Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

Így lőtte agyon a rendőrség a nizzai terroristát

A 31 éves, tunéziai származású támadó 84 embert ölt meg.

5 hozzászólás

 • Malac 2016. július 16. 09:37

  1
  Küldhetek volna bele még egy tárat.
 • Hessen 2016. július 17. 03:16

  2
  Egyébként kíváncsi lennék rá, hogy még mennyi embernek kell meghalni ahhoz, hogy ne engedjék be a menekülteket Európába?
 • Hessen 2016. július 17. 03:28

  3
  Sőt ha rajtam múlna még azokat a menekülteket is kib.sznám akik már itt élnek isten tudja mióta. Nem vagyok nyomozó, szóval én nem tökölnék. Szerintem a kancsó liberálisok az igazi tömeggyilkosai Európának, mert miattuk nem lehet rendes értelmes lépéseket tenni a helyzet megoldására.
 • [ törölt felhasználó ] #3 2016. július 17. 06:11

  4
  @Hessen: Van egy morcibb videó is, ahol az emberek vannak eltaposva. Azt a videót megnézetném a nagy támogatókkal, hogy mi is lenne rá a reakció, aztán aképpen cselekednék. Ha elgondolkodik rajta, hogy itt bizony valami probléma van ezekkel az embernek nem nevezhető férgekkel, akkor talán túlélné a felé hajított kibiztosított kézigránátot. Az a baj, hogy ez se rajtad, se rajtam nem múlik. Mi le vagyunk szarva.
  Amennyire kiderült, az a fószer mégcsak nem is volt fanatikus, akkor mi a faszt kell itt még válogatni? Mindet ki a picsába, mert mindben ott ketyeg egy bomba. Nem ide valók, nem tudnak és nem is akarnak beilleszkedni és mi sem tudnánk hozzájuk. Hagyjuk ezt a szar dumát, hogy nem kell általánosítani...Kell általánosítani, KÖTELEZŐ ebben a helyzetben, mert ott bujkálnak a rendesek között(ha egyáltalán van ilyen) ezek a férgek.
  Nem értem hol a probléma, mi a retket pöcsölnek még ezek a brokkoli franciák, kell még ennél több bizonyíték? Ennyire ostoba népséget már régen láttam tömegviszonylatban. Ha ez így folytatódik, akkor Európa tényleg megérett a pusztulásra és szépen végig kell nézni azt is a szarfaszú EU-s libsi retkek miatt.
  A másik nagy probléma az, ha összeállna egy európai terrorista sejt és elkezdené magát robbantgatni mondjuk Szaúd-Arábiában, a második alkalommal ki lenne tiltva az összes fehér ember nem csak abból az országból, hanem az egész arab világból. De elég lenne az is, ha olajembargót vezetnek be, mert megtennék azt is. Ugyanez lenne, ha elkezdené Európa kitiltani innen a tevebaszókat. Túlságosan függ ez a kontinens ezektől a szarháziaktól, magyarul igencsak szopás lenne egy ilyen folyamat. De vállalni kellene, mert ez így nem mehet tovább.
 • Hessen #4 2016. július 17. 12:46

  5
  @kisokka: Szívemből szóltál. :beer: Csak annyit, még hozzáfűznék, hogy bár nem szeretem a politikát a politikusokat meg vég kép nem, de ez az Orbán Viktor most nagyot nőt a szememben a menekült ellenes politikájával. Jah meg annyit, hogy ha valaki olyan hal meg egy terrorista miat aki közzel áll hozzám, akkor a menekültek és a liberálisok hirtelen hasonlóságot fognak felfedezni Hitler és én közöltem. Ezt merem garantálni.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!