Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

Hát emberek. .. 4 évet volTAM ebben a városban egyetemista, és még vagy 2 évet ugyanitt bulizTAM végig. .. TAM. .. TAM. .. mert többet nem fogok. ..

:( Gyomorforgató sztori csak erős idegzetűeknek! Inkább ne görgess lennebb ha nem birod. .

Sepsiszentgyörgyön meggyilkoltak egy fiatalt az állomási híd mellett húzódó csövek beton tartóelemei alatt.

Az illetékesek hamar azonosították a feltételezett elkövetőt egy 16 éves "csöves" fiatal személyében. .

A gyilkossággal vádolt személy elmondta, hogy 7 éves kora óta napi rendszerességgel drogozik ragasztóval (Prenadez gőzét szívja be zacskóból). A 16 éves – öncsonkító, magát több helyen megvágó – fiú zágoni nagymamája gondozása alatt áll, ám Sepsiszentgyörgyön lakik apjával és testvérével, de a hajléktalanok között lógott folyton – részletezte.

A gyilkosság előtt a két fiatal egy közeli szupermarketben 5 liter vodkát és 10 liter sört vásárolt, ezt az utcán kezdték el fogyasztani, ám a csendőrség megbírságolta őket, ezért behúzódtak a betonelemek alá.

Ivás közben ragasztógőzt is szívtak, illetve a vallomás szerint elkezdtek vitatkozni. A 16 éves fiú ráült áldozatára, és egy kővel szétverte ennek fejét. Ezután egy üvegdarabbal elvágta az áldozat torkát, és nyelvestől, arcával együtt kivágta az álkapocs-csontját. Ezt ő maga mesélte el rengeteg részletet adva, és nevetve. Elmondta, hogy nem bánja tettét, mi több, arról is beszámolt, hogy a markából 5–6 tenyérnyi vért is megivott áldozatából – tájékoztatott az ügyész.

A szörnyűségek itt nem értek véget, a halott álkapcsát arcbőrrel, nyelvvel együtt hazavitte, és megmutatta a testvérének, majd ezután elkezdett enni belőle.

A testvére is megerősítette, hogy a 16 éves fiú valóban evett a testrészekből. Ezt az apjuknak is elmesélték, aki nevetett az egészen, lefeküdt, és másnap munkába ment. El lehet képzelni, hogy milyen családi körülmények között élnek – panaszolta Baciu.

A fiatal másnap a helyszínen, az állomási hídról végignézte, ahogy a törvény emberei nyomoznak, ezután hazament.

Dicséretes volt a közrendészet munkatársainak, a helyi rendőrségnek az operativitása, az áldozat arca felismerhetetlen volt, ám az egyenruhások hamar előrukkoltak egy gyanúsított-körrel. Munkájuk során megismerik az utcán csatangoló személyeket. A fiatal lakásán megtalálták a nyomozók a véres álkapocs-darabot. Mindent bevallott, mi több, azt hangoztatta, hogy ezek után is bármikor gyilkolna, a vallomása alatt folyton nevetett, az egyenruhásokat fenyegette, hogy elveszi a fegyverüket és lelövi őket. Még pénteken, 30 napra letartóztatták, és hamarosan pszichiátriai vizsgálatnak is alávetik a fiút. .. .

16 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!