Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Az alábbi videó egy állítólagos betiltott epizódja a Spongya Bob mese-sorozatnak. Szinte semmilyen prábeszéd nem hangzik el, csak annyit láthatunk, ahogyan tunyacsáp először otthon próbál klarinétozni, majd egy fellépésén van, ahol az előadásán minden résztvevő el kezd véresen sírni.

Ezt követően megint csak visszatérünk a lakásába, ahol hosszú ideig csak sír az ágyán. 1:26-nál egy csavaros effektet kapunk, melyet ha nagyon lelassítunk, láthatunk egy elég durván megölt kisfiút az egyik képkockán. 2perc 44-nél megint csak egy hasonló effekt látható, melynek az egyik kockáján megint csak egy durva képet látni, melyen egy hasonlóan rossz állapotban lévő kislány van. Ezt követően Tunyacsáp még egy darabig sír, majd fejbe lövi magát.
Sokan gondolják úgy, hogy ezt az epizódot, akár csak a többit a sorozat készítői csinálták, valamilyen mögöttes szándékkal, de ugyan akkor többek szerint csak valamilyen betegelme szüleménye a videó, ami otthon készült a többi részből összevágva. Ezt a feltevést erősíti az például, hogy a karakterek szemei eltérőek a sorozatban megszokottaktól, és több hasonlóan furcsa dolog is feltűnik, de tudomásom szerint egyik feltevés sincs megerősítve. :|

13 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!