Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Szánalom az egész. Ráadásul kb. 10 perc a világos rész, a többi félhomályban játszódik.

8 hozzászólás

 • aSaca-Hun 2018. szeptember 18. 19:21

  1
  Én ismerek olyan film "kritikust" aki még életében nem látott jó filmet. Na ez a szánalom.
 • igaz_mondo 2018. szeptember 18. 19:53

  2
  Véleményt majd akkor alkotok, ha láttam én is a filmet, bár nem vagyok nagy Star Wars rajongó..., de amit a fenti kritikában elmondanak, előreláthatólag is bizonyára nem feltétlenül alaptalan, hiszen manapság nagyon ritka a jó történeten alapuló film, hiszen mindenki a minél nagyobb profitra törekszik, hogy több pénzt tudjon elkölteni qrvákra meg drogra... :-)
 • Pirattyca 2018. szeptember 18. 22:07

  3
  Na majd te jobbat csinálsz anyád pincéjében. Én megnézem azt is, az biztos :D . Kritikusok. Azt hiszik a saját véleményük többet ér másénál. Pedig a véleménye mindenkinek ugyanannyít ér... mint egy segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
 • Kono2.0 2018. szeptember 19. 01:40

  4
  Én tegnap néztem meg, nekem tetszett.Sose adtam a kritikusok véleményére se az imdb értékelésre.Megnézem és majd én eldöntöm, hogy tetszik-e vagy sem.Amúgy is a vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senkit se érdekel :)
 • ArkaChopa #4 2018. szeptember 19. 05:56

  5
  @Kono2.0: én is megnéztem tegnap ezen felbuzdúlva....háááát. Az eredeti SW -ben Solo egy igen vagány öntörvényű srác volt, itt meg nem is tudom, olyan nyúlós semmilyen. Az SW 4-ben még bőven a pénz érdekelte, és csak utána a haverok meg a csaj. Most meg pont az ellenkezője. Totál üti egymást a két sztori. A solo féle fanyar kekec humor is hiányzott. Semmi nem jött vissza az eredeti SW-ből. Egyáltalán kinek készítették ezt a filmet? Nem a fan-oknak? Mert én az vagyok és nem nagyon lelkendeztem a végén.
  A véleményem az, hogy totál pénz orientált film lett ez is. Belevettek két híres színészt, akik gondolom a büdzsé nagy részét elvitték, ezért a sztorira meg egyéb dolgokra alig maradt. (Az eredeti SW-ben csak az öreg Kenobi volt híres, a többiek totál ismeretlenek) Persze tele volt CGI csatával, de semmi komoly.
  Próbáltak drámázni, de a vonatos rablásnál ahogy feláldozta magát a csaj, illetve a négykezű béka halála egyáltalán nem volt drámaibb mint a birodalmi katona halála akit lelőttek. Valahogy jobban érzékeltetni kellett volna, hogy itt komoly dolog történik.
  Egyáltalán tudja valaki, hogy a kész filmet miért kellett újra forgatni, és miért kellett kirúgni az eredeti rendező párost? Lehet az jobb lett volna, vagy csak ennyit tudtak megmenteni?
 • Kono2.0 #5 2018. szeptember 19. 07:05

  6
  @ArkaChopa: Amióta a Disney átvette a SW filmek készítését, nekem azóta túl nagy elvárásaim nincsenek.Szal ha üti a Kis hableány szintjét akkor az már jó :D
 • paraszt75 2018. szeptember 19. 16:29

  7
  Megnéztem múlt héten, nekem tetszett. Pont olyan lett amit vártam egy előzmény filmtől. Nem akartak szerintem kultfilmet csinálni, abba tuti beletört volna a kisbicska
 • [ törölt felhasználó ] 2018. szeptember 19. 23:42

  8
  Itt az a felállás hogy ha kimondja valaki hogy Star Wars a 3. ami eszedbe jut róla az Han Solo = Harrison Ford . Szóval ez olyan mintha csinálnának egy előzmény filmet Morfeusznak a Mátrixból Tysonnal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!