Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
A videó durva tartalommal rendelkezik. Szóval a pitbull aranyos stb. nevelés kérdése. Elismerem a félrebeszélést, mert az arabok is aranyosak, az iszlám szép és jó, mellesleg a rejtett erőforrás is tökéletes megoldás.

11 hozzászólás

 • farrd 2017. november 1. 23:25

  1
  Oszt’ liquidálták, vagy elszaladt.
 • F4RR3LL 2017. november 2. 08:39

  2
  Na, a leírás ismét egy hülyeség...
  Pitbull ide, vagy oda. Minden kutyatud fenevad lenni és mindegyik tud kezes bárány is. Mindegyikben megvan az ösztön a vérre, a harapásra, az agresszióra.
  Anno, az én tacskó kutyám, akivel gyerekkoromban együtt aludtam kint az udvaron, elvettem a kajáját, majd a kezemből etettem, egy rossz mozdulatom nem volt soha felé,csak úgy random kétszer harapott meg. És semmi előjele nem volt.

  Kár minden egyes pitbullos videónál ezt a felvezetést leírni...
 • [ törölt felhasználó ] #2 2017. november 2. 08:53

  3
  @F4RR3LL: Rá kell hagyni, hülye szegény... Gondolom pont ilyen nevelést kapott mint a képen látható kutya, attól lett ilyen idióta állat.
 • Luckye #2 2017. november 2. 09:08

  4
  @F4RR3LL: Igazad van, de azért vannak árnyalatok.
  Mindenfajta kutyát lehet agresszívnek és kedvesnek is nevelni, ez így van, de azért van különbség a nehézségi fokokban. Egy pitbullt azért könnyebb agresszióra nevelni, mint egy tacskót. Előbbi, ha harap, szájzárat kap, utóbbi nem valószínű, és lehetne még sorolni a fokozatokat. Míg egy pitbull nagy valószínűség szerint egyértelműen tudomásodra hozza szándékát, addig lehet, hogy egy pincsi sunyiban hátulról fog belédharapni...
 • F4RR3LL #4 2017. november 2. 09:10

  5
  @Luckye: leírtad a lényeget: "könnyebbb agresszióra nevelni"
  Nincs pitbullom, nincs kutyám most jelenleg. De tudom, hogy bármelyik tud ölni, ha akar és úgy nevelik. Még ha nem úgy nevelik, akkor is...
 • KillHates 2017. november 2. 09:24

  6
  Érdekes, hogy sohasem látni szájzárt kapott, valami végtagon lógó, kifordult szemekkel hörgő golden retriever-eket...
  Na mindegy.

  Sajnálom szegény kutyát, mert a gazdái is (meg a körülmények) tehetnek arról, hogy így bekattant.
  Szergej nem [email protected], padlót nyomott és simán elütötte. :O
 • [ törölt felhasználó ] #6 2017. november 2. 09:33

  7
  @KillHates: Talán azért mert golden retrievert általában olyanok tartanak akiknek több eszük van egy döglött lepkénél. Pittbulokat meg javarészt ismétlem javarészt! olyanok akiknek nagyon nem kéne még tyúkot sem tartani. Az agresszió nem örökölhető! "Elhiszed vagy kiverjem a fogaid?" rotfl rotfl rotfl
 • [ törölt felhasználó ] 2017. november 2. 10:46

  8
  A katonákat nevelik. A harci kutyákat meg kitenyésztették!
 • Kiváncsi #7 2017. november 2. 17:16

  9
  @Csirkeláb: Én határőr voltam pontosabban kutyás őr. Kiképzést a Dunakeszi ORFK kutyás központban kaptuk. Volt pár kennel ami olyan kutyáknak volt fent tartva akiket megfigyelésre bent tartottak. Ezek a kutyák embert öltek. Kérdeztem mi lesz ezekkel csak annyit mondtak,hogy megfigyelik őket, kaját ,ellátást kapnak,de innen már sehova nem mehetnek itt fognak elpusztulni öregségben,mert elaltatni nem lehet őket. Amikor ott voltam sorállományban 8 ilyen kutyavolt. Egy argentin dog ,egy bull terrier egy staffordshire terrier. Számomra meglepő volt,hogy a többi nem éppen harci kutyaként definiált eb volt. Volt dalmata, német juhász és husky is. Aki kutyákkal dolgozik az tudja,hogy elsősorban nevelés kérdése,de bármelyik ebnél előfordulhat ,hogy ő bizony feljebb akar kerülni a falkában és itt kezdődnek a bajok. Rájön,hogy nagyon komoly fegyver van az ő szájában. Persze ott a másik része is, hogy a kutyának is van egy alap vérmérséklete. vannak hamarabb bekattanó kutyák.
 • [ törölt felhasználó ] #9 2017. november 2. 17:25

  10
  @Kiváncsi: Azt aláírom, hogy vannak kevésbé stabil idegrendszerű ebek, és náluk hamarabb bekattan valami, HA a körülmények olyanok. De nem gyilkosnak születik egyik sem, csak azzá válik, ha nem megfelelő kezekbe kerül, pont mint az embereknél.
 • pecáros 2017. november 2. 18:26

  11
  Csak annyit szólnék hozzá, hogy az ember részéről, ha már agresszióra hajlamos kutyát tart, legalább tegyen rá szájkosarat. Nekem Border collie-m van, amikor a városon kívül sétálunk, elengedem, de ha jön valaki, meg szoktam kötni. Bár a blöki játékos, van, aki már attol megijed, ha a kutyafelé szalad.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!