Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Az autót (Volkswagen Tiguan) egy 82 éves idős ember vezette, a Triumph motorkerékpárt pedig egy 26 éves fiatalember. Súlyos életveszélyes sérülésekkel került kórházba a motoros. Láthatóan gyorsan hajtott a motoros, na meg az autót vezető 82 éves ember is átlagban félig vak és a reakció ideje már egyenlő a nullával. Ez tanulságos legyen a gyorshajtó motorosoknak. Türelmetleneknek 0:30-tól.

8 hozzászólás

 • Athesz 2017. szeptember 3. 21:29

  1
  AZ öregnek sok közte nem volt a dologhoz konkrétan belerepültek hátulról.
 • Pepejoe #1 2017. szeptember 3. 22:55

  2
  Aha.
  Hacsak az nem, hogy egyből a belső sávba kanyarodott. Végülis nem volt sok köze persze. Bp.-n rendszeresen ez van. Frankón mondom, hogy már előre lehet sejteni messziről, mi lesz. Buta ember néz, 100x kifordulhatna de megvárja amíg odaér valaki ééééééééés kijön. Rendszerint a belsőbe. Ld. Bajcsy-Zsilinszky út, ha valaki ismerős arra, a legszélső buszsáv és egyesek nem merik érinteni mert égési sérüléseket okoz bizonyára, meg lefoglalják az autót és bezúzzák.
  Meg ugyanez visszafelé, hogy a belsőből fordulnak be a kis utcákba tökön-paszulyon át.
  De már elhatároztam, hogyha belefutok egy ilyen szituba és fel tudok állni a földről, biztosan összeverem az illetékest bárki legyen, lesz belőle ami lesz.
  Itt azt látjuk, hogy egymilliárdan elmennek a belsőben, a külsőben meg mondjuk ketten, simán kijöhetne, de nem, ő megvárja amíg megint jön valaki belsőben, kimegy elé, az meg belebaszódik. Mindezt úgy, hogy ha nem baszódnak bele, kíváncsi lettem volna a haladásának az ívére mert erősen a szembejövők felé tartott.
 • MetallicA 2017. szeptember 4. 00:34

  3
  Elobb utobb minden ilyen gyorshajto [email protected]kalap igy jar, jol is van ez igy! Az oreg nem vetett semmit, ha a motoros normal tempoval jon semmi nem tortenik. Gondolom az oreg arra szamitott hogy a [email protected] motoros megengedettel kozeledik.
 • Aztaaaa.. #1 2017. szeptember 4. 00:47

  4
  @Athesz: Remélem nincs jogosítványod! Konkrétan az öreg tata csak 2 sávval tévesztette el a kanyarodás szabályait. Csak az öreg volt a hibás! Rámegy a védett útra még mindig jobbra irányjelez, de behúz balra 2 sávot, mi ez, ha nem szabálytalanság?
 • Clark Kent #3 2017. szeptember 4. 01:07

  5
  @MetallicA: Értem.Tehát ha akár 1 km/h-val többel ment a megengedettnél akkor dögöljön meg.Remélem nincs jogsid, mert ha ezzel a lelkülettel vezetsz baszhatjuk.Mármint azok akik találkoznak veled az utakon.

  Athesz:Ugyanez pepitában: ha egy videón nem látod mi a hiba az autós részéről, akkor remélem nem vezetsz.
  A kormány mögött a pillanat tört része alatt kell dönteni.Te meg egy videóból se látod mi a baj ezzel a szituval.
  Remélem idővel rájössz, míg nem késő másoknak....
 • Pepejoe #5 2017. szeptember 4. 10:58

  6
  @Clark Kent: Hagyd a pöcsbe. Ösztönös gyűlölet van, az ellen nem sokat lehet tenni.
 • jocika 2019. július 25. 13:52

  7
  " reakció ideje már egyenlő a nullával. "
  Jó neki. Nekem nullánál sokkal több. :-)
 • Inhouse #7 2019. július 25. 14:40

  8
  @jocika: Csak én nem látom, hogy ez hol frontális?
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!