Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Keményen dolgozik azon, hogy ilyen maradjon

Ha ekkora feneke lenne, a legtöbb nő csak azzal foglalkozna, hogy elrejtse a világ elől. Jennifer Lauren azonban nemhogy elégedett, hanem kifejezetten örül neki, és imádja tangabugyikban mutogatni.
Jennifer ráadásul hízókúrára fogta magát, hogy genetikusan sem apró hátsóját még nagyobbra növessze. Napi 4000 kalóriát fogyaszt, nehogy elveszítse formáját.
A 38 éves nő mindig tudta, hogy nagy lesz a feneke, hiszen édesanyja is a tipikusan körte-formájú nők közé tartozott. Kamaszkorában kezdett el hízni, és 28 éves korára krónikusan túlsúlyos lett. A rengeteg plusz súly szinte kizárólag fenekére, hasára és csípőjére rakódik, felsőteste átlagos.
Jennifer nem rejti el magát a világ elől, sőt. Saját honlapot indított, ahol jó pénzért árusítja a képeit, ezzel majdnem négyszer annyit keres, mint korábban. A több, mint 1000 törzsolvasója havi előfizetési díjért nézegetheti a lenge alsóneműben készült fotókat. Jennifer ráadásul férjét is az interneten találta, egy olyan chat-szobában, a kerekded nőket kedvelő férfiak keresik mások társaságát."
Ő lenne az:

24 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!