Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Elég durva barombazmeg:(

44 hozzászólás

 • jokerss #20 2014. február 2. 09:15

  20
  @Freundddaddy: Miért lenne baj?
 • DogShit #20 2014. február 2. 09:35

  21
  @Freundddaddy: Nem lenne itt semmi baj. Az meg hogy valakinek ennyire tyúk agya legyen hogy képes magát tönkre tenni egy szar drog miatt annak úgy kell...
 • laca72 2014. február 2. 10:49

  22
  Nem török pálcát senki felett, mert az empátia nem veleszületett képessége az embernek, az kulturáltság kérdése. 22 évig cigarettáztam és már 4 éve nem gyújtottam rá, nem is bírnám elviselni a szervezetemben a füstöt. Tudom milyen leszokni valamiről aminek a rabja voltam, azt kell mondjam "rohadt" nehéz. Persze mi az a kis nikotin éhség egy nehéz droghoz képest? Nem vagyunk egyformák és nem egyforma az akaraterőnk. Nem kívánom a halálát senkinek, főleg ennek a szerencsétlennek nem, csak sajnálom.
 • kléni #12 2014. február 2. 11:07

  23
  @black235: Terhére van az országnak, igen. De csak azért, mert megveszi a drogot, igénybe veszi feleslegesen az orvosi ellátást, és nem egy golyót repít a fejébe. Mi értelme van bárkinek is ilyet csinálnia magával? Még normális drogra sincs pénze, annyira ellehetetlenítették az életét. Belőle már sose lesz normális ember, ha mégis, az eléggé nagy szenvedés lenne, és csak további kiadásokat eredményezne. A világon már így is sok ember van, nem baj az, ha a drogosok megölik magukat vele.
 • delo 2014. február 2. 11:13

  24
  Ütős anyag lehet.
 • black235 #24 2014. február 2. 11:43

  25
  @kléni: Elég gyorsan elítéltétek. Hogy "egszéséges átlag ember" nem lesz belőle az már biztos. Csak ilyen logika alapján mi van a dohányosokkal, az alkoholistákkal, a mozgáskorlátozotakkal, szellemi fogyatékosokkal de mondhatjuk éppen a hallás károsultakat is... ők is terhére vannak az országnak, ők is pusztuljanak? Egyébként meg éppen te írtad: " Még normális drogra sincs pénze, annyira ellehetetlenítették az életét." És ez az ő hibája? Elismerem vannak devinás viselkedések, de nem azt kellene inkább megakadályozni, hogy valaki az ellehetetlenített élete miatt a droghoz nyúljon? Nem a következményt kellene kezelni hanem az okot (az eltört lábamra hiába veszek be fájdalom csillapítót).
 • uramisten #23 2014. február 2. 11:46

  26
  @laca72: megértem azokat is, akik szerint nincsen értelme ennek az egésznek, de ugyanakkor örülök, hogy valaki megpróbált együttérezni a kívűlről okoskodás helyett.
 • kléni #26 2014. február 2. 12:10

  27
  @black235: Nem az ő hibája. Nem mondtam azt se, hogy én nem vagyok az ország terhére. :) Ezt én nagyon jól tudom, de ettől még nem leszek öngyilkos. Csak azokat a drogosokat lehet hibáztatni, akiket jól nevelték meg, de miért ne alapon kipróbálták újra és újra a kábítószereket, és rászoktak. Azokat az embereket nem igen lehet hibáztatni, akik valami nagy fájdalmas probléma miatt lesznek ilyenek. Nyilván ha meghal a családod, elveszted az életed, és senki nincs melletted, akkor persze, hogy rosszá válsz. És igen, nem úgy kellene megközelíteni, hogy lekapcsolják a drogkereskedőket, hanem megoldják az emberek problémáit, ami miatt nem függők lesznek, csak a buliknál hangulatjavítók. Államilag fogalmazott drogok, hehe. Ellentétben azt is nézzük meg, mi lenne, ha a világon minden ilyen problémát megoldanánk? Nincsenek drogosok, cigisek, alkoholfüggők, gyilkosok, éhezők, mozgássérültek, munkanélküliek... Ez több problémát okozhatna, mintha most ők csendesen megölnék magukat. Előbb meg kéne teremteni az életkörülményeket nekik, utána megoldani a problémájukat.
 • Athesz 2014. február 2. 13:22

  28
  Nem azért de a dohányos meg az alkoholista roszabb , egyik mérgezi a másik tönkreteszi a maga körül élőket. Ezzel szemben ő max magát öli meg, na akkor mi is a roszabb?
 • igaz_mondo 2014. február 2. 14:17

  29
  Nem akarok okoskodni, azt már megtették helyettem is. ...csak megjegyezném, hogy az embereknek hiába lenne jobb életkörülménye, akkor is keresnének okot arra, hogy valamivel tönkretegyék magukat, hogy miért? Talán, mert gyarlók, és ahogyan Madách is megírta tényleg van az embereknek egy mindenféleképpen bekövetkező tragédiájuk... ...tehát a legnagyobb probléma nem a világban van, hanem az emberi fejekben... ...és valóban sok ember van a Földön, és ha éppen nem háborúkkal ritkitják meg őket, akkor elég csupán kilátástalan helyzetbe hozni őket és megoldják maguktól is!
 • Airmen #12 2014. február 2. 14:30

  30
  @black235: Igen a terhére van a társadalomnak.Dögölön meg az összes ilyen!Maga választotta, nincs mentsége!
 • [ törölt felhasználó ] #29 2014. február 2. 15:24

  31
  @Athesz: Ezt közöld azokkal a szülőkkel is, akik a saját gyereküket látják napról napra leépülni a kemény drogok miatt. Lehet nem fognak veled egyetérteni.

  Egyébként ahhoz a tábo­rhoz tartozok, akik valahol sajnálják ezeket a szerencsétleneket. Komolyan, sokan úgy kommentelgetnek itt, mintha bármit is tudnának a körülményekről/előzményekről. Fogalmatok sincs róla, hogy mit kellett ennek a szerencsétlennek átélnie, hogy ide fajuljon a helyzete. De egyből dögöljön meg, hát szép.

  Volt már 1-2 olyan ismerősöm, akin csodálkoztam emiatt. Na nem azért, mert drogokhoz nyúlt, vagy alkoholista lett, hanem azért, mert nem húzta fel magát az első fára.
  Baszki, de ilyen embereket mindenki ismer, képtelen vagyok elhinni, hogy valakinek a környezetében ne lenne olyan, akivel tényleg odabaszósan nagy szörnyűség történt. Azokra is azt mondanátok? Dögölj meg, te kis < moderálva >, csak gyerekkorom óta ismerlek és barátom is voltál, de ideje felkötnöd magad. Na?
 • black235 2014. február 2. 15:42

  32
  Ő magát öli meg??? Ha ez így lenne már régen nem lenne probléma a drog. Honnan ismered a kábítószert? Havertól...
  Ugye soha senki nem élt kábítószerrel itt? Haverokkal sörözés? Az alkohol és a kábítószer között annyi a különbség, hogy az alkoholból egész busás haszna van a "tarsadalomnak", és annak csak töredéke megy vissza a kórházi kezelésekre. Így ihat bárki kénye kedvére. Hasonló a helyzet a dohányzással is.
  Hogy mi van a társadalom terhére? Nézd meg, hogy mennyibe kerül egy asztmás gyógyszere, vagy éppen mennyibe kerül egy eltört kar. Mondjuk Minimálbér Istvánt elüti a traktor a mezőn. Akkor az ő 200 éves TB járuléka fogja fedezni azt, hogy őt összefoltozták. Ilyen alapon dögöljön meg ő is, mert az ő hibája miért ment a traktor elé? Bocs a kiélezett példáért.
 • [ törölt felhasználó ] #33 2014. február 2. 15:57

  33
  @black235: Ez a TB-dolog se egy egyszerű téma. Annyiból viszont határozottan bosszantó, hogyha soha nem lesz az életben életmentő műtéted, akkor bizony nagyon sok milliót fizetsz be a kvázi semmire. Kiszámolhatod, hogy kb. 40-45 év munkaviszonyra mennyit fizetsz be, ebből eddig hányszor voltál kórházban, hányszor írták fel a te cechedre a gyógyszereket, miután kijöttél.

  Aztán persze ott van az is, ha elüt egy traktor, de valószínűleg még így sem léped át azt az összeget, amit rád költenek a kórházban.
  Én úgy vagyok vele, ha már befizetem azt a szart minden hónapban, jogom van hozzá, hogy egyszer legalább olyan rohadt bete­g legyek az életben, amihez bele kell fektetni pár százezret. És még így sem vagyok a társadalom terhére(bőven nem).

  És igen, ott vannak azok is, akik egy köbméter homokot nem lapátoltak még arrébb, és igen, azoknak is mi fizetjük ki a számláját.
  Viszont azt se tudhatják az emberek, hogy ez a nő mit tett le azelőtt az asztalra...
 • black235 #34 2014. február 2. 16:16

  34
  @kisokka: A TB téma tényleg nem egyszerű, mert nem közvetlenül csak a kezeléseket kell beleszámítani, hanem a fenntartott apparátust is. Manapság az egészségügy, gyógyszer ipar az egyik legjövedelmezőbb ágazat. Sajnos a betegségekből elég sok hasznot lehet húzni... különösen ha még kreálunk egyet kettőt, de ebbe inkább ne menjünk bele.
  Vannak szélsőségek, akiknek tényleg mi fizetjük meg az ellátását, de hogyan ítélhetjük meg, hogy ő jogosult erre vagy sem? Itt nem az anyagi jogosultságra gondolok. Dögöljön meg mind, aki nem az én értékrendem szerint él?
 • [ törölt felhasználó ] #35 2014. február 2. 16:17

  35
  @black235: Hát látod, egyesek szerint igen.
 • black235 #36 2014. február 2. 16:25

  36
  @kisokka: Szomorú :(
 • Parancsnok 2014. február 2. 17:53

  37
  Megéheztem
 • zatrok #12 2014. február 2. 18:57

  38
  @black235: Nem tudom hol olvastad, hogy én azt mondtam, h aki beteg az haljon meg. Én azokról a drogosokról beszélek, akik unalmukban, jó dolgukban, munka helyett inkább drogoznak, aztán azzal is elment egy nap. Nem kell ahhoz beteg, h én azt kívánjam, h dögölön meg. Pl. a "nagy " Justin Bieber- Jó dolgában drogozik, hát kövezetek meg, de Dögöljön Meg! 2 munkahelyen 2x adózok, és ezért, h az ilyen gyökereket "gyógyítsák" hát gyógyuljon, meg tisztuljon a saját pénzén, ne az enyémen.
 • black235 #39 2014. február 2. 19:07

  39
  @zatrok: Elítéled mert drogozik, vagyis ha jól értem a drogozás nem fér bele a te normáidba, ezért dögöljön meg?
 • zatrok #40 2014. február 2. 19:35

  40
  @black235: Nem hiszem, h ez az én normám. Ha a tiedbe belefér, akkor ott valami baj van. De, majd amikor egy ilyen drogos tetű lemészárolja a családod 500ft-ért, mert kell neki drogra vagy elüt az úton, mert éppen a "fellegekben" járkál, majd kicsit átértékeled, h ez csak az ő problémájuk, vagy a mi problémánk is.
 • zatrok 2014. február 2. 19:41

  41
  De ezen ne vesszünk össze. Ez az én véleményem (ehhez még azért van jogom, ha már máshoz nincs is) az meg a tied. Kívánom, hogy a valóban beteg emberek gyógyítására is maradjon pénz, miután megmentetted a sok söpredék munkakerülő, unatkozó drogost.
 • uramisten 2014. február 2. 21:46

  42
  És tényleg lehet mindenből pénzkérdést csinálni.
 • jk88 2014. február 3. 01:08

  43
  Michael Jacksonná változol tőle?
 • metálpatkány 2014. február 3. 08:20

  44
  "Odani!!!!! Ez még él!!!" :O Vagy legalábbis mozog... Mintha exhumáltak volna egy két hetes hullát... Halloveen-kor biztos sok cukorkát összeszed.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!