Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

8 hozzászólás

 • .kEPi 2013. április 4. 10:06

  1
  ez borzasztó :/ első videóban azért látszik a segítség elmulasztása, illetve a kései segítségnyújtás. Bár maga az ütközés halált okozhatott, azért még meg lehetett volna próbálni a szabadítást.
 • pepuccso 2013. április 4. 12:33

  2
  Hát, azt azért megnézném, hogy ki megy oda gépi fecskendő nélkül - mert az hasonlóan fog kinézni, mint a hullák.

  Durván megégtek.

  Valszeg halottak voltak, legalábbis eszméletlenek, mielőtt a tűz elérte őket. :(
 • Mr.Zsozsiiika #1 2013. április 4. 14:08

  3
  @.kEPi: ha sikerült volna eloltani a tüzet még az elején pár embernek, akkor is csak a szélvédőt tudták volna teljesen kitörni és megnézni mi van velük.. nemhiszem h kitudták volna őket szedni, de akkor is jobb ha csak a lábuk megy tönkre vagy akármi, mint h bent égnek..
 • Lézer 2013. április 4. 15:21

  4
  Szerencsétlenek fel se lehetett őket ismerni ... most mit mondjak, nem voltunk ott, lehet hogy olyan sokk ért mindenkit aki látta, h azt se tudta mit csináljon, és tényleg egy pillanat alatt terjedtek el a lángok, nem hinném, h ilyen helyzetben van rá reakció idő. Meg nézed a videót, azért te is belegondolsz, h bakker robban egyet mikor ott vagy véged. A vízből mentésnél is azt tanítják, hogy fel kell mérni a helyzetet, hogy képes vagy-e cselekedni, mert ez erős kifejezés, de jobb egy halott, mint kettő! :/ fene egye meg ezt a sietős világot, azért van itt ennyi baleset!
 • Fostalicska 2013. április 4. 18:36

  5
  Szeretném kifejezni a nem tetszésemet, és kérem a videó eltávolítását. Nem idevaló... Legközelebb a patológián nézzük meg őket???
 • egei_laszlo #5 2013. április 4. 19:15

  6
  @Fostalicska: Szerintem is lehet ide egy kicsit igen durva :|... eleg felkavaro latni romma egett hullakat nezni, bar senki sem kotelez arra hogy megnezzuk , szoval nemtudom majd CAD eldonti!
 • levyke_scania164l 2013. április 4. 20:32

  7
  ahogy neztem a videot, meg azt az egett szagot is ereztem. szomoru latvany az biztos....micsoda kinszenvedést elhettek at....es mi maradt belole, egy darab hus.....
 • Fzkaresz 2013. április 4. 21:41

  8
  Szerintem tanulságos ez a két videó. Az időben érkezett segítség sokszor életet menthet. Az elmulasztása pedig életekbe kerülhet.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!