Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

7 hozzászólás

 • dark_kutya 2016. október 11. 01:03

  1
  Sajnálom ott a népeket. A napi program hajnali 11-kor lemászni a yacht-ról, be a kocsiba, fel a kaszinó-térig inni egy kv-t, azután vissza és ezt még vagy 5x. Más elfoglaltság nem igazán van. Rohadt unalmas lehet.
  A yard-ok meg tényleg ilyen hivatalosak és kőszívűek. Volt alkalmam tapasztalni. Egy ott töltött estén, tök jó ötletnek tűnt 1 üveg whiskey után városnézésre indulni, valami elágazásnál kiugrott elém 2 rendőr, majdnem halálos gázolás lett belőle. De öreg rókák lehettek, simán elugrottak. Na gondoltam a következő 20 éves keresetem tuti ott hagyom, ezek meg csak odajöttek good evening-el, megkérdezték merre szeretnék menni, mondtam egy kortyot sem, nem értették, észbekaptam, mondtam a kikötőbe, megmutatták merre, aztán annyi volt. Semmi kötekedés.
 • woody 2016. október 11. 06:19

  2
  Van egy panorámájuk...
 • furotorony 2016. október 11. 07:11

  3
  Ezek a tulajdonosok figyelmesen olvasgattak mindent-a-sikerről féle könyvecskéket :D
 • Sasos 2016. október 11. 08:20

  4
  1:55 Lada Niva, vagy hogy is hívják most. Azért ott is vannak faszacsávók. :D
 • kisokka 2016. október 11. 10:43

  5
  Fú, gondoltam most jól leszólom ezeket a csórikat, hogy mennyire szánalmasak(ez alatt azt értem, hogy nem is tudják rendesen kihúzni a vasat, ergo csak jampizásra megy), de nem!
  11:22-nél van ennél még szánalmasabb is :D
  Ezek a vigyorgó kiszolgálók, meg talpnyalók, tejóég...Viszem a szatyorkáját mádámm és mösziő, csak hagy szopjam le a kislábujját xd Értem én, hogy minimum hússzor annyit keres a legutolsó mosogatófiúka is, mint én, de hogy ilyen szinten eladja valaki a lelkét, az már odabasz. Nem hiszem el, hogy élvezné bárki is ezt a munkát. Ezeket sosem értettem, hogy hogy képesek azt eltűrni, amit kapnak a gazdagoktól. Biztos vagyok benne, hogy itt a legtapasztaltabb felszolgálót is olyan szinten szarba se veszik ezek az emberek, hogy leírni rossz. Nem egy sima itthoni étteremben vannak ezek, hanem kőgazdag, világszinten a top ezer/tízezerben lévő "aranyemberek" közt. Azok meg bármit megtehetnek.
  Más helyzetben becsülném ezt a kitartást, de nem, ez most itt nem megy. Ennyire gusztustalanul gazdag fószerek csicskásai biztosan nem lennék.
 • KillHates 2016. október 11. 11:43

  6
  [email protected]!!! 12:35-nél megállt a BMW-s a zebra előtt!!! :O
 • BitPork 2016. október 11. 12:36

  7
  Barátom vett Monacoban egy lakást. Nem házat, lakást. Társasházban. Rosszul mondom. Bérleti jogot vett. Kereken 1 millió volt. €ban.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!