Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Lehet, hogy volt már, de ez az "egyoldalú párbeszéd" bármikor felvidít :D

26 hozzászólás

 • Wundermax 2014. február 16. 14:08

  1
  Ááá, szinte már el is felejtettem:) ez az egyik legjobb képtelen pofon :P
 • oritomi 2014. február 16. 14:11

  2
  Esetleg valaki lefordítaná,hogy mi a téma közöttük?
 • Wundermax 2014. február 16. 14:15

  3
  Ugyanakkor a kommenteket olvasva azt látom, hogy mindahányszor megnézik ezt a videót, valahol egy horogkereszt alakú virág nyílik. :) túl nagy volt a kontraszt a két ember között, azért történt csak. Entrópia ismét :P
 • Wundermax 2014. február 16. 14:17

  4
  nem tok németül de valami fotográfusról meg Itáliai valamiről beszél ami 200 valahány éves:P
 • geera1ster 2014. február 16. 14:23

  5
  Röviden...
  -Kopasz: Ezt az üzletet 60 ezer márkáért vettem bla bla bla...
  -Cigány: érthetetlenül krákog valamit felháborodottságában, hogy őt meg se kérdezték, hogy itt forgathatnak-e.
  -Kopasz: Problémád van?
  KIBASZOTT NAGY POFON
  -Kopasz: Problémád van? Menj tovább!
  -Kopasz: (Mintha mi sem történt volna) Ááá ez itt egy jó barátom...Hello!
  Tömören ennyi a lényeg.
 • Wundermax #5 2014. február 16. 14:29

  6
  @geera1ster:

  Az igen:P azt hiszem jó el tudnék csevegni a németekkel:D
 • DanielDashed #6 2014. február 16. 15:36

  7
  @Wundermax: innen is látszik a németek kétszínűsége, pofáznak liberális nézetekről és tessék, meg persze minden tettük meghazudtolja minden szavukat! :) amúgy meg nem hiszem, hogy túl jó bájcsevej lenne közted meg a németek közt :) voltam kint, sok a meleg, meg el vannak szállva, nincsenek képben más ország helyzetével, de még a sajátjukkal sem. megtagadják az ősapjukat, akinek köszönhetnek mindent, közben meg a bőrük alatt ott a horogkereszt! ;) mocskos egy népség! Én még mindig büszke vagyok rá, hogy MAGYARnak születtem, mert ha sírok vagy nevetek, az legalább még őszinte, még ha éhen is halok bele!!! :)
 • DanielDashed 2014. február 16. 15:36

  8
  Jah, amúgy macskás a videó! :D
 • geera1ster 2014. február 16. 15:50

  9
  @DanielDashed: Teljesen igazad van, én most is Németországban élek. Buták, fogalmuk sincs még a saját történelmükről sem és nagyobb < moderálva >k mint a < moderálva >k maguk. Mióta itt élek azóta vagyok én is büszke a magyarságomra, pláne a magyar oktatásra és arra a sok szarságra amire annak idején azt mondtuk "úgysem fogjuk soha használni". Viszont!!!!! Minden zokszó nélkül dolgoznak. Nem hisztiznek soha hogy már megint munkanap van, nem túrják ki egymást a munkahelyről. Más világ. A pénz jobb.
 • Wundermax #7 2014. február 16. 16:06

  10
  @DanielDashed: Állatok mindenhol vannak, bár tényleg sok ott a < moderálva >, vagy legalábbis jobban szem előtt vannak. . . de legalább dolgoznak, ez becsülendő, ha jobban belegondoltok sokat köszönhetünk a németeknek (nem a sógorokra gondolok), rengeteg dolgot tettek itthon is szebbé, legalábbis a "jó németek".
 • DanielDashed #10 2014. február 16. 16:31

  11
  @Wundermax: ha a multis németekre gondolsz, akkor sajnos nem tudok veled egyetérteni. :( Csakhogy mindenki tisztába legyen a dolgokkal, miért is gyűlölik a multikat. Ha jön egy Lidl, akkor a magyar adófizetők pénzéből a komplexum és telek költségét a magyar állam állja 100%ban. 8-10évig adómentesen tevékenykedhetnek és a profit 100%-ékát vihetik is németországba (haza). Természetesen adnak pár munkahelyet (muszájból). Ugyanezért a munkáért egy német 5xennyi fizetést kap az anyaországban, ami ott a minimálbér talán megfelel, tehát nekik nem érné meg német állampolgárt foglalkoztatni itt szép hazánkban, mikor 5ödennyiért dolgozik a magyar kéz. Így már azért lehet jótét léleknek lenni. ;) Hallelujah, sokan kapnak munkát, életcél lehet egy árufeltöltő, kasszás vagy kocsitologató karrier. A vidéki magyar gazda pedig hagyhatja ugaron a földjét. No, de neki sincs minden veszve ám, mert jön a német és könnyít a terhén és megveszi 'jó áron' a finom magyar földet, így a gazda nyugdíjazhatja magát. Az Unio-s pénzekbe nem is mennék bele... Köszönjük szépen a sok szép új utat, amik természetesen a multikhoz vezetnek, szabad, kényelmes utat biztosítva, hogy elkölthessük a kis megspórolt pénzünket, amit nyitott szívvel adunk át az uniós testvéreknek! :) Elhiszem, hogy el vagyunk keseredve, és azt is, hogy ha nem nyitjuk tágra a szemünket akkor szebbnek látunk sok dolgot. Ha nem ezekre a németekre gondoltál, akkor elnézésed kérem! ;) kalap
 • DanielDashed #9 2014. február 16. 16:40

  12
  @geera1ster: Teljesen egyetértek veled. Azaz igazság, hogy az én életkedvem is jobb volt, mikor kint voltam. Lehetőség volt sok mindenre. A pozitív életszemlélet nagyon sokat nyom a latba. Viszont hiába kerestem 750Euro-t, ami kolduspénznek számít ott, mivel csak egy albérlet 450Euro, a többiről nem is beszélve... szóval ha nem lettem volna elszállásolva, nem tudtam volna megélni a több százezres fizuból. Oda születni kell, vagy legalábbis nagyon jól beszélni a nyelvet és talán lelelhet telepedni. Ezt viszont meg kellett alapozni, és érdekes módon ők nem így alapozták meg, ahogy mi tesszük (amit ők kínálnak nekünk). ;) Szerintem fel a fejjel és lássunk tisztán, cselekedjünk, aztán majd ránk is visszamosolyog a szerencse! :)
 • Wundermax 2014. február 16. 16:41

  13
  neem, én a kézművesekre meg a < moderálva >kra gondoltam, még a tatárjárás után meg minden :P
 • Wundermax #11 2014. február 16. 16:41

  14
  @DanielDashed: upsz, neked ment:)
 • DanielDashed #14 2014. február 16. 16:42

  15
  @Wundermax: jó helyre jött az! :D :D :D
 • Wundermax 2014. február 16. 16:42

  16
  és a "moderálva" az izraelitát akart jelenteni, baz már a nevüket sem lehet kimondani. . .
 • cancer 2014. február 16. 17:48

  17
  Régi, de még mindig megröhögtet.:)
 • Airmen 2014. február 16. 18:00

  18
  Itthon egy ilyenért felakasztanak hogy rásszísstá vagyok... A qrvaanyjukat...
 • Rush 2014. február 16. 21:51

  19
 • cadmagician 2014. február 16. 22:05

  20
  mindegy. mán marad. :D
 • lepi #11 2014. február 16. 22:17

  21
  @DanielDashed:Azzal amit leírtál, maximálisan egyetértek.Kivéve azt hogy a Német multi...........! Ezeknek annyi köze van az országhoz,hogy oda vannak bejelentkezve.
  A Magyar földre sem hiszem hogy a térdnadrágos-húzentrógeres parasztgazdának lenne szüksége.Neki van elég gondja az övével.
  Inkább az ottani Csányi és Leisztinger félékkel lesz gondunk,akik annyira Németek mint ezek Magyarok.
 • pikandero 2014. február 16. 22:42

  22
  Én pedig úgy tudom a sztorit, hogy a "kopasz" az adott város Rendőrfőnöke:) , és a bevándorolt < moderálva >gyerek rosszkor volt rossz helyen, és még okoskodott is.
  Már sokszor volt a vidi, és senki nem cáfolta!
  Remélem a fickó, még mindig Rendőrfőnök
 • DanielDashed #21 2014. február 16. 23:53

  23
  @lepi: az utolsó mondatod nagyot ütött! Tetszett!!! Az utolsó előtti mondatod nem igazán értem, mert nem tudom hogy értetted, hogy a magyar gazdának nincs szükség a magyar földre, vagy a németnek a magyar földre... mivel vidéki vagyok, és falugazdász titkára is voltam sok évig, nagyon jól a dolgok mögé láttam és igenis meg vannak a magyar gazdák hurcolva. Csak hogy ne csupán a szavak röpködjenek
  > nincs magyar gazdaság, hahóóó!!! Viszont a német gazda a vérét adná a egy falatni magyar földért, főleg németországban, ahol olyan rossz a föld minősége, hogy ami kinő belőle egyáltalán, annak is förtelem íze van. Kint egy normális kenyeret nem tudtam enni, pedig ott is vannak minőségi termékek, kenyér is, de mégis bocsi, de qrva xar íze van, az nem is lisztből van. A multik után nézz kicsit utána jobban, főleg az eu-s szerződésekben! ;) Sok-sok-sok feltétele volt a csatlakozásunknak, és sokat áldoztunk... amúgy meg egyszómint100, zsivány mindenki, nemzetiségtől függően!!! Talán majd egyszer lesz jobb, addig meg húzzuk, amíg tudjuk! Ó, áprilisban választás... vajon melyik a legjobb az összes rossz közül...???!!! ;)
 • outlawangel9 2014. február 17. 08:55

  24
  Stefan Hentschel a megboldogult uriember neve, valamikori "boxherceg" es stricikiraly. Sok penzzel almodott es elvitte az ördög .Sötet bizniszek, merenyletek ellene,megbukott üzletek,porba hullas, kötel a nyakba, porbol lett porra lett. röviden ennyi. Van rola jo kis dokumentumfilm is(az a jelenet is onnan van), szerintem jutubon kaptok rola ezt azt akirt erdekel. Na en lepek is tovabb mielött meg kapok egy maflast lol
 • lepi #23 2014. február 17. 15:54

  25
  @DanielDashed: Újra kezdem!Mire küldtem volna frissít.
  A térdnadrágoson a Német gazdát értem.A gazda,aki reggel megfeji a teheneket,aztán egy kicsit kimegy a földjére szántani,aztán este megint fej.Na ennek a "fajtának"nem hiszem hogy sokat járna a fejében az hogy melyik idegen országban kellene ezer hektáros birtokokat vásárolni.
  A gazdák helyzetét magamon megtapasztalom nap mint nap.
  A Kereskedők bizonyítottan karteloznak,ez a kutyát sem érdekli.2 napos "üzlettel"keres a marha kilóján 200-250-forintot,míg a termelő 20 hónap alatt sokszor 100-at sem.
  Nem baj,mondtuk majd a támogatás kiegészíti ezt.Na ezt meg szépen lecsipegették.Örülünk hogy ha nem kell visszafizetgetni,de néha kell.Persze visszamenőlegesen hatályos törvények meghozatala végett.
  Aztán az isten sem bottal ver-mert ugye a mezőgazdaság adómentes-a folyamatos lehúzás az állam részéről.Kamarai díj,iparűzési adó,stb.
  Marha leadáskor még meg sincs mérve,már a várt pénznek 10%-át befizetjük marhalevél átírás-udvarszemle-útlevél stb címszó alatt.
  Olyan jó hogy itt ha valaki nem csak a tökeit vakarja,arra rászáll az állam és a vérét szívja lépten nyomon.
 • DanielDashed #25 2014. február 17. 18:31

  26
  @lepi: Most már világos, amiket írtál és egyet kell értsek minden szavaddal. Ami tényleg qrvára tud fájni, azt az utolsó mondatodban nagyszerűen kifejtetted! kalap
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!