Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Ez egy bosszúállós western film :D Jó lesz! Spoiler ....

1820-ban játszódik. Hugh Glass-t (Leo) egy medvetámadáskor magára hagyják a társai. Azt hiszik meghalt, de ő visszatér! :D Bosszút fogad a volt társai ellen...

19 hozzászólás

 • tom555 2015. július 28. 08:02

  1
  mert ugye a medve nem játék.... :D
 • RIP 2015. július 28. 08:46

  2
  hol a medve?
 • kssthomas 2015. július 28. 08:52

  3
  Mert ugye két dologtól fosik az ember. A medve a második helyen van. Az első a kannásbor :D
 • ArkaChopa #2 2015. július 28. 08:56

  4
  @RIP: 1:33 -nál
 • Apple Jack 2015. július 28. 10:23

  5
  De megöregedett már ez a Dicapris bogyófej :D Hát ha ezzel majd összejön az oszkár! :D
 • Rheed #5 2015. július 28. 11:49

  6
  @Apple Jack: Oscar... majd ha egy II. VH-s holokausztos filmben kap szerepet, nah majd akkor fogja megkapni. Manapság másért nem igazán jár az oscar :D
 • [ törölt felhasználó ] 2015. július 28. 12:23

  7
  Áh imádom az ilyen filmeket :D még ha nem is tipikus western.
  Dicapriót nem szeretem de ha nem fog feleslegesen sokat pofázni a filmben akkor kep még egy esélyt. :D
 • kisokka #7 2015. július 28. 14:36

  8
  @local: Feleslegesen sokat pofázni a filmben? Te valahol leragadhattál a Titanicnál. DiCaprionak nem igazán vannak olyan filmjei, amiben feleslegesen pofázna. Elég furcsa, hogy sokan még ma is le vannak ragadva a "kisfiús" képnél, holott nem nagyon voltak ilyen szerepei, amiben kisköcsö­göt kellett volna játszania.
  Egyetértek az Oscar-díjjal, régesrég kellett volna kapjon egyet legalább, de mint tudjuk, az a zsűri nem mindig a tehetséget nézi.
 • [ törölt felhasználó ] 2015. július 28. 15:19

  9
  @kisokka: A nagy Gatsby megvan? Nem olyan rég volt.
  Utálom a nagyképűségét és kész. Talán a zsűrinek sem szimpatikus ez az önfényezés ami többnyire még a filmvásznon is megjelenik..
 • kisokka #9 2015. július 28. 19:13

  10
  @local: Kinek a nagyképűségét, Gatsbyét?
  Meg ezt az önfényezést nem igazán értem, hogy mire érted, Dicaprio egy színész, ha jól emlékszek.
 • koppany82 #3 2015. július 28. 19:23

  11
 • [ törölt felhasználó ] #10 2015. július 28. 19:58

  12
  @kisokka: Dicaprioét! Sugárzik róla és nem csak a szerepeiben. De az sem véletlen hogy valaki mindig ilyen szerepeket kap..
  Tök mindegy, ez meddő vita. Neked szimpatikus, nekem nem. Az ellenkezőéről úgysem tudjuk egymást meggyőzni.

  Ez pont olyan hogy én nem értem valaki hogy szeretheti Serena Wiliamst (teniszező) mikor süt róla a bunkóság. Én rühellem és ha ránézek már ökölbe szorul a kezem, de van aki mégis rajong érte.
  Ez van.

  Dicaprió közel sem ennyire ellenszenves és van néhány jo filmje is de mint írtam ebben a filmben van esélye hogy bizonyítson. :)
 • Henti82 #12 2015. július 28. 20:20

  13
  Létezik olyan western ami nem bosszúállós? rotfl

  Dicaprio előtt meg le a kaLappal,szerintem igazán profi színész minden szerepkörben megállja a helyét,amit a titanic után sokan nem gondoltunk volna szerintem,mára már kifejezetten várom a filmjeit :) Oscart neki! kalap
 • kisokka #12 2015. július 28. 20:34

  14
  @local: Biztos...Szimpátiáról ne is győzködjük egymást, nekem eszemben se volt. Serena Williams-et meg hagyjuk, ő sportoló és a rajongói bázis inkább a sportteljesítményeire alapszik, mint a megjelenésére, vagy a beszédre. Amúgy én is csípőből azt gondolom, hogy kőbunkó picsa.
  Viszont nem értek valamit, ezt magyarázd még meg. Milyen szerepeket kap? Elég nehéz skatulyába tenni, elég eltérő szerepei vannak.Tipikusan főszereplő a csóka, mellékszereplőként nehéz elképzelni, viszont az nem igaz, hogy csak köré épülne egy film, úgy hiszem ez is többször bebizonyosodott már.
  Egyébiránt rengeteg filmjében bizonyított már, nem tudom mennyi esély kellene még neki, hogy kapjon egy kis szobrot. Engem személy szerint különösebben nem érdekel, eléggé bűzlik ez az Oscar-dolog, valahogy túl sokszor kerül olyan kézbe, ahol nem éppen megérdemelt. Ettől függetlenül, ez egy örökérvényű elismerés, ami a fent említett komának már kijár egy ideje.
 • [ törölt felhasználó ] 2015. július 28. 22:04

  15
  Olyan okoskodó, flegma, nagyképű szerepeket kap.
  Csak hogy néhányat említsek: A nagy gatsby, a Wall street farkasa, Django. A vak is látja, nem is értem miért problémázol ezen. Ő ilyen. A Djangoban például miért a rabszolgatartó földesurat játszotta? Ráadásul azt a szerepét is túljátszotta.
 • kisokka #15 2015. július 28. 23:01

  16
  @local: Kosaras naplója, Tégla, Ez a fiúk sorsa, Viharsziget, A part, de akár a Vasálarcos filmjét is idehozhatnám, melyikben okoskodott és nagyképűsködött jobban szerinted? Azért problémázok ezen, mert ezek szerint láttad az utóbbi pár évben felbukkanó filmekben és ennyi, leszögezted, hogy a faszi okoskodik és nagyképű. Ráadásul szerinted nem is nigger, mert nem ő játszotta Djangot, hanem a földesurat. Nem értem ki mást kellett volna játszania, nem lehet mindig jó karakter és ettől lesz kurvajó színész, mert elhiszed róla, hogy gec­i.
  Neked nem szimpatikus, ezt letisztáztuk. De ne skatulyázz már úgy, hogy nem is ismered a filmjeit.
  Kibaszott ritka az olyan színész, akire még azt merem mondani, hogy na oké. Ezt a filmet megnézem, mert ő játszik benne. Régen ilyen volt De Niro, azelőtt Cage, de még sorolhatnám napestig. Egy idő után mind kikopnak, elkezdenek szar hátán szart csinálni, de amíg ez nem történik meg, addig én bizony meg fogom nézni a filmjeiket az olyan színészeknek, mint DiCaprio. Aztán majd, ha belefut olasz nevű kollégája hibáiba, majd lesz valaki más, akire azt lehet mondani, hogy megnézem a legújabb filmjét.
 • ArkaChopa #9 2015. július 29. 05:59

  17
  @local: Azért csúcs, hogy egy embert a színészi képessége alapján ítélsz meg. Nem is ismered valójában, beszélgettél már vele fél órát? Bár mondjuk sokan beleestek már ebbe a hibába, hisz Izaurának is gyűjtöttek pénzt a kiszabadítására. Csak ne firtassuk az agyi kompetenciájukat a valósághoz.
  Az Oscarrol és a Hollywoodról sokat elmond James Caviezel esete, akit megbízott Mel Gibson a Passzió főszerepével még 2004.-ben. Sokan figyelmeztették, hogy egy keresztény filmben ha főszereplő lesz, ahol a "[email protected]" gonosznak állítják be, ott a karrierjének vége lesz. És így is történt. Hallottál róla? Nagyon kevés filmben láthatjuk azóta. Mondjuk mint hithű katolikus azt, mondta leszarja a "zs..ket" mert ő keresztény és ez az ő történelmük. De jól jellemezte a Hollywoodi viszonyokat.
  Manapság szinte minden második Hollywoodi filmben elhangzik a "Mazel Tov", vagy sipkát húznak a fejükre. A többi vallási megnyilvánulás teljesen el van nyomva, vajon miért?
  Kisokka amúgy jó példákat hozott fel. Én se csipáztam a Titanicban Capriót, sőt számomra a film ő és Kate miatt volt bukás. De utána.....le a Kalappal. Csak jót lehet róla mondani, és a Viharszigettől még most is lúdbőrös lesz a hátam.
  Én nem tudom milyen ember ezért nem is ítélem meg, de a szerepeit szeretem, és azt is ahogy előadja.
  :D kalap
 • [ törölt felhasználó ] #17 2015. július 29. 09:05

  18
  @ArkaChopa: Figyelj, nem kell ahhoz személyesen beszélni vele. Láttam már vele készített interjút. Egyszer azt hiszem még saját maga is bevallotta hogy nagyképű. Aztán mint tudjuk az ember mimikája, testbeszéde is sokmindent elárul.
  Csak mellékesen jegyeztem meg hogy nem véletlen kap ilyen szerepeket. Nem vagyok debil, tudom hogy ha eljátszik valamit az nem önmaga.. De kurvára nem érdekel hogy itt mellette kampányoltok, (ettől nem kap oscart) én csak leírtam hogy miért nem szimpatikus és kész. Viszont ha a seggedet a falhoz vered ez akkor sem fog megváltozni!
 • RIP #4 2015. július 29. 09:51

  19
  @ArkaChopa: bakki tényleg

  kösz kösz
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!