Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

75 hozzászólás

 • kléni június 17. 23:04

  51
  "Hát én vettem a fáradtságot, és átnéztem a Magyarországi címlistát. Olyan név nincs , hogy L.József"
  Bazzeg Arka, ezen jót röhögtem. rotfl rotfl rotfl
 • Ethical Hacker #50 június 17. 23:21

  52
  @ArkaChopa: De sok energiád van neked Arka. A személyeskedőket egy mondattal el lehet intézni.
 • Pocoknyuuu #49 június 17. 23:22

  53
  @L. József: Bocsánat, hogy így beleszólok a Nagy Harc-ba, csak egy szakmai kérdéssel fordulnék a professzor úrhoz:
  Ha adott egy antik éjjeli lámpa, azon valószínűleg a festék sugároz kb. 150-180 mikrosilver/h értékkel bétában, az vajon káros lehet-e az egészségre, ha 1 méterre, kb. 20 éve alszik mellette az ember?
  Köszönettel: Nyúl Pocok
 • ArkaChopa június 17. 23:26

  54
  Amúgy nem tudom L.Joci honnan veszi, hogy fantázianevem van? He?
  Tessék az egyik közeli rokonom rotfl
  Arkachopa Cii Huyy - www.facebook.com
 • ArkaChopa #53 június 17. 23:27

  55
  @Pocoknyuuu: arra nem fogsz választ kapni, csak arra, hogy van egy ismerőse egy intézetben, ahol majd ő megmondja.....rotfl
 • ArkaChopa #52 június 17. 23:28

  56
  @Ethical Hacker: miért kéne 1 mondat, amikor ki is lehet vesézni? :D
 • Pocoknyuuu #55 június 17. 23:34

  57
  @ArkaChopa: pedig annyira bíztam benne, hogy végre valaki :(
 • ArkaChopa #57 június 17. 23:36

  58
  @Pocoknyuuu: azért én azt a lámpát kib@nám ha lehet :D Az még kikapcsolt állapotban is világít. wink
 • syande #46 június 18. 05:40

  59
  @ArkaChopa: grat :yeah: tevagyakiraly Röviden ennyi .
 • L. József #54 június 18. 07:13

  60
  @ArkaChopa: Na ide figyelj "MacskaJancsi"! Budapesten élek a Pozsonyi út 13. 3. emelet!!!! Melyik Intézetbe szeretnél eljönni a Budapesti vagy a Debreceni?! A keresztfiam a Debrecenben dolgozik! Nem hivatkozom a rokonomra, mivel Én is dolgoztam ilyen helyen!!! Ha így kerestek embereket, hogy L. József az a ti ostobaságotokat mutatja!!! A sleppedre nem kíváncsi senki!!!! (mivel nekik szerepelsz) Nem magyarázkodok egy fantázia nevű hülye gyereknek akinek az anyja még azt sem tudja, hogy cigizik:) Napi szinten kijárok a Hajós Alfréd uszodába! (ott is megtalálsz) A témához semmi közöd, hogy mi történt Csernobilba és Oreenburg- Tengizbe, illetve milyen összefüggés van!Ezzel kapcsolatosan kellene hozzászólni a sleppednek is!!! ...de valamiért ez nem megy:) A kérdésre nem válaszolsz se te se a slepped!!! Írjátok a sok marhaságokat tényként és egymást erősítitek a hülyeségekbe! Az Intézményekben kár kutakodni, mivel generációs különbség van köztünk, illetve az Intézmények Neve és arculata jelentősen megváltozott az elmúlt években! (politika) Ne a mának éljetek és az alapján próbáljatok ostobaságokra következtetni! Na melyik helyre jössz?! Debrecen vagy Budapest?! Igazolásokat kérsz?! Mire fel?! Vállald fel magad előbb!!! Míg ez nem történik meg addig ne okoskodjon egyik fantázianevű kis játszópajtásod sem, mert hiteltelen!!! Ezen az oldalon úgy látom okoskodó hülye gyerekek klubja, akik egymást éltetik!:) SZÁNALMAS! Mondjuk ezzel minősítitek az oldalt is! ...de gondolom ez nem gond ennyi posztolás után! (hiszen te vagy a király:) )
 • törölt felhasználó #43 június 18. 07:57

  61
 • törölt felhasználó #60 június 18. 07:58

  62
  @L. József: Mi van veled semmi? Hogy vagy? sehogy? Hová mész? sehova?
  Kit érdekel hol lax nyomi, meg minek állsz itt bele Arkába?

  De télleg kiezamajom?
 • ArkaChopa #60 június 18. 08:08

  63
  @L. József: Látom a személyeskedést továbbra sem tudja levetni, hisz ez a lételeme. Azzal, hogy bedobott egy címet ide az nem jelent semmit. Még mindig bizonygatni akarja az igazát igazolhatatlan dolgokkal. Szánalom.
  ÉS még mindig be akar vinni valami intézetbe rotfl Ez önnél olyan becsípődés? Önt hányszor vitték be intézetbe, mert látom nagyon jártas az intézet látogatásba. rotfl
  Már megint félrebeszél. Engem (vagy minket) okol, hogy L. József néven nem lehet önt megtalálni. Még hogy mi vagyunk ostobák? Kérem keressen már rá a saját nevére, úgy hogy L.József.
  Azt is látom kezd elfogyni a levegő. Már van sleppem, és arra senki sem kíváncsi. Én úgy tudtam eddig nem volt sleppem, így kíváncsi se lehetett rá senki. De lépjünk ezen túl
  Már megint egy intézetbe invitál. (Komolyan mondom ez már beteges) Minek kéne a Hajós Alfréd Uszodába menjek? És miért pont oda? Ezt dobta fel elsőnek a gugli mint uszoda keresés?
  Azt meg nem maga fogja megmondani, hogy melyik témához van közöm vagy nincs? Semmit nem tud rólam, vagy itt bárkiről, hiába dobálózik itt nagy szavakkal. És egyáltalán miért emlegeti Oreenburg-ot és Tengiz-t? A posztban sehol sincs említve ez a két név. Ezt csak maga hozta fel, úgy hogy tényleg semmi köze a poszt témájához.
  Honnan veszi, hogy generációs különbség van közöttünk? Mi alapján jelentette ezt ki?
  Az intézményekben kár kutakodni, hát persze wink. Pontosan itt fedte fel a hazugságát. Nem létezik az ön által említett osztály,most már bizonyosság. A hazug ember mindig így bukik le (tiszta Csernobili intrika). Egyik hazugságot a másikkal fedi le, és a végén már nem tud kikecmeredni belőle.
  És még ön írja hogy hiteltelenek vagyunk? Nem mi jöttünk ide okoskodni, és másokat csípőből lehülyézni, lenézni, és becsmérelni és mindezt úgy, hogy 0 tudása van hozzá, és csak nagyzol itt. Ezt ön főzte, egye is meg.
  És eljutottunk a végkonklúzióhoz, hogy már maga a Képtelenség oldal is szar, mert mi akik kérdéseket teszünk fel és nem hiszünk el semmit habókra, lehúzzuk a színvonalat. Ön többszörös tévedésben van -
  Egy - ez az oldal nem a hülyék gyülekezete (lehet ön eddig ilyen helyekre járt)
  Kettő - ez az oldal nem vicc oldal, ahogy ön be akarja skatulyázni. Ez inkább egy svédasztal, ahol mindenki megtalálja a maga szórakoztatására való témát. És néha előfordul , hogy komoly témák is felvetődnek.
  Három - azért mert sokan sokféleképpen akár cinikusan szólnak egy témához, még nem kell hülyének nézni őket, és nem hisznek el mindent.
  Van még valami a tarsolyában? Most adja ki magából amíg lehet. Szerintem át kéne gondolnia, hogy kezdett bele ebbe a kommentháborúba. Nem szerencsés egy bármilyen társaság témájába úgy belevágni,hogy mindenkit alapvetően hülyének néz. Ezzel nem vívja ki a szimpátiát, sőt az ellenkezőjét.Ezek után már ne csodálkozzon semmin.

  Továbbá szeretném felhívni a figyelmét immár HARMADSZORRA!!!!! - Az egyszerű vitaindító 44-es hsz-mre, még mindig NEM tudott válaszolni. Bár én már nem is várom, hisz minden leírt magáról, arról hogy fingja sincs az egészhez, és csak TROLL-kodni jött ide. Ha esetleg veszi a fáradtságot és leír egy szót (igen/nem), az sokat javítana az ön megítélésében. De én úgy ítélem meg akkor magát hazudtolná meg.
 • L. József #63 június 18. 08:13

  64
  @ArkaChopa: Неуважительное! Вы не понимаете по-венгерски ?! Не удивляйся! Береги себя!!!!!
 • törölt felhasználó #64 június 18. 08:21

  65
  @L. József: Magyarul írjál egy magyar oldalon te nyomi . Miért vagy ekkorába magaddal? Már tudjuk hol lax, tudjuk howa yársz uszikázni, fényképet magadról nem tennél ide ki egy céltáblával a nyakadban? Aktuális lenne sztem rotfl XD
  Selejt XD
 • L. József #62 június 18. 08:21

  66
  @törölt felhasználó: Вы узнаете!!!!!
 • Ethical Hacker június 18. 08:23

  67
  Ti sem vagytok jobbak a Deákné vásznánál...
 • törölt felhasználó #66 június 18. 08:24

  68
  @L. József: Csúnya!
  Rossz!!

  ÜL!!!
  Mondom ÜL a kutya !

  Áhh még ehhez is hülye, kérem kapcsolja ki XD rotfl
 • törölt felhasználó #67 június 18. 08:25

  69
  @Ethical Hacker: ahány ház, annyi baj legyen XD
 • ArkaChopa #64 június 18. 08:32

  70
  @L. József: Kérem a feltett kérdésre válaszoljon, ne hadováljon, ne tereljen. Vagy egyszerűen ismerje be, hogy ostoba a végletekig, hogy egy egyszerű felvetésre sem tud válaszolni. kalap
 • ArkaChopa #67 június 18. 08:34

  71
  @Ethical Hacker: dehogynem, mi nem hazudozunk össze vissza.
 • ArkaChopa #71 június 18. 08:35

  72
  @L. József: még emeld a hangod, mert nem elég, csak így tovább. Ezzel a stílussal biztos sokra viszed, vitted az életben. wink
 • ArkaChopa #67 június 18. 08:40

  73
  @Ethical Hacker: Viszont megtaláltam a haverod az indexen. Már ott posztol rotfl DadPool wink

  I2 - index.hu
 • ArkaChopa #74 június 18. 08:40

  74
 • woody június 18. 08:41

  75
  Akkor ennyi.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!