Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
A balesetek most augusztusban történtek. Figyelmetlenek voltak a gyalogosok és az autósok is. De egy balesetben csak a túlélőt lehet felelőségre vonni és elitélni.

14 hozzászólás

 • xbL 2017. augusztus 18. 00:28

  1
  Faszfej népség ez az Orosz. Pusztulnia kéne már.
 • syn7h37ic #1 2017. augusztus 18. 07:51

  2
  @xbL: Miért is? Ugyanilyenek történnek nálunk is szinte naponta. Csak ott be van minden kamerázva míg nálunk nem kötelező. Pedig jobb volna és megláthatod, hogy semmi különbség nincs az itthoni és a ruszki vezetési de főleg a gyalogos kultúra között.
  Egy videó után ítélkezni... gratulálok
 • xbL #2 2017. augusztus 18. 11:55

  3
  @syn7h37ic: Nem egy videó után ítélkezek. Úristen de buta vagy. Bármilyen idiot drivers compilation videót megnézel az összes orosz. Gyalogosok át az úttesten, ahol éppen kedvük van. Autó, motor át a piroson. Nem tudom te hol laksz, ahol ugyanúgy vezetnek mint az oroszok, de itt ennyire nem vészes a helyzet.
 • syn7h37ic #3 2017. augusztus 18. 15:03

  4
  @xbL: Aha... buta.... Ha te mondod... Naponta vezetek 250+ km-t. Elég sokat látok. De te biztos jobban tudod a fotelből.
 • xbL #4 2017. augusztus 18. 15:48

  5
  @syn7h37ic: A fotelből :D Bírom az ilyen sablon szöveget. Elég sokat vezetek én is, de elém nem rohangálnak ki gyalogosok, sőt autópályán sem szoktak leszorítani és megállítani a belső sávban. Sajnálom ha veled ez sokszor megtörténik. Egyébként is nem gondolod, hogy okkal követelik mindenkitől a kamerát? Rossz napod van, front van én megértem, de butaságokat ne beszélj fölöslegesen ha nem muszáj.
 • Slay1986 #4 2017. augusztus 18. 22:20

  6
  @syn7h37ic: Hagy elmenni, ez a csávó mindig osztja az agyament f*szságait. Mindig mindenkinek meg kell dögleni :D Szar élete lehet. Egyébként meg ha kicsit jobban megnézné a videót, akkor láthatná, hogy bizony bizony a szélső sávba megadták az elsőbbséget a gyalogosnak, mivel megállt az autó. Ennyi. De ez a f*asztalicska úgyis megmagyarázná.
 • xbL #6 2017. augusztus 19. 11:05

  7
  @Slay1986: Bocsánat, legyen nektek igazatok. Oroszországban ugyanúgy vezetnek, mint bármelyik másik országban. De elég szomorú, hogy ilyen apróságokon is vitatkozni kell. Sőt fasztalicska vagyok, mert szerintem szarul vezetnek. Bárcsak személyesen is tudnánk beszélgetni itt a rendszeresen látogató tagokkal.
 • [ törölt felhasználó ] #2 2017. augusztus 19. 14:31

  8
  @syn7h37ic: "semmi különbség nincs az itthoni és a ruszki vezetési de főleg a gyalogos kultúra között. "

  Ilyen kijelentés után nehezen hiszem el azt a napi 250+ kilométert.
 • xbL #8 2017. augusztus 19. 19:04

  9
  @_voodoo_: Szerintem jogsija sincs, amilyen butaságokat beszél. Aztán jön a motoros haverja, aki alpári módon megvédi... Szánalom ennek az oldalnak a felhasználói. Tisztelet a kivételnek.
 • syn7h37ic #8 2017. augusztus 19. 19:05

  10
  @_voodoo_: Nem kell elhinned. De sajnos eleget látok. És még több őrült autóst.
 • [ törölt felhasználó ] #10 2017. augusztus 19. 19:19

  11
  @syn7h37ic: Gondolom mindennapos a verekedés, egymás leszorítása, a frontális, és a gyalogos gázolás. A végén még tényleg elhiszem hogy nálunk is annyi a tahó mint oroszéknál.
 • xbL 2017. augusztus 19. 20:19

  12
  Magyarország: Belső sávban megyek, külsőből bejön elém egy fsz, halkan az orrom alatt elmormolok egy kva anyádat lassítok, haladunk tovább. Ez Oroszéknál: Belső sávban megyek, bejön elém a másik paraszt, elrántom a kormányt balra. Frontális. Magyarország: Zebránál állok, megvárom még a jármű lelassít, megáll, átkelek a gyalogátkelőn. Oroszban: Leszarom hol vagyok akkor is átfutok lesz ami lesz alapon. Magyarország: Autópályán belső sávban egyenletes tempóban haladok. Orosz: Belső sávban egyenletesen haladok bejön elém a nyomorék, lelassít, leszorít, megállít. Kiszáll jobb esetben lerúgja a vissza pillantót, rosszabb esetben előkerül a bézbóz és még a szélvédő is kap. Ezt pont, hogy nem egy, hanem több száz videó alapján gondolom így. Ja igen láttam a videón, hogy a külsőben megáll az autó, hogy átengedje a gyalogost. őőő... és? A belsőben közlekedő meg elbassza. Nem tudom ezzel mi volt a célod. Mindegy.
 • Slay1986 #7 2017. augusztus 19. 21:08

  13
  @xbL: Az a probléma veled, hogy nem vagy képes felfogni azt, hogy az ember hibázik, és kapásból az értelmes jókívánságaiddal jössz. Remélem megdöglött a < moderálva > motoros és társai hozzászólásaid miatt gondollak f*sztalicskának! Nyugi nem egy hsz-t láttam már tőled :) Mi volt a célom? Szerintem vedd elő a kresz könyvet, és tanulmányozd át újra(legfőképp a zebrás részt). És zárásnak pont te írod ezt? "Szánalom ennek az oldalnak a felhasználói." Viszont legalább jól megmosolyogtattál :D
 • xbL #13 2017. augusztus 19. 21:17

  14
  @Slay1986: Értem mit mondasz. Igazad is lenne, ha nem minden második motoros lenne ilyen. Ugyanez van a bmws és audis faszokkal is. A legtöbb undorító és nem való útra. KRESZT meg ismerem fölösleges újra átolvasnom. Tisztában vagyok vele, hogy kutyakötelessége lett volna megállni a belsőben, ha a külsőben már áll az autó. De pont ettől volt féreg, hogy tovább ment. Tisztában vagyok azzal is hogy itt már nem az a lényeg, hogy neked vagy a cimborádnak akit valamiért indokolatlanul védesz legyen igaza, hanem hogy nekem nem. Nincs ezzel semmi gond, csak észre kéne venni, hogy meddig kell elmenni. Mert egy idő után már csak magadból csinálsz hülyét, meg a kedves haverod is, aki még most is váltig állítja hogy ezek mindennaposak kishazánkban is... Örülök hogy megmosolyogtattalak. Jó szar humorérzéked van.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!