Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Deák Kristóf Mindenki című kisjátékfilmje nyerte meg a kategória Oscar-díját magyar idő szerint hétfőn hajnalban a Los Angeles-i díjátadó gálán!

5 hozzászólás

 • piktorka2 2017. február 27. 11:41

  1
  BravóÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!
  Még nincs meg a felnőtt gonoszság4
 • Malac 2017. február 27. 12:59

  2
  Ez is olyan pocsék mint a Saul fia?
 • Kalmani #2 2017. február 27. 22:14

  3
  @Malac: Az azért rosszabb volt.
 • nokedlee 2017. február 27. 23:22

  4
  Nagyon rendben van ez a kis filmecske. Sok igazságot tartalmaz. Tetszik nagyon.
  Voltam már én is "létszámtöltelék", de annak a sztorinak más vége lett. Ettől kissé csattanósabb. Pontosan az érzés miatt, hogy csak azért vagy ott valahol, hogy meg legyen a létszám.
 • Aztaaaa.. 2017. február 27. 23:53

  5
  Régebben láttam ezt a filmet. Gondoltam, hogy ez akkora fos, hogy biztosan nyerni fog díjakat. És tessék! A gyerekek jól játszanak, viszont az énektanárnő túljátssza az undorító, gonosz szerepét. A liberális világ valósága az, hogy egy gyerek visszapofázik egy tanárnak, majd a gyerekek megleckéztetik azt. Gyakorlatilag ez a követendő példa. Szép világkép nem mondom! Régebben úgy nyakon vágta volna a tanárnő, hogy sírva szalad haza. Otthon pedig azért kapott volna ki, mert tiszteletlen volt a tanárnőjével. A történet is egy hányinger. Amennyiben nem jól énekel, akkor tegyen be olyat, aki tud énekelni. Nokedlee: van úgy az életben, hogy az ember, töltelék emberke lesz. Nem olyan rettenetes ez. Mondok egy életszerű példát. A 70-es években általános iskolák közötti városi focibajnokságot játszottunk. Már csak egy mérkőzésünk volt hátra, mi voltunk az elsők. Igen ám, de 5 játékosunk beteglett a menzától, és ezt már csak a város másik végén derült ki. A létszám kevés volt ahhoz, hogy kiálljunk, ezért a csapatot elkísérő 4 fiú állt be. Mit is mondott neki a testnevelő tanár? Srácok, ha nem muszáj ne érjetek labdához. Érdekes nem voltak megsértődve, mert helyén tudták kezelni a dolgot 14 évesen.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!