Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

Tíz hónapos kislány vesztette életét alultápláltság és kiszáradás következtében, miután keresztény szülei vallásos indíttatásból visszautasították az orvosi segítséget. A házaspár, Seth Welch és Tatiana Fusari életfogytig tartó börtönt is kaphat emberölésért és kiskorú bántalmazásáért. A frissen közzétett videón látható, amint a Welch tátott szájjal, teljes döbbenettel hallgatja a felolvasott vádakat, míg felesége sírni kezd.

A hivatalos források szerint a kis Maryt besüppedt szemekkel és mellkassal találták meg kiságyában. A szülők már egy hónappal korábban észrevették a tüneteket, de vallási okokból, illetve a gyermekvédelmi szervezetektől való félememtől vezetve nem kértek orvosi segítséget. Az édesapa az oltásokat is megtagadta gyermekétől, mivel véleménye szerint “Isten felette áll a betegségeknek”, illetve:
"Ha az evolúció az erősebb túlélésében hisz, miért oltunk be mindenkit? Nem kéne hagynunk a gyengéket meghalni, és csak az erőseket hagyni élni?"

"Apuci" nagyon ügyesen tartja a száját, a sitten még jól fog neki jönni ez a mozdulat (gyakorolhatja is majd sokat a rabtársai közreműködésével). :)

25 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!