Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

Agyatlan teremtmények. ..

Ittasan ült a három férfi a nagy teljesítményű autóba és menőztek, jól érezték magukat. A hátsó ülésről élőben közvetítették is a bulit az interneten. Ezzel a tempóval sodródott ki egy ponton az autó, majd áttörte egy ház kerítését és annak udvarában csapódott neki egy épületnek és állt meg. Közben elsodort az udvaron több embert. Egy nagymama és egy 3 éves gyerek azonnal meghalt. A gyermek anyját súlyos sérülésekkel szállították kórházba, kalandos kompolással bonyolított útvonalon. Egy sikeres újraélesztés után a kórházban életét vesztette, magával vitte 7 hónapos magzatát is. És ilyenkor mindig átfut rajtam a nincsisten, nincsigazság, nincselrettentőerő, nincsbiztonság gondolatsor. ..mindegy, hogy milyen nemzetiségűek, fajúak voltak az elkövetők, vagy az áldozatok.

Miért kell ezt? Miért tudnak ezek az egységsugarú véglények egy modern világban ennyi szenvedést, kárt, halált okozni egyszerű, ésszerű, alap emberi határok be nem tartásával???

22 hozzászólás

 • Inhouse kedd, 10:34

  1
  Ja, "természetesen" az ő sérüléseik nem voltak olyan súlyosak, és elmenekültek a helyszínről. Később elfogták őket. A sofőr vérében 0,14mG/l volt az alkohol szint.
  Kimaradt az is, hogy BMW.
 • mBardos76 kedd, 10:46

  2
  Aki hosszabb utakra jár, gyakrabban, tudja, naponta találkozni egy egy barommal aki meg akar ölni... Honnan vsn anny, nem tudom
 • Alma_ice #2 kedd, 11:21

  3
  @mBardos76: Így van, minden nap látni hasonló állatokat az utakon, ha meg baj van, akkor csak sírnak, kanál vízbe lehetne fojtani őket. Feltéve ha túlélik, és nem mennek rajt keresztül valami nagy kerekű géppel.
 • Baleer kedd, 12:30

  4
  Szörnyű... lehet tudni, hogy hol történt?
 • lo2 kedd, 13:44

  5
 • black235 kedd, 14:25

  6
  Benne van a kérdésedben a válasz: "egységsugarú"
  Ezek mindegyike azt gondolja, hogy vele ilyen nem történhet meg. Valamint fizika/matek órán meg minek figyelni, mert az totál menő, hogy ő tök hülye a fizikához/matekhoz. Ennek megfelelően még józanul sincs fogalma arról amit csinál.
  Lelkes fizika tanárom volt, aki annak idején kiszámoltatta velünk, hogy teherautó platóján x súly... kanyar ekkora... mekkora sebességnél repül le a szállítmány. Meglepően kevés jött ki.
 • Inhouse #4 kedd, 14:27

  7
  @Baleer: Nézd a címkéket...
 • Inhouse #6 kedd, 14:29

  8
  @black235: Másik divat manapság a követési távolság nem tartása. Illetve, mintha direkt szeretne egy másik jármű seggében menni nagy sebességgel, mert utolér és nem előz, csak tapad...közben nyomogatja a rádiót, telefonál. Te meg imádkozol, hogy ne kelljen fékezned. Amikor a tükörben már a rendszámát sem látod...
 • Beliál kedd, 17:01

  9
  Van gondatlanságból,figyelmetlenségből,meg egyszerű hülyeségből elkövetett emberölés.ez nem az.
  Ez keményvonalas gyilkosság.

  f@szbúk?Miért nem tiltják már ezt is?mint a törököknél. a pokemon go-ban meg van tiltás hogy ha gyorsan mozog a paraszt akkor nem működik,ebben miért nincs?
 • ra tata kedd, 17:05

  10
  2 év a mobilozás-ért, 25 év a gondatlanságból elkövetettért, 5 év az ittasságért, jogsi életfogytig bevonva, teljes vagyonelkobzás az elszenvedő család kárpótlására, valamint a mentési költségek / mentő, tüzoltó rendőr / teljes kompenzálására. Had tanuljon a többi barom, mert van még elég.
 • PALILORD #4 kedd, 18:08

  11
  @Baleer: Románia.Azon belül nem tudom..
 • popeszku kedd, 19:30

  12
  3 év felfüggesztve,mert az ittasság enyhítő körülmény furamód,mert szegény nem volt beszámítható.Szerintem minden gépkocsivezető tartson az autóban fél liter páleszt,esemény után gyorsan fogyassza el és nem lehet baj.
 • jk88 #12 kedd, 19:41

  13
  @popeszku: Már ahol. Oláhországban lehet, nálunk súlyosbító. A tót qrva is kapott "pluszpontot" az ittassága végett.
 • jk88 kedd, 19:43

  14
  Kemények voltak a képek is a hírekben. Átrepülték a házat, levitték a fél tetőt és nekirepültek egy fának. Gondolom bekötve se voltak. És nem döglöttek bele azonnal. Már-már csodaszámba megy.

  Egyébként cigóéknál hogy lehet olyan gyorsan menni, hogy ilyen történjen? Nem kéne ahhoz aszfaltos út is. :D Földúton hogy bírt ilyen gyorsan menni? :o
 • jk88 kedd, 19:45

  15
 • mrp78 kedd, 20:02

  16
  Nem költenék per költségre fejbe lőni a testet fekete zsákban átadni a családnak + a golyó és kivégzés költségeit is.Ezen felül vagyonok zárolása kárpotlás a gyászoló családtagok részére.
 • Pepejoe #10 kedd, 23:12

  17
  @ra tata:
  Jól hangzik de nem lehet így. Evvan'.
 • black235 #8 szerda, 08:12

  18
  @Inhouse: Az a másik állatfajta. Tavaly volt hozzá szerencsém. A sok sávoson a forgalommal szemben bicikliiző 8-10 éves "hülyegyereket" nem akartam elütni, így a másik hülye jött belém hátulról.

  A harmadik külön "kaszt", aki ugyanezt az autópályán csinálja. Kamion a belső sávban előz, mögötte vagy 5 autó mikor ő megérkezik. Persze úgy kell lelassítania, hogy 2 méterre az utolsó mögé soroljon be, jelezve, hogy ő menni akar.
 • törölt felhasználó #16 szerda, 08:18

  19
  @mrp78: Ennyi! Valaki végre jól látja!
 • Cíke szerda, 08:58

  20
  :(
 • Cíke #16 szerda, 09:00

  21
  @mrp78: Az túl egyszerű lenne. Megnyitni egy szénbányát az ilyeneknek, és élete végéig termelhetné a szenet kifelé csákánnyal. Kijön a szén, kap enni valamennyit, napfényt meg sose lásson többet.
 • ra tata #17 csütörtök, 10:02

  22
  @Pepejoe: Tudom. Képzeld el, városunkban történt, hogy a matador belvárosban a szopógépe elött mutatta mit tud. A fizika törvényei / amiről fingja nem volt / a kocsit 2.75m magasságban verte a villanyoszlophoz, b e l v á r o s ban. Persze minketten találkoztak a Devlával. A családjaik, a társadalom oszlopos tagjai, nemzetgazdaságunk húzópillérei addig erőlködtek, hogy pótnyomozást rendeltek el, hogy jó helyen volt-e a villanyoszlop, a helyszinelők jól számolták-e ki a lehetséges sebességet, ami szerényen is 120 felett volt, és a Mentők alkalmasak voltak-e a szegény szerencsétlenek mentésére. Sajnos a nyomozás arra nem terjedt ki, hogy az alig 20éves srácnak a kocsija miből van, valamint az okozott kárt ki fizeti.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!