Ebédre.
Addig nem, amíg nem veszel ilyen tésztát!
...bármi is legyen ez!
Maradok inkább a hazai darás tésztánál :)
Állítólag a földön kb. 300 ember ismeri már csak a technikát.
A képek egy elmaradott indonéz város tésztagyárában készültek. A nagyüzemi tésztagyártás itt nem egyszerű feladat, mivel mindent kézi erővel, gépek nélkül készítenek, illetve mint ahogyan az a képeken is látható, a munkások borzalmas körülmények között dolgoznak. Az alapanyagok összekeveréséhez állati erőt használnak, így az embereken kívül marhák is dolgoznak a tésztagyárban.
Világcsúcs született a budapesti tésztahídépítő nemzetközi versenyen: a száraztésztából készített építmények híd kategóriájában
Hát így
1:00 -nál megmutatja, hogyan kell kibontani a spagettis zacskót, Like a boss
Max. hétvégén. Vagy vakációban.
Aranyérmes lett a Spagetti Tésztahíd Építő Világbajnokságon Kanadában „nehézsúlyú" maketthíd kategóriában a nyíregyházi Sándor Péter
Két rendőr beszélget: - Te mivel eszed a tésztát? - Rádióval. - Hogy-hogy? - Tudod, az asszony mindig megkérdezi, hogy: kérsz rá diót?
Egyszer egy nő bemegy egy étterembe. Rendel magának egy túrós tésztát. Amikor elkezdi enni, talál benne egy szőrszálat. Hozat egy másikat a pincérrel. Ezt is elkezdi enni, amikor megismétlődik az eset és felháborodva szól a pincérnek, hogy hozzon egy másikat. A pincér kihozza a nő elkezdi enni, amikor megint talál egy szőrszálat. Ekkor már nem szól a pincérnek, hanem úgy gondolja, hogy majd ő utánajár a dolgoknak. Besétál a konyhába. Ott azt lája, hogy a szakács a faszával kevergeti a túrós tész