Megérdemli a sorsát az ilyen beteg ember.
Ez az ételmennyiség amit fogyasztok napokra lebontva. 25 kilót fogytam 2 év alatt. Napi 8 óra nehéz fizikai munka mellett. A lényege, hogy a szénhidrátot mellőzzük. Nincs kenyér-zsemle-kifli. Ezen ételeket szoktam fogyasztani és a képek fedik a valóságot mennyiségben. Egy éve 94 kilónál megálltam, de volt oka is. Egyszerűen jókat ettem. Aztán folytattam ezt a fogyókúrát. 107 kilóról, 82 kilóra lefogytam. Hozzáteszem, hogy fél liter tejet is fogyasztok naponta és levest is kell enni. Átlag 26 munkanapot dolgozok és akkor hétvégén munka közben is úgy étkezek mint hétközben, szóval kell akkor a reggeli. Vasárnap ebédkor jó sokat eszek, egy nap a héten mikor megtehetem. Olyan nincs, hogy ezektől ne fogynál. Ezt próbáld ki, de mozogj is mellette. Meg kell tanulni úgy élni, hogy mindig éhes leszel. Cserébe fogyni fogsz az biztos.
Amennyi ország annyi szokás, de érdekes feldolgozást láthatunk Ázsiából. Szóval forrázás helyett ők a megnyúzás technikáját használják, ezzel a ropogós bőrt félretéve. A feldolgozás már akkor kezdődik mikor a tollak még a csirkén vannak.
Figyelem, a videót csak felnőttek nézzék!
Na ez a képtelenség :)
A hamburger 2050 euróba kerül= 630.000 forint, amit tartalmaz: Drága jó minőségű húst és fehér szarvasgombát adnak hozzá, ezt egy vékony aranyréteg fedi le, mellé még tartalmaz kaviárt és homárt is.
Éhes vagyok... :(
Maradok inkább a hazai darás tésztánál :)
Ezeket a termékeket 1987-ben gyártották.
A lényeg 1:10 től.
A videó gusztustalan pillanatokat tartalmaz. Ennyit a svéd konzervekről.
Funabashi városban található az a környezetbarát óvoda ami egyedi tervezésű. A tetőn zöldségeket termelnek amit a gyerekeknek az óvoda konyháján frissen szedve el is készítenek ebédkor, ezek melett környezetbarát megoldásokat is találhatunk az épületben