Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Az 1-es számú Kalmük büntető kolónia elitéltjeit vallatták a fegyőrök Oroszországban. Ezekben az orosz börtönökben illetve büntető kolóniákon évente több haláleset is előfordul. Elcsúsznak néha a rabok, illetve öngyilkosok lesznek. A fegyőrök ellen most kivételesen eljárás indult.

A vallatás végére elismerték a rabok, hogy ők vezették a World Trade Centerbe az utasszállító gépeket, de ha kell akkor bármit elismernek és felvállalnak.

11 hozzászólás

 • Matula 2017. február 27. 19:10

  1
  Eljárás indult kalap
 • blaise21 2017. február 27. 19:17

  2
  Ezek csak simogatják...minket ennél komolyabban felpofoztak a kertvárosi rendőrségen 15-16 éve sima utcán piálásért. :D
 • Matula #2 2017. február 27. 19:36

  3
  @blaise21: Akkor simán feljelenthetted volna őket. Engem 13 éve vittek be, mert az arcoskodó majmoknak nem igazoltam magam. Ketten tuszkoltak be a rendőrautóba :) A kaptárban az öreg rendőr válasza, hogy összekevertek minket valakikkel és ezért jöttek felénk ordibálva meg szirénázva a majmok. Csak nyugodtan sétáltunk este a kocsmából hazafelé mikor a rendőr úgy megnézett minket a rendőrautóból, hogy mondtam a havernak, te ezek valamit akarnak. kb 10 méter után mikor átértünk a gyalogátkelőhelyen már szirénázva nagy sebességgel odahajtottak. Álljanak meg! Igazolják magukat! Orditva. Mondom mi a probléma? Semmit nem csináltunk, de csak feszengett a korombeli ficsúr. Mondom hagyatok már a picsába, haza akarok menni és kész. Aztán jött a duma, hogy beszélsz velem te hülyegyerek, mondom hülyegyerek? Na császtok és már léptem is, de a két < moderálva > egyből rámvetette magát. 15 ezerbe került nekem a bünti.
 • kléni #3 2017. február 27. 19:45

  4
  @Matula: A balhézás helyett, amire tuti ráment az éjszakád, nem érte volna meg fél perc alatt felmutatni a személyidet? :D Ha rendőr azt mondja, igazold magad, tedd meg. Ha valami olyat csinál, amit nem tehetne, majd utólag reklamálsz.
 • Matula #4 2017. február 27. 20:07

  5
  @kléni: Fiatal voltam és úgy gondoltam, hogyha semmit nem tettem akkor miért baszogatnak? Kb 1 órán át voltam a rendőrségen, de egy jót dumáltunk az öreg sünivel, azért sem értem, hogy miért küldtek csekket :) Na de változnak az idők, Borsodban is ilyen rámenősek? Itt a gond, kettősmérce, már akkoriban is voltak akik k anyázták a szórakozóhelyen a zsarukat, meg lehúgyozták a rendőrautót, de azok többen voltak és balhés emberkék. Na ott is feszengjenek a zsaruk úgy korrekt kalap
 • Inhouse 2017. február 28. 10:46

  6
  Vegyes érzéseim vannak...melyik a jobb, színes TV, internet, automata mosógép, svédasztalos reggeli, vagy rend, fegyelem, kicsit átcsúszva a másik végletbe...persze ne túl durván...
 • kléni #6 2017. február 28. 10:53

  7
  @Inhouse: A harmadik, a középút. :D
 • Jesus 2017. február 28. 11:11

  8
  azert nagyon sajnalni sem tudom oket... erdekes modon engem sosem vertek meg el rendorok. de meg csak ugy se szoltak hozzam / neztek ram. Igazoltattak mar, igaz en odaadtam a szemelyimet, es rendben voltunk... Izlesek es pofonok, en birom a rendoroket, hiszen ertunk vannak...
 • Cody78 2017. február 28. 14:57

  9
  Nekem sem volt velük különösebben gondom. Igazoltattak, igazoltam magam. Ismerőseim között is vannak. Aki normális volt, azzal nem volt gondom. Volt amelyikre ráborítottam volna azért a kocsit. :) Cingár kis pöcs, beszól a 200 droid haverja mögül. A tipikus jelvény mögül arcoskodó ficsúr, aki nem merné levenni a jelvényt és hátraküldeni a 200 droidtársát, hogy megmutassa mit tanult a kiképzésén. Na azt kiütöttem volna a gatyájából, de hát ott volt a jelvény, ami mögé bújt.
 • weryas 2017. március 1. 16:23

  10
  Na ezek sem kenyér lopásért kerültek oda....
 • Hunor 2017. március 2. 13:59

  11
  És így lesznek a kemény fiúkból megszeppent nyuszik. Ez kellene nálunk is.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!