Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

5 hozzászólás

 • Gero 187 2017. augusztus 22. 20:14

  1
  Dracsov egy habarovszki szórakozóhelyen vasárnap a hajnali órákban szóváltásba keveredett, majd összeverekedett egy másik vendéggel, aki egy forgórúgással leterítette a sportolót, majd többször is megütötte a fekvő ellenfelét.

  A 32 éves világbajnok a kórházban belehalt fejsérüléseibe.
 • Athesz 2017. augusztus 22. 20:42

  2


  Két fejjel nagyobb nála.
 • Pepejoe 2017. augusztus 22. 23:09

  3
  bazmeg...:/
  Ennyit ért a nagy erő.
 • Gero 187 2017. augusztus 23. 00:35

  4
  Ne felejtsük el ,ellenfele állítólagˇ" MMA " kevert harcművészetben jártas volt!
  mondjuk a videó alapján elég nyilvánvaló,( nem egy presszó [email protected] mozgása van......)
  Magánvélemény,de szerintem nem sok amatőr tudta volna levinni lábáról,ilyenkor nem számít a nagy izomtömeg,nem számít a magasság, nem számít az iszonyat nagy erő ,és nem számít a 30 kg súlykülönbség!
  Szerintem viszont ami számít ......az az ,hogy nem ütünk földön fekvő embert,főleg nem eszméletvesztésig,illetve halálig!
  Én minden sportot elismerek,lehet ez sakk(ahol az agyadra van szükség)sokaknak nem sport mint ahogy sokan úgy gondolják .... a (fizikai munka A munka, és ami az irodákban folyik, az NEM )vagy foci,vagy kosár vagy golf stb.....minden profi illetve hobby sportban sok idő és energia van belefektetve,a sport már gyermekoromban is fontos szerepet játszott mint sokunknak,egyfajta kitartásra nevelt,valami rendszert vitt az életünkbe,gondolok itt most az edzéseken való részvétekre nem késhettem mert szüksége van rám a csapatnak( ez csak egy példa a sok közül)vagy hogy milyen érzés nyerni, és veszíteni..... én ezeket kamatoztattam a felnőtt életben is.A mai fiatalok ezeket már nem tudják,mit jelentenek ezek a dolgok.....húúúú elkalandoztam
  A lényeg az hogy valaki nagy darab az nem jelenti azt,hogy akkor már jól is kell verekednie,mint ahogy az a videóból ki is derült ,ez sztereotípia .....viszont ő másban volt jó!Az (ellenfele viszont küzdősportban,ez is kiderült a videóból)
  És még az is kiderült ,hogy egy szar ember volt,nem sportember,mert szerintem egy sport sem nevel arra ,hogy öld meg a másikat! Még az állatvilágban sem tapasztalni ilyet, szinte puszta szórakozásból embert ölni,csak az ember ilyen!
 • _V_ #4 2017. augusztus 23. 16:50

  5
  @Gero 187: Hatalmasat tévedsz, bár teljes mértékben igazad van azzal kapcsolatban, hogy nem kéne fekvőt ütni !!! De gondold csak el, hogy mire is van ránevelve, "kiképezve" egy MMA-s ?!? Arra, hogy menjen, amíg le nem fogják. Ők nem hátrálnak meg soha, egyszerűen bekattannak és addig ütik az ellenfelet, amíg lehet, azaz amíg a bíró le nem szedi róla ! Ezt vedd figyelembe ! Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem köcsög, de ennyi erővel lehülyézhetnénk egy harcra kitenyésztett kuTyát, amiért nem ereszti azt, akit elkapott.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!