Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Paradoxon, de imádott horrorfilmjeink igencsak bővelkednek túlélő tippekkel. Összegyűjtöttük a legértékesebb és legfontosabb jótanácsokat, amivel elkerülhetjük, hogy egy horror-álom szereplőivé váljunk!winkwinkwink

1. Mindig nézzünk a hátunk mögé, és ha egy hullát látunk, sose érintsük meg! A hullák tiszta véletlenül sosem halottak, csak annak tűnnek, és megtámadnak bennünket!
2. Sose váljunk szét! Rajban mindig erősebbek vagyunk, ha épp egy pszichogyilkos üldöz bennünket, akinek ráadásul természetfeletti ereje van és halhatatlan.
3. Kétszer is meg kell gondolni, hogy tényleg el akarjuk lopni a halott valamely kegytárgyát. Sose felejtsük el, hogy ezekhez halálos átkok tapadnak!
4. Ha elhagyatott és lepusztult házra lelünk egy mocsár közepén, biztosak lehetünk benne, hogy rémségek és gyötrelmek várnak ránk!
5. A zombikat puszta kézzel is meg lehet ölni!
6. Ne gúnyolódjunk torz emberekkel! Egészen biztosan ingerültté válnak és rövid úton megpróbálnak meggyilkolni bennünket.
7. Mindig védelmezzük kedvenc háziállatunkat! Amennyiben egy sereg zombi vagy vámpír rohanja le otthonunkat, biztosak lehetünk benne, hogy megharapják kedvencünket, és "ő" is átváltozik.
8. Ne tőrjük a fejünket azon, hogy a főgonoszt hogyan lehet elpusztítani, mert az egyetlen szer, amitől meghal, mindig a nyakában lóg egy üvegben!

9 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!