Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
:|

12 hozzászólás

 • woody 2014. február 11. 07:54

  1
  Hú ez a zene...:D
 • Wundermax #1 2014. február 11. 10:35

  2
  @woody:

  Az:) nemtom hogyan lehetséges, de létezik és segít átérezni:D
 • SzikraHuszár 2014. február 11. 11:11

  3
  Jól hallatszik a zenében, hogy a mosógép most kezdi a centrifugálási fázist.
 • DiEgO_Cort3zZz #3 2014. február 11. 11:26

  4
  @SzikraHuszár: Úgy hallom, valaki rajta felejtett egy félig teli folyékony Bioponos flakont... :D
 • SzikraHuszár #4 2014. február 11. 11:42

  5
  @DiEgO_Cort3zZz: Szerintem félig üres.
 • woody 2014. február 11. 11:57

  6
  Azért is meghallgatom végig.:D
 • DiEgO_Cort3zZz #5 2014. február 11. 12:29

  7
  @SzikraHuszár: Akkor egyezzünk ki abban, hogy van rajta fél flakon mosószer. Így diplomatikusabb. :)
 • SzikraHuszár #7 2014. február 11. 12:39

  8
  @DiEgO_Cort3zZz: De a flakon egészben van, nincs félbevágva. Ez nem nem diplomatikus megegyezés, hanem ferdítés. Szóval ha nem gond, maradok az egész flakon félig üres megnevezésnél. De hajlok az 50% levegő, 50% mosószer tartalmú egész flakon megnevezésre is. De akkor elfogadod azt is, hogy a mosógéphez szerelőt kell hívni, mert jól halhatóan motortfelfüggesztő-rugók közül valamelyik megnyúlt.
 • HUBERTUS 2014. február 11. 19:55

  9
  Ez kiserozene, pont olyan mint Peter Griffinnek, amikor mindehova kisero zenet kert, itt a csavi aki elsonek kiszall, neki szol az egesz, figyeljetek milyen lazan megigazitja a sapeszt a fejen mikor kiszall :)))
 • DiEgO_Cort3zZz #8 2014. február 11. 22:08

  10
  @SzikraHuszár: Fél flakonnyi lesz a kifejezés, amit használnom kellett volna. Ezzel nem sugallom sem a megcsonkított, sem a félig üres, sem a félig teli, sem pedig a különböző szubsztanciákkal csurig töltött edény illúzióját. Úgy vélem, ez a legtényszerűbb megállapítás.
  Nem írhatok konkrét mennyiséget sem, hiszen ha azt mondom, 1/2 liter, akkor az csak az 1 L-es kiszerelés felét jelöli, a nagyobb, pl. 2, 3.5, 4 literes űrtartalmúak telítettségének egy teljesen más arányát fejezné ki, s nem az 50%-ost. Ezt a kérdést illetően nem jutottunk konszenzusra, így, szerintem, a fél flakonnyi a legmegfelelőbb kifejezés, mint ahogy említettem is fentebb.
  Abban viszont osztom a véleményed, hogy a rugókat cserélni kell. Tisztán hallani, hogy el vannak fáradva, meg vannak nyúlva. Szerintem egyúttal a csapágyakat is újakra kéne váltani, ha már szét van szedve. Érted, sicher, ami biztos.
 • SzikraHuszár #10 2014. február 12. 03:29

  11
  @DiEgO_Cort3zZz:A fél flakinnyi nekem elég pontos definíció lesz a mosószer mennyiségét illetően, ebben akkor azt hiszem közös nevezőre jutottunk. Viszont cserével ellenjavallattal lépnék fel, mivel ha már a rugóban anyagfáradás következett be, valószínűsíthetően (viszont nem biztosan) a ház is erősen korrodált állapotban lehet, ami magyarázhatná a hangban fellépő, nem a motor excenteres mozgásából fémes jellegű interferenciát. Viszont ez feltételezi a gép erősen felújítást igénylő állapothoz konvergálását. A járulékos költségek miatt inkább előnybe részesíteném a berendezés esedékes lecserélését, mosókonyha-modernizációra hivatkozva. Így, választhatna akár direkthajtású dobbal felszerelt aktív vízkőmentesítő eljárással segített (opció) gépet is. Hosszútávon mindenképp megfontolnám. És azt is, hogy egy olyan országban autópályán utazzak, ahol még útközben is ezt hallgatják. Hiszen a környezetvédelemre és egészségre is gondolni kell.
 • DiEgO_Cort3zZz #11 2014. február 12. 21:53

  12
  @SzikraHuszár: Kolléga, azt hiszem közös nevezőre jutottunk. Mindenképpen el kell ismernem a hozzáértését a témában. Ebből kifolyólag, mivel jómagam inkompetens vagyok a háztartási berendezések javítását és felújítását illetőleg, jobbnak látom megfogadni a tanácsot. Az említett vásárlási szempontok bizonyosan emelik a beszerzendő gép alsó értékhatárát, de mivel ezek a tulajdonságok megkönnyítik a használatát és karbantartását s így redukálják a fenntartási költséget, rászánom a többlet pénzt az ésszerűség jegyében.
  Mindazonáltal ki kell jelentenem, hogy a fentebb látható mozgóképsoron szereplő fehér furgon vezetője bassza szájba a jó édes kurva anyját, egyenletesen fokozódó tempóval.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!