Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

75 hozzászólás

 • L. József #48 2019. június 17. 22:20

  49
  @ArkaChopa: Fantomas! Fogalma nincs róla, hogy milyen a szervezet felépítése és milyen részlegek vannak! Az adott honlapon nem látja a valóságot! A kérdésre nem válaszolt csak személyeskedik mint mindig hiszen ezen a szinten nagy divat!:) Az elején kiszállt normálisan, hogy Ön "csak erre gondolt! Most meg valamiért hülyét csinál magából:) Jobban jár ha marad a posztolás mellett hisz mint mondtam ez egy vicces, szórakoztató oldal! ( és itt lehet "kiskirálykodni":) ) Tudja az a helyzet, hogy a hozzászólásom 90%-át nem is érti és ezért engem okol! Jobb lett volna ha válaszol a kérdésre, mivel megkérdőjelezte ennek az ágazat létezését! Még egyszer lenne kedve személyesen részese lenni a valóságnak vagy csak fantázia néven tud mást sértegetni?! Ha hiszi ha nem a keresztfiam is az Atommagkutató Intézetbe dolgozik! Én már nem, mivel nyugdíjas vagyok! Megnézte az HBO sorozatot és azt gondolja, hogy ezzel kapcsolatosan tud valamit?! Példának írtam a lapos Föld Dokumentumfilmet, mivel ilyen alapon sokan azt is elhiszik!:) ....de látom ennek értelmezése úgy ment át, hogy engem próbál beállítani ostobának! Na, akkor csinál magából még nagyobb hülyét és felvállalja magát, illetve elmegyünk az Atommagkutató Intézetbe és az élmények után csinálunk egy élő bejelentkezést amiben Ön kér elnézést vagy marad a posztolgatás mellet?! A tudás az hatalom! Bunkónak lenni meg "trendi":) Sebaj Tóbiás! Ja! ....azért azt gondoltam, hogy Ön (okoska) van olyan vagány, hogy tudta volna a választ, de úgy látom az indokolatlan demagóg személyeskedés jobban megy! SZÉGYELLJE MAGÁT!
 • ArkaChopa #49 2019. június 17. 23:01

  50
  @L. József: látom, látom próbál fordítva felülni a lóra. Ön beszél itt sértegetésről? Aki az összes hozzászólót alapból lehülyézte és ostobának tartotta? Hát nem tudom milyen családban nőtt fel, hogy ilyen hozzáállást tanult a kedves édesanyjától. Maga szerint itt mindenki hülye csak ön nem. Vagyis fordítva ül a lovon!
  A hozzászólásainak a 90%-át valóban nem lehet érteni, mert egyszerűen ostobaság. És ezt onnan lehet tudni, hogy ha valaki arra rákérdez, ön egyszerűen nem válaszol arra, nem indokolja érvel amellett amit mond.
  Megint felhozom a mai vitaindítót, úgy hogy eddig csak a kurva nagy semmiről beszélt, és nem válaszolt arra a kérdésre, hogy komolyan gondolta-e ezt a mondatát? (lásd 44 hsz pontosabban)
  "Azt pedig jó tudni, hogy a nem sokat tudtak a kísérleti robbantgatás hatásairól "csak" annyit, hogy pusztító! "
  Erre két egyszerű választ lehet mondani - Igen / Nem. - De mivel ön egy egoista Troll, nyilván egyik válasz sem felel meg önnek. Hisz ha azt mondja, hogy IGEN - akkor beismeri, hogy mennyire egy böszme tudatlan ember, akinek fogalma sincs se a történelemről, se a radioaktivitásról. Ha a NEM-et választja akkor meg egyértelművé válik az ostoba kiléte, hogy miért is van itt.
  Ja jut eszembe (egókirály), vajon ön miért szólt hozzá ehhez a poszthoz, ha itt mindenki hülye? Mit akart ezzel bemutatni? Önnön nagy egó dicsőségét, esetleg mást? Mert azon kívül, hogy egy nem létező osztály munkatársaként adja elő magát,semmit nem tudunk magáról. Azt mondja a saját nevén regisztrált. Hát én vettem a fáradtságot, és átnéztem a Magyarországi címlistát. Olyan név nincs , hogy L.József....minden más van.
  Megint csak dobálja a szavakat egymásra, mintha egy kubikos lenne. Egy hozzászólása sem múlik el személyeskedés nélkül. Talán kéne némi önvizsgálat.
  Továbbá :D mondom én , hogy maga egy óvodás de max egy általános kisiskolás szintjén van, hacsak nem az. Hányadikos vagy? Mert elhangzott az előbbi hsz-dben a varázsszó! A ROKONOM AZ ATOMMAGKUTATÓ INTÉZETBEN DOLGOZIK rotfl, röhögnöm kell. Az én rokonom meg a NASA alkalmazottja, csak még nem szólta neki erről.
  Én nem tudom melyik diliházból szalajtották önt ide, de egy társaságban az ember nem dobálózik nagy szavakkal bizonyítékok nélkül. Kivéve ha nem egy pisis kisiskolás, aki így méregeti a pöcsét a felnőttek között. Ki mond majd nagyobbat, hát majd én! grat
  Továbbra is várom öntől a konkrét válaszokat.
  Kedves Jószef fejtse ki véleményét vagy válaszát röviden a 44.hsz-ben általam említett témában. Elég igen/nem
  Kedves József ha létezik a "Folyadék Hibernálási Osztály", kérem egy idevágó linkkel igazolja, hogy nem hazudik.
  Kedves József engem továbbá érdekel, hogy a folyadékot hogyan hibernálják? Erről egy rövid esszét tarthatna, vagy egy magyar/angol/bánomisén milyen oldal linkjét megadhatná, hogy a témában elmerüljek. Esetleg megvitatnánk.
  Kedves József a nagyra becsült rokona az Atommagkutató Intézetbe hol dolgozik pontosan? Milyen aktuális projektben vesz részt? (oldal linkjét szívesen látnám) Esetleg publikált valamit?

  Ha ezekre a kérdésekre hitelt érdemlően tud válaszolni örömmel venném, és nem tolnám továbbá a hazug arcába, hogy TROLL.

  És térjünk most rám. Mivel maga előszeretettel mindenkit megítél anélkül, hogy bárkit is ismerne itt (hogy is ismerhetne, amikor csak nick nevek vannak), leírok pár tő szót magamról (és ossza be) hogy mivel foglalkozom?
  Erősáram szolgáltatás
  Erőmű karbantartás
  Számítástechnika rendszer
  Atomenergia rendszer kutatás
  Mentő
  Egészségügyi kísérleti munkatárs
  Műszaki hitelesítés
  Kvantum fizikai események kutatásának asszisztense
  Minőség biztosító
  Sofőr
  Segédmunkás
  Nyugdíjas
  Véletlen generátor szimulátor minőség ellenőre
  Háztartásbeli
  Tróger
  Játékelméletek és gépek karbantartója
  Pénzbeszedő
  Munkanélküli
  Lehet választani (10 jó válasz van)
 • kléni 2019. június 17. 23:04

  51
  "Hát én vettem a fáradtságot, és átnéztem a Magyarországi címlistát. Olyan név nincs , hogy L.József"
  Bazzeg Arka, ezen jót röhögtem. rotfl rotfl rotfl
 • Pocoknyuuu #49 2019. június 17. 23:22

  52
  @L. József: Bocsánat, hogy így beleszólok a Nagy Harc-ba, csak egy szakmai kérdéssel fordulnék a professzor úrhoz:
  Ha adott egy antik éjjeli lámpa, azon valószínűleg a festék sugároz kb. 150-180 mikrosilver/h értékkel bétában, az vajon káros lehet-e az egészségre, ha 1 méterre, kb. 20 éve alszik mellette az ember?
  Köszönettel: Nyúl Pocok
 • ArkaChopa 2019. június 17. 23:26

  53
  Amúgy nem tudom L.Joci honnan veszi, hogy fantázianevem van? He?
  Tessék az egyik közeli rokonom rotfl
  Arkachopa Cii Huyy - www.facebook.com
 • ArkaChopa #53 2019. június 17. 23:27

  54
  @Pocoknyuuu: arra nem fogsz választ kapni, csak arra, hogy van egy ismerőse egy intézetben, ahol majd ő megmondja.....rotfl
 • ArkaChopa #52 2019. június 17. 23:28

  55
  @Ethical Hacker: miért kéne 1 mondat, amikor ki is lehet vesézni? :D
 • Pocoknyuuu #55 2019. június 17. 23:34

  56
  @ArkaChopa: pedig annyira bíztam benne, hogy végre valaki :(
 • ArkaChopa #57 2019. június 17. 23:36

  57
  @Pocoknyuuu: azért én azt a lámpát [email protected]ám ha lehet :D Az még kikapcsolt állapotban is világít. wink
 • syande #46 2019. június 18. 05:40

  58
  @ArkaChopa: grat :yeah: tevagyakiraly Röviden ennyi .
 • L. József #54 2019. június 18. 07:13

  59
  @ArkaChopa: Na ide figyelj "MacskaJancsi"! Budapesten élek a Pozsonyi út 13. 3. emelet!!!! Melyik Intézetbe szeretnél eljönni a Budapesti vagy a Debreceni?! A keresztfiam a Debrecenben dolgozik! Nem hivatkozom a rokonomra, mivel Én is dolgoztam ilyen helyen!!! Ha így kerestek embereket, hogy L. József az a ti ostobaságotokat mutatja!!! A sleppedre nem kíváncsi senki!!!! (mivel nekik szerepelsz) Nem magyarázkodok egy fantázia nevű hülye gyereknek akinek az anyja még azt sem tudja, hogy cigizik:) Napi szinten kijárok a Hajós Alfréd uszodába! (ott is megtalálsz) A témához semmi közöd, hogy mi történt Csernobilba és Oreenburg- Tengizbe, illetve milyen összefüggés van!Ezzel kapcsolatosan kellene hozzászólni a sleppednek is!!! ...de valamiért ez nem megy:) A kérdésre nem válaszolsz se te se a slepped!!! Írjátok a sok marhaságokat tényként és egymást erősítitek a hülyeségekbe! Az Intézményekben kár kutakodni, mivel generációs különbség van köztünk, illetve az Intézmények Neve és arculata jelentősen megváltozott az elmúlt években! (politika) Ne a mának éljetek és az alapján próbáljatok ostobaságokra következtetni! Na melyik helyre jössz?! Debrecen vagy Budapest?! Igazolásokat kérsz?! Mire fel?! Vállald fel magad előbb!!! Míg ez nem történik meg addig ne okoskodjon egyik fantázianevű kis játszópajtásod sem, mert hiteltelen!!! Ezen az oldalon úgy látom okoskodó hülye gyerekek klubja, akik egymást éltetik!:) SZÁNALMAS! Mondjuk ezzel minősítitek az oldalt is! ...de gondolom ez nem gond ennyi posztolás után! (hiszen te vagy a király:) )
 • törölt felhasználó #43 2019. június 18. 07:57

  60
 • törölt felhasználó #60 2019. június 18. 07:58

  61
  @L. József: Mi van veled semmi? Hogy vagy? sehogy? Hová mész? sehova?
  Kit érdekel hol lax nyomi, meg minek állsz itt bele Arkába?

  De télleg kiezamajom?
 • ArkaChopa #60 2019. június 18. 08:08

  62
  @L. József: Látom a személyeskedést továbbra sem tudja levetni, hisz ez a lételeme. Azzal, hogy bedobott egy címet ide az nem jelent semmit. Még mindig bizonygatni akarja az igazát igazolhatatlan dolgokkal. Szánalom.
  ÉS még mindig be akar vinni valami intézetbe rotfl Ez önnél olyan becsípődés? Önt hányszor vitték be intézetbe, mert látom nagyon jártas az intézet látogatásba. rotfl
  Már megint félrebeszél. Engem (vagy minket) okol, hogy L. József néven nem lehet önt megtalálni. Még hogy mi vagyunk ostobák? Kérem keressen már rá a saját nevére, úgy hogy L.József.
  Azt is látom kezd elfogyni a levegő. Már van sleppem, és arra senki sem kíváncsi. Én úgy tudtam eddig nem volt sleppem, így kíváncsi se lehetett rá senki. De lépjünk ezen túl
  Már megint egy intézetbe invitál. (Komolyan mondom ez már beteges) Minek kéne a Hajós Alfréd Uszodába menjek? És miért pont oda? Ezt dobta fel elsőnek a gugli mint uszoda keresés?
  Azt meg nem maga fogja megmondani, hogy melyik témához van közöm vagy nincs? Semmit nem tud rólam, vagy itt bárkiről, hiába dobálózik itt nagy szavakkal. És egyáltalán miért emlegeti Oreenburg-ot és Tengiz-t? A posztban sehol sincs említve ez a két név. Ezt csak maga hozta fel, úgy hogy tényleg semmi köze a poszt témájához.
  Honnan veszi, hogy generációs különbség van közöttünk? Mi alapján jelentette ezt ki?
  Az intézményekben kár kutakodni, hát persze wink. Pontosan itt fedte fel a hazugságát. Nem létezik az ön által említett osztály,most már bizonyosság. A hazug ember mindig így bukik le (tiszta Csernobili intrika). Egyik hazugságot a másikkal fedi le, és a végén már nem tud kikecmeredni belőle.
  És még ön írja hogy hiteltelenek vagyunk? Nem mi jöttünk ide okoskodni, és másokat csípőből lehülyézni, lenézni, és becsmérelni és mindezt úgy, hogy 0 tudása van hozzá, és csak nagyzol itt. Ezt ön főzte, egye is meg.
  És eljutottunk a végkonklúzióhoz, hogy már maga a Képtelenség oldal is szar, mert mi akik kérdéseket teszünk fel és nem hiszünk el semmit habókra, lehúzzuk a színvonalat. Ön többszörös tévedésben van -
  Egy - ez az oldal nem a hülyék gyülekezete (lehet ön eddig ilyen helyekre járt)
  Kettő - ez az oldal nem vicc oldal, ahogy ön be akarja skatulyázni. Ez inkább egy svédasztal, ahol mindenki megtalálja a maga szórakoztatására való témát. És néha előfordul , hogy komoly témák is felvetődnek.
  Három - azért mert sokan sokféleképpen akár cinikusan szólnak egy témához, még nem kell hülyének nézni őket, és nem hisznek el mindent.
  Van még valami a tarsolyában? Most adja ki magából amíg lehet. Szerintem át kéne gondolnia, hogy kezdett bele ebbe a kommentháborúba. Nem szerencsés egy bármilyen társaság témájába úgy belevágni,hogy mindenkit alapvetően hülyének néz. Ezzel nem vívja ki a szimpátiát, sőt az ellenkezőjét.Ezek után már ne csodálkozzon semmin.

  Továbbá szeretném felhívni a figyelmét immár HARMADSZORRA!!!!! - Az egyszerű vitaindító 44-es hsz-mre, még mindig NEM tudott válaszolni. Bár én már nem is várom, hisz minden leírt magáról, arról hogy fingja sincs az egészhez, és csak TROLL-kodni jött ide. Ha esetleg veszi a fáradtságot és leír egy szót (igen/nem), az sokat javítana az ön megítélésében. De én úgy ítélem meg akkor magát hazudtolná meg.
 • L. József #63 2019. június 18. 08:13

  63
  @ArkaChopa: Неуважительное! Вы не понимаете по-венгерски ?! Не удивляйся! Береги себя!!!!!
 • törölt felhasználó #64 2019. június 18. 08:21

  64
  @L. József: Magyarul írjál egy magyar oldalon te nyomi . Miért vagy ekkorába magaddal? Már tudjuk hol lax, tudjuk howa yársz uszikázni, fényképet magadról nem tennél ide ki egy céltáblával a nyakadban? Aktuális lenne sztem rotfl XD
  Selejt XD
 • L. József #62 2019. június 18. 08:21

  65
  @törölt felhasználó: Вы узнаете!!!!!
 • törölt felhasználó #66 2019. június 18. 08:24

  66
  @L. József: Csúnya!
  Rossz!!

  ÜL!!!
  Mondom ÜL a kutya!

  Áhh még ehhez is hülye, kérem kapcsolja ki XD rotfl
 • törölt felhasználó #67 2019. június 18. 08:25

  67
  @Ethical Hacker: ahány ház, annyi baj legyen XD
 • ArkaChopa #64 2019. június 18. 08:32

  68
  @L. József: Kérem a feltett kérdésre válaszoljon, ne hadováljon, ne tereljen. Vagy egyszerűen ismerje be, hogy ostoba a végletekig, hogy egy egyszerű felvetésre sem tud válaszolni. kalap
 • ArkaChopa #67 2019. június 18. 08:34

  69
  @Ethical Hacker: dehogynem, mi nem hazudozunk össze vissza.
 • ArkaChopa #71 2019. június 18. 08:35

  70
  @L. József: még emeld a hangod, mert nem elég, csak így tovább. Ezzel a stílussal biztos sokra viszed, vitted az életben. wink
 • ArkaChopa #67 2019. június 18. 08:40

  71
  @Ethical Hacker: Viszont megtaláltam a haverod az indexen. Már ott posztol rotfl DadPool wink

  I2 - index.hu
 • ArkaChopa #74 2019. június 18. 08:40

  72
 • woody 2019. június 18. 08:41

  73
  Akkor ennyi.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!