Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Komolyan ezek a ruszkik mindent kipróbálnak....

10 hozzászólás

 • [ törölt felhasználó ] 2017. október 8. 11:14

  1
  A hülye trolis..
 • moto-motó 2017. október 8. 11:17

  2
  Aztán együtt mentek kétfelé!
 • black235 #1 2017. október 8. 11:43

  3
  @_voodoo_: A busz takarásában még egy autó is kikanyarodik, 0:05-től és 0:13-tól is látszódik. Vagy ketten egyszerre nézték be a lámpát, vagy valami nem volt ok a lámpákkal.
 • [ törölt felhasználó ] #3 2017. október 8. 11:48

  4
  @black235: Azt nem tudom, de úgy gondolom egy troli sofőrnek körültekintőbbnek kell lenni. Nem lehet nem észrevenni hogy egy bazinagy tartálykocsi mgy felé, és láthatóan nem lassít.
  Persze ezt innen a kanapéról könnyű mondani.
 • black235 #4 2017. október 8. 12:26

  5
  @_voodoo_: Amikor ő behajtott a kereszteződésbe, akkor nem volt bent senki, utána érkezett neki balról a tartálykocsi. Ha lámpa hiba történt, akkor ezt nem igazán láthatta, csak abból hogy a többiek is behajtottak a kereszteződésbe. Ha így nézem akkor 0:01-nél már lehetett látni, hogy a busz behajtott a kereszteződésbe, de a tartálykocsi is csak 0:03-nál kezdett el fékezni.
  A lámpa hibára azért gondolok, mert ketten hajtottak be abból az irányból, de lehet hogy csak hülyék voltak és bepróbálták a "világos pirosat / sötét sárgát".
 • DadPool #5 2017. október 8. 12:35

  6
  @black235: 0:13-nál lehet megfigyelni mi is történt valójában. Oroszoknál az van, hogy a kereszteződésben lehet jobbra fordulni úgy is, hogy egyenesen piros van. TEhát midenki jobbra hajt , de a balról érkezők zöldön jönnek át és elmennek mellettük, senki nem ütközik. Viszont a trolis, ahelyett, hogy jobbra ment volna, egyenesen ment. Így a balról jövő neki ment. A trolisnak jobbra kellett volna mennie, ennyire egyszerű
 • [ törölt felhasználó ] 2017. október 8. 12:37

  7

  Nézd meg mikor elhagyja az utolsó nyilat a teherautó, már akkor lehet látni hogy nem fog fékezni. És onnan még nagyon sok idő eltelik, hisz egy kétszer négysávos utat szelnek át. Talán ez is a magyarázat arra hogy miért nem tekintett picit balra a trolis, mert olyan távol van tőlük az a pont, ahol a balról érkezőknek meg kellene állniuk, hogy rutinból ment és nem gondolt erre. És még a lámpa is engedte.
  Szóval igazad van, nem kötelező körbenézni (habár a kresz úgy írja elő) csak azt akartam mondani hogy körültekintőbb is lehetne, mert sok ember életéért felel.
 • DadPool #7 2017. október 8. 12:39

  8
  @_voodoo_: olvasd el az előző hsz-m, a kereszteződésben ha egyenesen piros, attól még jobbra szabad fordulni, engedik náluk. A trolis nem fordult jobbra, a kamionos valszeg meg volt győződve, hogy befordul előtte jobbra ő meg elmegy mellette. De nem ez történt
 • black235 #6 2017. október 8. 13:11

  9
  @DaDPool: Ez itt Németben is úgy van, ahol külön ki van táblázva, lehet jobbra fordulni piros esetén is, viszont itt olyat még nem láttam, hogy a belső sávból is engedték volna a jobbra kanyarodást piros esetén.
  A fekete autós nem láthatta a busztól, hogy balról jön-e valaki. Éppen a kamerás kocsi sávjába fordult be. Itt ő is hibát követett el, esetleg hagyatkozott arra, hogy a busz takarásában van.
  A busz mögötti autó nagyjából csak akkor kezd fékezni mikor látja a tartály kocsit, addig követi a buszt és valahol a gyalogátkelőn áll meg, lehet ő is hagyatkozott a buszra.

  Egy bolod százat csinál :)
 • black235 #7 2017. október 8. 13:15

  10
  @_voodoo_: Pont ezen csodálkozok én is hogy a tartálykocsi is csak 0:03-nál kezd el fékezni, mikor már kb 2 másodperccel előtte lehet látni, hogy a busz nem fog megállni.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!