Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Mint a mókus fenn a fán :beer:

12 hozzászólás

 • _V_ 2015. november 23. 23:07

  1
  :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: Bárki bármit mond, azért akkoriban még mosolyogtak az emberek... Sajnos én nem tapasztaltam meg. Vagy nem sajnos, kitudja...
 • kléni 2015. november 23. 23:11

  2
  Vótmá? A képek fele má vót egy hasonló Balatonos posztban.
 • Matula #2 2015. november 23. 23:14

  3
  @kléni: Lófaszt vót :)
 • Matula #2 2015. november 23. 23:16

  4
  @kléni: linkelj olyan posztot ami ennek a felét tartalmazza képekben.
 • kléni 2015. november 23. 23:27

  5
  Az 1, 12, 14, 17, 22-25, 31 képek biztosan voltak már egy posztban, ezekre konkrétan emlékszem. Még kommenteltem is alá, hogy mennyire utálom a közepén kivágott ágyneműhuzatot. :D De mivel a Balaton címkére tényleg nincs találat, lehet törölték, mert jogvédett volt, vagy csak idióta a feltöltő, és valami mikiegérrel címkézte fel.
 • Matula #5 2015. november 23. 23:43

  6
  @kléni: Tehát akkor hol a gond? 36 képből 7 képre emlékszel, de nem találod mert lehet, hogy törölték. Akkor minek kommentelsz, hogy vótmá a fele? Olyan rosszindulatú ember vagy, lihegsz a posztok után. Fizetnek érte? Baszod amig te keresgélsz feltolok 3 posztot. Velem nem cseszel ki, csak zavaró amit csinálsz. Ott ahol indokolt és van videó amit belinkelhetsz azt jeleztem, hogy megköszönöm. De a semmiért minek?
 • kléni #6 2015. november 24. 11:11

  7
  @Matula: Miért lenne bármi gond is? Sosem mondtam hogy baj lenne abból, hogy egy poszt volt már. Egy ideje már rájöttem, hogy nem minden esetben érdekli az adminokat, hogy volt-e már egy poszt, vagy annak fele, sokszor maradnak bent duplázások, mert egyrészt érdekes lehet újra a poszt, másrészt már túl régen volt, vagy egyszerűen csak nem nézik a kommenteket.
  Nincs meg a poszt, örülhetsz. Sértegetés helyett inkább menj, tölts fel még egy adag orosz posztot.
  Az a 7 jó lesz 9-nek is, és ha képes lennél értelmezni a szöveget, akkor tudnád, hogy ez nem maximum, tehát lehet 18 is. Bármennyire is jó memóriám van, minden képet én sem tudok megjegyezni. Csak azt írtam, amiről biztosan tudom, hogy egy poszton belül láttam őket. Ennek ellenére még vagy 5-10 másik képet is felismertem, ami különböző posztokban volt.
  Hogy miért kommentelem ide, hogy vótmá a fele? Mert vótmá a fele. :D Teljesen lényegtelen, hogy törölték-e vagy sem. Az, hogy volt már fent az oldalon, azt jelenti, hogy valamikor a múltban valaki feltöltötte, láttuk már, ez az állítás pedig biztosan igaz. Nem azt, hogy jelenleg elérhető, megtekinthető. Mivel a régi posztokat kb. senki nem nézi, amúgy is lényegtelen lenne.
  Csak mert te úgy gondolod, hogy nekem ez kimondottan örömet okoz, hiába magyaráztam már el neked annyiszor, ahányszor levegőt vettél életedben, hogy nem így van, attól még mindig nincs így. Semmi szükségünk olyan posztokra, amik két hete voltak már az oldalon. 1-2 elmegy, de ezt szűrni kell folyamatosan. Nagyon remélem, ennek te sem kívánod az ellenkezőjét. Az meg, hogy az esetek 10%-ban kiderül, hogy amikor jelzem, hogy egy poszt volt már, azóta törölve lett, szomorú, de még mindig csak te vagy az egyetlen, aki nem veszi észre, hogy a maradék 90%-ban azt a munkát végzem el, amit a feltöltőnek kellett volna, utánanézni, hogy volt-e már. Minden posztot lehetetlenség a keresővel megtalálni, de ha valaki mégis jelzi, hogy volt, azt csak meg kéne köszönni neki. Főleg neked, mert úgy fest, csak arra vagy képes, hogy éjjel-nappal töltögesd fel a posztokat, de a többi tartalmát már meg se nézed, mert akkor emlékeztél volna te is arra, hogy az a 9 kép már volt. Idegesít téged, hogy a 10%-nál még sincs igazam? Nahát. Engem meg az idegesít, hogy a 10% miatt nekem kell nekiállni keresni, amikor egyértelműen emlékszem arra, hogy voltak már fent a dolgok. Ellentétben veled, nekem nincs végtelen időm (csak a vitázásra rotfl), és az ehhez hasonló esetekben nem is éri meg időt pazarolni rá. Főleg azért, mert ezt a posztot egyáltalán nem akartam, hogy töröljék. :D Nem véletlenül mondtam, hogy a fele volt, vagy még annyi se. Ennyi miatt persze hogy nem kell törölni a posztot. De, hogy örülhess, a továbbiakban minden esetben meg fogok jegyezni, ha csak egyetlen egy képet is láttam már. Szívesen.
 • Matula #7 2015. november 24. 14:41

  8
  @kléni: Ez legyen életed legnagyobb öröme. Bezzeg azt nem vetted észre mikor más az én posztom rakta fel. Szarkeverő vagy, csűröd csavarod a dolgot. Okoskodsz folyton, mindent megmagyarázol. Kiforgatsz mindent. Ez éltet. Az , hogy másnap másnál szerepelnek az esti vegyes képeimből az nem zavar. Akadj le rólam mert hamar elküldelek a picsába. Ha volt van link akkor tedd be a poszt alá. Nincs mit félreérteni ebben.
 • kléni #8 2015. november 24. 16:26

  9
  @Matula: Biztosíthatlak, hogy egyszer sem történt meg, hogy a te posztodat ha felrakta valaki, direkt nem szóltam. Egyrészt lehetséges, hogy nem voltam aktív, másrészt én sem nézem meg az összes posztot, mert nem érdekel minden, harmadrészt sosem nézem meg, ki tölti fel a posztokat. Te csak egy ugyan olyan feltöltő vagy, mint bárki más az oldalon, egyáltalán nem érdekelsz. Arról meg nem én tehetek, hogy amikor te töltesz fel a legtöbb posztot, és a te posztjaid voltak már korábban a legtöbbször, akkor a tieidet ismerem fel, így a tieidhez szólok hozzá a legtöbbször. Ha e miatt utálni akarsz valakit, az saját magad kéne hogy legyen, mert te szarod le. hogy volt-e már egy poszt, nem keresel megfelelően, annyira sok posztot gyártasz, hogy mást meg se nézel, így nem is emlékszel arra, ha két napja, hete, hónapja volt már valami. Lévén már hónapokkal ezelőtt lefixáltam neked, hogy nem fogok linkeket keresgetni helyetted (de úgy fest, nincs annyi agysejted, hogy ezt felfogd), ha annyira zavar, hogy segítség gyaránt megjegyzem, egyik-másik poszt volt-e már, akkor előzd meg, és ne tölts fel annyi duplázott posztot. Ha nekem sikerül megtalálni, többnyire 2-3 perc alatt, a legpontosabb címkék első pár oldalát átnézve, akkor bizony neked is menni fog. Nem utolsó sorban megspórolod a saját, és az adminok idejét.
 • Matula #9 2015. november 24. 18:41

  10
  @kléni: Takarodjál már innen a faszomba te takony! Mondtam, hogy akadj le rólam! Húzzál máshova kommentelni! Nem érdekel a poszt de rendszerint ott egy csomónál a kommented! Akkor mi a faszomért kommentelsz? Menj a kuruc infóra ott lehet okoskodni érdekes témák alatt! Megmondtam, hogy többnyire ruszki oldalakon vagyok! Ide feltöltöm a dolgokat! Van, hogy át sem nézek semmit! És ha vóóót? Akkor mi van? Te tudós birka, itt van két admin, azoknak a dolga, hogy töröljék a dolgokat! Akkor mi a fasz közöd van hozzá??!! Húzzál el légyszives az összes kommenteddel minden posztom alól. Értsed meg én nem kommentelek a posztod alá, te sem tegyed az enyémnél! Mit nem értessz ezek után?
 • kléni #10 2015. november 24. 20:27

  11
  @Matula: Nem.
 • pepuccso 2017. október 1. 18:07

  12
  34. kép

  20 forint a sajtos lángos, le van [email protected] kádárjános!
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!