Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

22 hozzászólás

 • Cody78 2019. június 13. 21:42

  1
  Ez nem volt túlkapás. Még ugyan finomkodott vele.
 • Csipesz 2019. június 13. 21:49

  2
  1:05-nél Szépen megsarkalta a rend éber őrét... Ezért jogosnak ítélem a kiosztott gumibotos oktatást.
 • [ törölt felhasználó ] #1 2019. június 13. 21:51

  3
  @Cody78: Jó lenne tudni mi a háttérsztori, minden esetre az a gumibottal egyesített rádió nagyon adja. Tudnám én is használni néha a munkatársakon. rotfl
 • [ törölt felhasználó ] #2 2019. június 13. 21:52

  4
  @Csipesz: És tényleg, a felett valamiért elsiklott a tekintetem. lol
 • kléni 2019. június 13. 21:55

  5
  Ratyi-e vagyol-e? :P
 • Salax 2019. június 13. 22:20

  6
  Ez nem rendőr, ez egy beszari kis puhapöcs. Látszik, hogy nem tud kezelni két még két túlpörgött tinit sem. A lehető legrosszabb megoldást választotta.
  Mondjuk engem qrvára nem érdekel jogos volt e az intézkedés, avagy sem. Ha úgy érzem, közben túlkapást követett el, megvárnám a lakása előtt, és kiloccsantanám az agyát.
 • neophyte #6 2019. június 14. 01:19

  7
  @Salax: Vicces vagy :D :D
 • Baleer 2019. június 14. 08:32

  8
  Igaz nem az én véleményem számít, de a szememben ez nem volt túlkapás,
  meddig kell rimánkodni, hogy meghallja a két rikoltozó tinibarom, hogy tegye amit kér a yard?

  Ugyan ez figyelhető meg tini-felnőtt kombinációban is.
  Régen eszünkben sem lett volna feleselni egy felnőttel, nem hogy rendőrrel vagy tanárral, meg kell nézni a mostani tini generációt, elkeserítő a helyzet a szememben.
  (Természetesen mindig tisztelet a kivételnek)
 • Baleer #6 2019. június 14. 08:36

  9
  @Salax: miért beszari?
  Mert elöntötte az agyát a fos, hogy hiába kérleli őket, hogy tegyék amit mond?
  Szerintem még így is elég türelmes volt amíg a csaj meg nem rúgta...
  ..sőt remélem az örsön lesz folytatása pár atyai pofon keretében, ha már a szülei nem nevelték meg.
 • Nyepe 2019. június 14. 14:15

  10
  Én is csak aláírni tudom, hogy a mai fiatalok nagy része "inkább eltörik, minthogy meghajoljon". Pár hete volt egy ismerősöm (csaj), akinek bevonták a jogosítványát, és utána is vezetett. Persze hogy elkapták, és a fogdából küldözgetett üzeneteket, hogy vigyük ki, ő nem bírja, ő öngyilkos lesz, ha szeretjük őt, akkor kivisszük valahogy...
  Személy szerint csak annyit mondtam rá, hogy megérdemli, kicsit észhez tér.. De nem nagyon használt..
  Valahogy ezek a mai fiatalok elvesztették a reális érzékelésüket, velük nem történhet meg, én vagyok az atyaúristen..
 • ra tata 2019. június 14. 16:22

  11
  Aktiv korombam amelyik lábával rugdos azzal vertem volna agyon. Öreg kollegák mondták, hogy az öngyilkossági kisérletnek látszik. Ezek a mai lökött [email protected] azt hiszik ha kameráznak akkor mindent lehet, pedig a legdemokratikusabb országok is a rendőrnek adtak intézkedési jogot nem alegmenőbb mobillal rendelkezőnek. Salax kollegából megint kibuggyant az etnikum, mert az összes intézkedésre az a véleménye, hogy a rend őrét, intézkedő közeget agyon kell verni, mert teszi a dolgát.
 • Gondolkodó 2019. június 14. 18:30

  12
  Hát lehet ha láttam volna az előzményt mást mondanék, de ennyiből a számomra csak annyi derült ki, hogy a rendőr kicsit begőzölt a saját hatalmától.
 • kléni 2019. június 14. 19:20

  13
  Ne már, hogy ezt túlkapásnak tartjátok. Nagyon nem az.

  - Nappal kihívtak rendőrt két csajhoz. A rendőrnek volt ideje odaérni. Itt nem csak egy légy lecsapásáról van szó, mint bűnről, valami komoly dolgot tettek, hogy fontos volt rendőrt hívni, és eltartott addig, hogy ki is érjen. Ok nélkül nem terem ott rendőr.
  - A fél kezén már rajta van a bilincs. Akár mit pofázik, egyértelmű a helyzet: lel esz tartóztatva, vagy így, vagy úgy.
  - Letartóztatásnak nem állunk ellen. Se akkor, ha igazságtalan, se akkor, ha elfogult/korrupt/erőszakos akármilyen a rendőr. Ha le akar tartóztatni, akkor le fog.
  - Amennyiben nem értesz egyet a rendőr intézkedésével, majd szerzel egy ügyvédet. A helyszínen pofázni és kalimpálni nem csak, hogy totál hasztalan, még plusz okot is ad a rendőrnek, amiért letartóztat.
  - Ha a brutális viselkedést akarják rögzíteni, azt meg lehet tenni a magad módján, és majd bemutatják egy perben bizonyítékként. Ez a mód nem abból áll, hogy ellentmondunk a rendőr minden utasításának, megtámadjuk őt, akadályoztatjuk intézkedésében, belemászunk a pofájába. 3 méter távolságban megállunk, és szemrebbenés nélkül kamerázunk, természetesen fekvő helyzetbe billentve telefonunkat.
  - A kiscsaj a videó elején utasította a rendőrt, hogy hagyja abba. Na ilyen nincs.
  - Amikor megpróbálja rákapcsolni a bilincset, szándékosan a másik irányba kezd el menni, hogy ne tudja hátratenni mindkét kezét a rendőr. Na, ilyen sincs.
  - Tovább akadályozza a rendőrt a bilincs felvételében, megint a másik irányba megy, megint próbál kifordulni. Ilyen szintén nincs. Ha a rendőr azt mondja, áll ide és így, akkor odaállsz úgy, és nem pofázol.
  - Kamerásunk is pofázik neki, mutogat, meg minden, továbbra is ignorál mindent, amit mondott neki a rendőr. Ahelyett, hogy tenné a dolgát: elég távol állna, ügyelne a kamerázásra, FEKVŐ módban.
  - Kiscsaj, miután rajta van a bilincs, megpróbál elsétálni. WTF? Mégis mit gondol, hová megy, csak dísznek tette rá a rendőr? A bilincs azt jelenti, a rendőré vagy. Megállsz egy helyben, és kussolsz. Érthető módon a rendőr nem hagyhatja elmenni. Tekintettel a kiscsaj korábbi viselkedésére, finomkodásnak már helye nincs. Attól nem lesz neki semmi baja, hogy nyaknál fogva rántotta vissza a rendőr, ellenben elég hatékony módja test kontrollálásának. Ha kellemetlen, tetszett volna korábban engedelmeskedni.
  - Megint megfordul, megint megpróbál elmenni a kiscsaj. És még bele is rúg a rendőrbe. Mégis mi a tökömet hitt? Kezdettől fogva ott volt a rendőrnél a gumibot, még pedig azért, hogy használja, ha kell. Hát ha belerúg, akkor bizony kell. Jó hogy nem még tűrje el a rendőr, hogy szarrá verik. A gumibot meglehetősen fájdalmas, de halálos sérülést attól se fog kapni. Ha kellemetlen, tetszett volna korábban engedelmeskedni.
  - Kamerásunk, feladatát megint nem végezve erre nekiront a rendőrnek, félig -meddig hátulról. Na ez már megint mire volt jó? Hogy leállítja, mert jaj, ez fáj a barátnőmnek? Ez a legrosszabb, amit tehetett: a rendőr mással volt elfoglalva, így két dologra kellett figyelnie, két irányból, mindketten nekirontottak a rendőrnek. Mégis mi mást csináljon a rendőr, kezdjen el énekelni? Tetszett volna higgadtan kamerázni, FEKVŐ módban.
  - A végén pedig ismét nekimenne a rendőrnek, ha ő maga nem menne hátra. Mit tegyen a rendőr, ha folytonosan támadják, énekeljen? Közben egy újabb szereplő is jött, hadd kelljen neki most már három irányba figyelnie.

  Ez nem hatalom, nem túlkapás, nem erőszak. A rendőr a kezdetektől fogva le akarta tartóztatni. A kezdetektől mondja, mit csináljanak, és főhőseink a kezdetektől leszarják, mondják a sajátjukét. Ott volt már az elején a gumibot nála, jelezve, hogy nem szarozik, és engedelmeskedjenek. Na hát nem tették, tessék, kaptak pár ütést. Túl lehet élni, nem akkorát ütött pl. hasra, hogy kiköpjék a belüket. Na meg akkor mi van, ha esetleg kezdő volt, félt a rendőr, nem jól mérlegelt? Ez nyilvánvalóan nem ok arra, hogy ellenálljon bárki neki. Azt teszed, amit mond, akár mennyire tűnik idiótának. Amúgy is, ha láthatóan nem magabiztos, mert elég sokat néz másfelé, akkor pont, hogy segíteni kell a munkáját, pl. azzal, hogy nem rohangál mindenfelé, nem karatézik a rendőrrel, nem támadja meg. A felvételt majd később megmutatod a bíróságon. Remélem a kamerást is elítélték, amiért nem FEKVE rögzítette a jelenetet. :D

  Nincs itt semmi látnivaló, a gépezet tökéletesen működik. Aki így viselkedik, verjék csak el, dugják dutyiba. Magának köszönheti.
 • kléni 2019. június 14. 19:20

  14
  Ajj mennyit írtam. rotfl
 • [ törölt felhasználó ] #13 2019. június 14. 20:58

  15
  @kléni: Most az egyszer igazad van, a kamerás amit művel az vállalhatatlan! Azt még én is ütném durván! rotfl
 • Salax #11 2019. június 14. 21:10

  16
  @ra tata: Nem, nem! Intézkedjen, de jogszerűen. Ha viszont nem úgy teszi, akkor dögöljön meg. Nem hogy rendőrnek nem való de embernek sem. A jogosságot viszont nem papíron mérik. Pláne egy olyan országban ahol egy csicska kis maffia alkirály miniszterelnökként tetszeleg. Ilyenkor az ember belső értékrendje kell, hogy döntsön.
  Ja, eddig egyik etnikumozás sem talált. Te viszont egy idióta vagy, de rendőrnek pont jó.
 • peti.97 #8 2019. június 15. 08:04

  17
  @Baleer: @Nyepe: Még is szerintetek kinek a hibája ha a mostani tinik nem lettek megtanítva tisztelni az idősebbeket? (Igen ez egy olyan kérdés volt amibe benne van a válasz)
 • peti.97 #16 2019. június 15. 08:34

  18
  @Salax:

  "Intézkedjen, de jogszerűen"
  Honnan tudod hogy jogszerű-e?
  "Ha viszont nem úgy teszi, akkor dögöljön meg. Nem hogy rendőrnek nem való de embernek sem."
  Nocomment
  "A jogosságot viszont nem papíron mérik."
  Ja hogy ezért nem jogszerű... De papíron mérik, muszáj objektívnek lennie.
  "Pláne egy olyan országban ahol egy csicska kis maffia alkirály miniszterelnökként tetszeleg."
  Hogy neked mindig minden politika...
  "Ilyenkor az ember belső értékrendje kell, hogy döntsön."
  Hát valahol 'belső értékrendből' simán lelövik aki ellenáll a letartóztatásnak. Azon felül ha jól értelmezem a jogszerűséget szubjektívvé nyilvánítottad... képzeld mi lenne ha mindenki azt tenne amit szeretne...

  Nem tudom mi bajod a rendőrökkel az országban, de szerintem jó fejek nagy átlagban, annak ellenére hogy engem sokat igazoltatnak (#raszta), de általában rendesek, főleg ha együttműködsz velük.
 • ra tata #16 2019. június 15. 13:29

  19
  @Salax: Kedves Salax pont azért mert a multam olyan, eddig még senkit sem idiótáztam le. De látom. hogy a liberális fos az agyadat mellékvágányra állitotta. Egy angolszász rendör intézkedése egy ekzaltált mamakedvencével szemben neked csak Viktor jut eszedbe /meg az az agyon csapni való intézkedö/ A Te szimplifikált világnézeted szerint a Teréz-köruti robbantást is kihoznád döntetlenre. A libsi fejlett éntudatod miatt naponta bántják a busz sofőrt /ezért a buszért fizessek?/ Bántják a kalauzt /milyen menetjegy?/. A sebésznek miért nem ugatnak hogy ne vagdalkozzon, sőt a szigetre ha bemennél a biztonsági őrök mellet ugy jegy nélkül köcsögözve, hát megnézném. Vagy bármelyik megyei biróságra ugy hogy nem rakod ki a körömollót, mert jogaid vannak....áhhhh. A jogállamban is tévedhet a rendőr /ismerősöm amerikában ráfázott néha/ de azért van ügyvéd, biró hogy ezeket helyrehozza. Javasolt olvasmány, Alkotmány /lehetőleg a keresztény értékkörből /, Btk. Büntető eljárás, PTK. DE tudom, hogy ezzel a liberélis majdénmegmondomatutit, agyhugykővel szemben tehetetlen vagyok. Meg vagyok elégedve magammel most sem idiótáztam,
 • Baleer #17 2019. június 15. 13:43

  20
  @peti.97: van benne valami, asszonnyal sokszor csak kamillázunk, hogy mit megengednek a szülők a gyereknek. Részemről elmondhatom, az én gyerekeim ha belépnek valahova az első, hogy köszönnek, de a morbid az egészben az ... sokszor úgy érzem nem jó az hogy kisebbségben vannak a saját korosztályukban ilyen szempontból, hiszen a többség ül majd a hivatalban, a rendőrautóban, a busz volánjánál...
 • Mon3 2019. június 17. 14:31

  21
  Na ezért utáljuk a libsiket, a salaxokat, meg a többi szarházit. Csak a jogaikat szajkózzák, a kötelességeket meg elfelejtik. Ha a rendőr mond valamit, akkor engedelmeskedem, és nem hőzöngök. Ha valami gondom van vele, akkor majd a megfelelő forumon panaszt teszek. De egy közfeladatot ellátó személy ellen nem lépek fel erőszakkal, mert az a törvények önkényes lábbal tiprása.
 • mBardos76 2019. június 17. 14:35

  22
  Ugy tunik ov nelkul autoztak, utana meg a rendort anyaztak... Tobb info itt: HLTV.org - The home of competitive Counter-Strike - www.hltv.org

  Szereny velemenyem szerint, a rendor tul sokaig tokolodott, ahelyett hogy a gumibotjat markolta volna, szepen ra a bilincset a csaj masik kezere is es kesz. Utana ha a filmezo ugral, neki is. Nehogy mar ne birna meg bilincselni egy tini lanyt...
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!