Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Ízléstelen tréfa áldozata lett egy georgiai asszony. Ilyanna De La Keur valószínűleg örökre emlékezni fog az egyik lakberendezési áruház mellékhelyiségére, miután odaragadt a toalett egyik összeragasztózott vécédeszkájához.

Ilyanna De La Keur éppen lányával és sógorával intézte a hálaadásnapi bevásárlást az egyik georgiai áruházban, amikor úgy döntött, meglátogatja a mellékhelyiséget.
Ám a 40 éves asszony majdnem sokkot kapott, amikor a dolga végeztével nem tudott felállni a WC-ről, mert annak deszkáját valaki igen erős ragasztóval kente be.
Az áruházba kiérkező mentőcsapat majd fél óráig küzdött, hogy kiszabadítsa a nőt, végül a WD-40 nevű oldóspay-nek köszönhetően sikerült megmenekülnie. De La Keur még két héttel az eset után is könnyek között emlékszik vissza az igencsak kellemetlen élményre.
– Iszonyú megalázó volt, 25 percig azt se vették észre, hogy odaragadtam, és több mint egy óráig mozdulni sem tudtam. Iszonyú fájdalmaim vannak még most, tiszta seb a combom hátsó része. Egy felnőtt nő vagyok, de jelenleg még felállni sem vagyok képes segítség nélkül. Nem tudom ki kente össze ragasztóval a deszkát, de üzenem neki: egyáltalán nem volt vicces. – panaszkodott a WSB-TV-nek De La Keur.
Az áruház természetesen azonnal vizsgálatot rendelt el, hogy kiderítsék, ki volt a durva tréfa elkövetője.

6 hozzászólás

 • uramisten 2013. december 13. 21:36

  1
  A köcsögök. De ez a wd40 mi mindenre nem jó...
 • einstein 2013. december 13. 21:45

  2
  az NSA-t kell megkeresni.ők minimum lehallgatták a vécécsészét és a budipapírt is de talán még műholdas videójuk is van különböző segglyukakról amin talán az elkövető is feltűnik valahol...
 • over 2013. december 14. 00:49

  3
  Nem lett volna egyszerűbb a wc-deszkát leszerelni?
  @einstein: Jól mondod!
 • Orphan 2013. december 14. 02:24

  4
  Nem igaz h nem nézi meg a deszkát előtte vagy nem érzi h beleül vmibe. Mondjuk én is hagytam volna h odaragadjak, ott megéri perelni:D
 • MJoe 2013. december 14. 15:30

  5
  Gyerekek! Legalább nyilvános helyen senki sem törli le a WC deszkát mielött ráül?!?
  Vagy körberakni wc papirral? ....
  Úgy kell neki!
  Azért nem tudom mi a jobb? Beleragadni, vagy összeszedni valami csúnya fertözö betegséget.
 • boxer70 #5 2013. december 14. 20:24

  6
  @MJoe: szerintem ő kente be ragasztóval ahhoz hogy hozzáragadj elég frissnek kell lenni a ragasztónak és jó kérdés miért nem törölte le az ülőkét mert amerikai :XD
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!