Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Nem a legtökéletesebb megoldás, de egy pohár borral kifejezetten élvezhető!

6 hozzászólás

 • glanthor 2014. július 17. 16:24

  1
  szerintem tökéletes, ennél egyszerűbb nem is lehetne, de ez így szép.:) (hangzásra minimál, de ehhez is nem kevés technika kell, riszpekt a sunának)
 • ededas #1 2014. július 18. 10:28

  2
  @glanthor: Mindössze arra gondoltam, hogy miközben az elektromos cselló egész széles sávban járja be a hangszer adta hangszíneket, addig a hárfa sok lehetőséget hagy kihasználatlanul. A hárfának nagyon gazdag a hangszín-készlete, rengeteg tartalék maradt benne.
  De persze így is jó ez a megoldás - ezért is töltöttem fel ;)
 • glanthor #2 2014. július 18. 15:01

  3
  @ededas: nocsak, nocsak szintén egy zenekedvelő. nem kötekszem többet veled:D. nem tudom melyik a leborulós, imádkozós szmájli de most képzeld ide :D Na jó, még is kötekszem. A cselló nem elektromos:$ :D csak szénszálas :D emiatt is rohadt drága és van egyedi hangzása.
 • glanthor #2 2014. július 18. 15:04

  4
  @ededas: ha elektromos is, akkor sem beépített hangszedővel van megoldva. Az elektromos csellónak nincs is teste. szerintem már hallható hangváltozást eredményezne egy ekkora hangszertestre szerelt hangszedő, gondolom akkor már nem olyan az akusztikája, a rezonancia képzése a hangszernek.
 • ededas #3 2014. július 18. 15:22

  5
  @glanthor: Ott a pont - én meg UV-re hangszerismeretből! :( nem tudom, hogyan néztem be). Amúgy volt már olyan elektromos bőgő a kezemben, amelynek volt némi teste éppen azért, hogy akusztikusan is lehessen rajta gyakorolni - de ez valóban szénszálas cselló, ez nem mentegetőzés akart lenni!
 • ededas #3 2014. július 18. 15:26

  6
  @glanthor: Érdekességként még a szénszálas hangszerekhez: az idei Musikesse kiállító között volt egy cég, amely olyan szénszálas hegedűkkel jelent meg, amelyek fenyőfedlaposak - remek megoldás, érzésem szerint van jövője ennek a kategóriának.

  Az meg külön öröm, hogy a fedlapokat Magyar mester készítette!
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!