Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Lefűrészelte és megsütötte a lábát - nem akart dolgozni!
A segélyekkel kapcsolatos csalásoknak már sok típusáról hallhattunk, de egy osztrák férfi a szokásos trükköknél jóval tovább ment: lefűrészelte a saját lábát, hogy ne kelljen újra munkába állnia.

Hosszú ideje munkanélküliként tengette életét, és a segélyből élt egy osztrák férfi, ám úgy tűnik, mégiscsak megfelelő volt számára ez az életmód, mert nem sokkal azelőtt, hogy meg kellett volna jelennie a munkaügyi hivatalnál a soron következő egészségügyi vizsgálaton, úgy döntött, rövidre zárja a munkakeresés kérdését.
Pontosabban a lába hosszát zárta rövidre, egy körfűrész segítségével, kicsivel boka fölött. A baleset nem a szerencsétlenségek véletlen egybeesése, hanem nagyon is tudatos okból következett be: az 56 éves férfi szándékosan szabadult meg a lábfejétől. A levágott végtagot még a sütőbe is bedobta, csak ezt követően hívta fel a mentőket, akik megérkezésükkor megállapították, hogy bár az áldozat sok vért veszített, még mindig eszméleténél volt. A kórházba a lábfejével együtt szállították be, ám ahogy sejteni lehetett, az orvosok az összeégett testrésszel már nem tudtak mit kezdeni, nem lehetett visszavarrni. Egyelőre nem tudni, hogy a rokkantsági fokozat nyilvánvaló súlyosbodása mellett számíthat-e valamilyen büntetésre a szándékos csalás miatt.

11 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!