Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

11 hozzászólás

 • kléni 2012. november 20. 13:53

  1
  Ezt egy hagyományos gördeszka nem tudja?
 • fakkörz 2012. november 20. 14:46

  2
  Ez egy rakás [email protected]!!!
 • Csevios #1 2012. november 20. 15:04

  3
  @kléni: Nem, mert ennek két kereke van.
 • kléni #3 2012. november 20. 16:55

  4
  @Csevios: Hát attól még jobbra-balra lehet vele menni, maximum "egy keréken" nem tud megállni. Ezzel a kütyüvel viszont nem igen lehet ugrándozni.
 • vaz 2012. november 20. 16:57

  5
  rocker
 • DiEgO_Cort3zZz #1 2012. november 20. 19:22

  6
  @kléni: Há mosmá nemá! Most mijért kötekedel? Nám látod; hodj ez mien menő? Kúlzsír! kétkerisgördi 4eváh.... nekem iyenre kell mert a tsávó halyában voltkoponja és meg ez is bisztos applös mer fehér... lyaly, bártsak ijjenel lyáctsz6nék !!!4!!4négy!!
 • Fritzi #6 2012. november 20. 23:25

  7
  @DiEgO_Cort3zZz: Ajánlom figyelmedbe a magyar helyesírás szabályai című könyvet. Nem is hinnéd milyen csodák vannak abban leírva.
 • DiEgO_Cort3zZz #7 2012. november 21. 00:17

  8
  @Fritzi: Baresz, meg fogsz lepődni, de az internetes fórumokra felhelyezett hozzászólásokkal nagyjából ugyanaz a helyzet, mint a mobilkommunikácóban évek óta töretlen népszerűségnek örvendő rövid szöveges üzenetekkel (köznyelvben ennek egy könnyen megjegyezhető rövidítést találtak, mégpedig azt, hogy "sms"). Ha az ember egyszerű gyermeke nem helyezi el a leírt szöveg valamely részébe a szintén nagy népszerűségre szert tett smiley-kat (ez nyilvánvalóan nem ékes anyanyelvünk szava, hanem a nyugati kultúrák, főképp az Egyesült Államok és Nagy-Britannia, által gyakorolt hatás következményeként). Ezekkel az íráskódokkal sok féle érzelmet tudunk kifejezni. Ezen módon meg tudjuk változtatni mondandónk értelmét és érzelmi töltetét. Az általad kritizált hozzászólásban bátorkodta ezt nem megtenni. Szándékomban állt ezzel kifigurázni a fiatalabb generációk azon tagjait, akik boldog révületben birtokolnak és majmolnak minden olyan kütyüt, gépet, járművet, miegymást, amiket úgynevezett menő/cool (szintén nem magyar kifejezés ez a második), vagy annak látszó, reklámértékkel rendelkező egyének mutogatnak jól megvágott, hangulatos videókban, nem véve figyelembe, hogy az adott termék hasznos és életképes e, vagy sem.
  Nos, érzelmeket kifejező "ikonocskák" nélküli és botrányosan rossz helyesírású megjegyzésemmel igyekeztem egy kis internetes fricskát adni azon egyedek orrára, akik ilyen hamis értékeket bálványoznak. Ezt pedig nem tudtam volna hitelesen megtenni, ha közvetlenül utalok arra, hogy ez mindössze gúnyolódás és élcelődésemnek nem túl hosszú, de, remélem, némelyekben sebet ejtő pengéje. Ha csak egy is közülük magára ismer, akár egy cseppnyit is, és talán majd 3 rövidítéssel és idegen szóval kevesebbet használ majd a jövőben, nekem már megérte a billentyűzetemet kínozni ilyen vérlázítóan helytelen szöveggel.
  Szives elnézésed kérem, barátom, amennyiben ezzel felzaklattalak. Nem állt szándékomban. Küldök is neked egy virtuális sört, hogy megnyugodjunk mindketten.
  :) :beer:
 • DiEgO_Cort3zZz #8 2012. november 21. 00:28

  9
  @DiEgO_Cort3zZz: Vétettem itt is néhány hibát, annak ellenére is, hogy igyekeztem ezt elkerülni. Hiába, ilyenkor már nehéz koncentrálni megfázástól gyötörve... :)
 • GabiBuse 2012. november 21. 01:24

  10
  az a lényeg hogy fasza elfogadnám rocker
 • MadPjotr #9 2012. november 21. 11:31

  11
  @DiEgO_Cort3zZz: Igen kimaradt egy ) jel! Egyébként teljes mértékben egyet értek veled és feltételezem, hogy meg is találtad az első "fiatalabb generációk" képviselőjét Fritzi személyében! lol
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!