Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

18 hozzászólás

 • DadPool 2017. október 1. 17:13

  1
  Számomra ez a film akkora élménymeghatározó volt, mint még soha semmi. Akció és Sci-fi? Egybegyúrva, jó történet és rémisztő idegennel? Ezt a mai fiatalok talán sose fogják átérezni, valahogy a 80-90-es években akkora filmeket gyártottak,mint most sehogyse. Hol van egy wonderwoman ehhez?
  Ezt a filmet vagy 10x megnéztem a moziban ahol már előre köszöntek, én meg örökre megtanultam a szlogent:
  Ha vérzik....akkor meg lehet ölni!
 • moto-motó #1 2017. október 1. 17:34

  2
  @DaDPool: Mintha belőlem szóltál volna!Imádom!
 • [ törölt felhasználó ] #1 2017. október 1. 17:37

  3
 • Inhouse #1 2017. október 1. 20:04

  4
  @DaDPool: Azon kevés ilyen jellegű film egyike, ahol sikerült egy korrekt űrlényt létrehozni.
 • DadPool #4 2017. október 1. 20:14

  5
  @Inhouse: igen, szerintem is, nem voltak nagy túlzások és ez volt benne a jó. Miért ne lenne egy csúcsragadozó kinek prédája az ember? Egyszerű és mégis nagyszerű a sztori.
 • [ törölt felhasználó ] #4 2017. október 1. 20:23

  6
  @Inhouse: Egyetértek. A mai számítógépes technikával összetákolt valamiket semmibe sem nézem. A starwars új részeiből egyet sem láttam. Az Avatar c. filmet amit mindenki annyira agyondicsért sem láttam. Azok a lények... Inkább maszkíroztak volna el embereket. A Jedi visszatér ewokjai százszor jobbak.
 • LongJohnHolmes #1 2017. október 1. 20:23

  7
  @DaDPool: Számomra is. VHS-en néztem és mindig ott aludtam el, ahogy az erdőben jött a szörny. Másnap visszatekertem kicsit, mert nem emlékeztem rá és megint csak annyira emlékeztem, hogy ott vibrált a szörny és elaludtam. Nem emlékszem, hogy végignéztem volna. Pedig fiatal voltam és sok filmet néztem, de lehet, hogy mire ez a film jött már meguntam ezeket a szarságokat :)
 • DadPool #7 2017. október 1. 20:31

  8
  @LongJohnHolmes: nézd végig!
  A másik jó jelenet volt, amit sose felejtek el ebből a filmből, amikor a két negró hátramarad, és ott kúsznak az árokban. És a nagyobbik mondja hogy - Nézd! Ott van. - Ő meg mereszti a szemét,és csak sokára veszi észre a vibrálást. Na az beszarás jól visszaadta a helyzetet.
  Persze esélyük sem volt.
 • LongJohnHolmes 2017. október 1. 20:58

  9
  Nem nézem :) Akkor sem érdekelt már, most meg már más mozifilmet sem nézek meg :) Utoljára a Borat-ot néztem meg moziban. Önként. Kényszerből, meg a Galaxis Örzőit. Borzalmas időpazarlás. Csak a filmvígjáték tud adni pluszt, ezek a valóságnak beállított fantazmagóriák nem hatnak meg. Régebben a trükkökön még ámultam, de mára azok is megszokottak lettek. Egy barátommal akkoriban meglátogattuk egy harmadik barátunkat, aki illegális VHS másolással foglakozott. Mondta, hogy keressünk filmet magunknak egy nagy dobozban. Szedegettük ki a kazettákat néztük a címeket, erre a haver mutatja ez egyiket Csonttörő 7. Kész, ott fetrengtünk a röhögéstől :) Nyilván az első 6-ről sem hallottunk, pedig akkoriban állandóan filmeket néztünk. Persze ezt a sztorit a fiatalok nem tudják értelmezni :)
 • Ruszki #8 2017. október 1. 21:38

  10
  @DaDPool: Akkor jövőre is mész moziba ?? Lesz új Predator film és az elvont ember dirigálta le aki ebbe műbe a képregényt olvasta. :) Shane Black
  Sajnos még nem sokat tudni a filmről.
 • kléni 2017. október 1. 22:51

  11
  Alapvetően igaz, de azért vegyétek figyelembe, hogy ma már nem is csinálhatnának olyan nagy durranást, még ha képesek is lennének rá. Még pedig azért, mert ma már mindenki ismeri ezeket, a film már nem új dolog az emberek számára, hanem naponta ezeket fogyasztják. Sok régi filmen tolt nagyot az, hogy sok téren tudott újat mutatni. Ma már bármilyen jelenetet legenerálnak számítógépekkel. Mondjuk ez nem ok arra, hogy pocsék történeteket írjanak alá, szóval nyalókát a pofájukba. :D
 • DadPool #10 2017. október 1. 23:00

  12
  @Ruszki: sajnos már évek óta kimarad az itthoni büdzséből a mozi, így marad a házi mozi! Majd valahogy itthon a fotelből két big mac mellett megnézem.
 • [ törölt felhasználó ] #11 2017. október 1. 23:02

  13
  @kléni: Na de akkor ez van, kiégett mindenki? Évek óta nem láttam egy jó westernt, egy tökéletes drámát, egy jó akciót, thrillert, vagy akár vígjátékot. Van pár jó film az igaz de egy kezemen meg tudnám számolni hányat láttam mondjuk 5 év alatt.
 • kléni #13 2017. október 1. 23:14

  14
  @_voodoo_: Nem, épp ezt mondtam a végén. :D Csak képzeld el, hogy ma építene valaki egy tökéletes gőzmozdonyt. Megnéznénk, elismernénk a munkáját, kipróbálnánk. De akkora világszenzáció biztosan nem lesz, mint sok évtizeddel korábban. Szerintem ez igaz a filmekre is. Jó filmet csinálhatnának, csak nem csinálnak, de ezek a filmek a maguk idejében nagy újításnak számítottak minden téren, ma már az újdonság hiánya miatt nem lehetne akkora élmény.
 • Pocoknyúl #11 2017. október 2. 07:50

  15
  @kléni: Én nem hiszem, hogy már ne lehetne újat kitalálni, azért mert már minden ki lenne találva..
  1. Inkább azért nehéz, mert egyrészt az emberi agy a filmes évtizedek alatt ráprogramozódott a sablonos dolgokra, milyennek kell lennie egy filmnek, pl. a hős megmenti a lányt és a világot, stb. nehéz ettől elvonatkoztatni és ez a nézőkre és a rendezőkre is igaz.
  2. Másrészt a producer is a biztosra megy, lehet, hogy írtak már több 1000 zseniális, különleges forgatókönyvet, de senki nem mert belefektetni, kiszámíthatatlan lenne a bevétel az első pont miatt.
  Ezért van, hogy rengetek film előzménye egy könyv, ha az sikeres volt, akkor talán a film is az lesz.

  Szerintem ez a mai világban mindenre igaz, a gőzmozdonytól elkezdve az autókon át a cipőig, követjük a jól bevált utat, alkotói, designer és fogyasztói aggyal sem tudunk elszakadni az előzményektől.
 • kléni #15 2017. október 2. 10:01

  16
  @Pocoknyúl: Nem azt mondtam, hogy nem lehet újítani, hanem hogy nem lesz akkora újdonság az emberek számára, mint sok évtizeddel ezelőtt, egy kicsi újïtás kisebb szenzációt hozna.
  De hagyjuk ezt, már túl van tárgyalva. Kíváncsi leszrk eljön-e valamikor az az idő, hogy a mostani ratyifilmek már nem érdekelnek senkit, mert megunta mindenki a vacak történetet agyonnyomott effektekkel.
 • Grenadírf4ls #1 2017. október 2. 20:31

  17
  @DaDPool: gyerekkoromban láttam én is ,majd összeszartam magam évekig, olyan meghatározó élmény volt.:) Még ma is a soundtrackok- megvágva- a csengőhangok a telefonomon. like
 • vaz 2017. október 2. 21:04

  18
  emlékszem, szombat délután volt. nekem, mint legfiatalabbnak csak a földön jutott hely:D unokatesók a szomszédból, két bátyám pislantás nélkül néztük végig a vhs kazettáról a filmet. aszem azon a hétvégén többször is. és persze két film fért a kazira. a második J.C.Van Damme film volt a Véres játék. Imádtam :D
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!