Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Az eredeti Predator-t Jean-Claude Van Damme alakította volna!

Az ifjú színész és harcművész épp ekkor érkezett Hollywood-ba. A menedzsere erőszakosan betuszkolta az épp akkor készülő Arnold Schwarzenegger filmbe a Predator-ba. Van Damme elfogadta a felkérést még úgy is, hogy nem kapott volna nagy szerepet illetve fogalma sem volt miről szól a film. Aztán rájött neki kell eljátszani az űrből érkező ragadozót.
Reményei szerint majd jól összebunyóznak Arni-val. Ebből hamar kiábrándították, amikor közölték vele, hogy ilyesmi szóba sem kerülhet. Továbbá kezdte keserűnek érezni a szája ízét, amikor mondták, hogy a szörny tulajdonképpen elég keveset szerepel a filmben. Ráadásul a rá épített szörny ruházatot nehéznek ítélte és nehezen mozgott benne, illetve alig látott. Amikor megkérték, hogy ugorjon le egy fáról, azt meg visszautasította, hogy el fogja törni a lábát. A stáb mérgelődve hívott egy kaszkadőrt, aki leugrott és láss csodát eltörte a lábát. Van Damme ettől kezdett besokkalni. Arnold emlékei szerint folyamatosan panaszkodott innentől fogva.
Végül Van Damme lelépett és a helyét a 220 cm magas Kevin Peter Hall vette át. Illetve John McTiernan a történések miatt átterveztette a szörny ruhát, ami végül ütősebb lett mint az eredeti koncepció.
Mi már így láttuk a mozikban, és a DVD kiadásokban. John McTiernan szerint végül a Van Damme ügy jót is tett ezzel a filmnek!

1 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!