Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Elég ijesztő mert pont telibe találja az előtte lévő autót!mázlija van,hogy nem előzött :o

13 hozzászólás

 • Matula 2015. január 25. 20:32

  1
  Az Ukrán hadsereg támadása volt :(
 • kegyetlen010 2015. január 25. 20:59

  2
  valaki forditana mi volt itt mert sok a ciril betu en meg neznaja lja ija ja izé .....
 • Wundermax #1 2015. január 26. 00:19

  3
  @Matula: ezt, hogy érted? Minden hírcsatornán arról beszélnek, h egy rakás szakadár ágyúzta az egyébként a megyében szinte egyedüli módon Ukrajnát támogató várost... valami rendesen nem stimmel, arról nem is beszélve, h az ukrán az továbbra is kis u-val írandó. Érted, ukrán és Ukrajna, de sztem ezen már végigmentünk vagy 6x.
 • Matula #3 2015. január 26. 08:08

  4
  @Wundermax: én meg úgy olvastam,hogy ukránok voltak csak szokás szerint a szakadárokra fogják.de ettől még igazad lehet. de eddig akik a civil lakosságot lőtték ágyúzták az egytől egyig ukrán volt.emlékszel a lelőtt civil repülőre? kapásból én ukránokat mondtam,aztán jött,hogy szakadárok voltak.ma már az az álláspont,hogy nem tudják pontosan megmondani,erről Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő beszélt pár napja. és a buszok elleni támadást is mind szakadárok csinálták mi? persze utána meg lekamerázták meg feltették a netre. egyre figyelj az ukránok nagyon terelnek mindig,a média csak azt hiszi el amit porosenko mond,nincs másik álláspont ha van is arra nem adnak.
 • Wundermax #4 2015. január 26. 22:03

  5
  @Matula: " de eddig akik a civil lakosságot lőtték ágyúzták az egytől egyig ukrán volt"

  akkor a háztömbök közül durrogtató katyusa vagy miazisten, az is csak a véletlen műve lehetett... civil területről adagolják az orosz rakétákat a felkelők, de ez is az ukránok hibája.

  " kapásból én ukránokat mondtam,aztán jött,hogy szakadárok voltak.ma már az az álláspont,hogy nem tudják pontosan megmondani"

  ezzel a modattal is csak az elfogultságodat tárod a világ elé. Miért kapásból az ukránok? Hol marad az az apró kis lényegtelen infó, h épp akkor kaptak az oroszoktól légvédelmi fegyverzetet? És a kiszivárgott hangfelvétel? Minden kamu? Sztem te annyira szerelmes vagy Oroszországba, h ha éppenséggel agyonlőne valamelyik dabaj tesó, akkor is az ukránokra gyanakodnál az utolsó szívverésed után 15 másoperccel is.

  " média csak azt hiszi el amit porosenko mond,nincs másik álláspont"

  Mivel a saját országukban nyitottak tüzet rájuk az elmebajos orosz felkelők...

  Továbbá, azt nem értem, hogy minek kell ezt az állandó oroszpárti propagandát folytatnod? Kiraksz ide dolgokat és egy totál elvakult, elfogult, egyoldalú álláspontot közölsz, negédes kis szmájlikkaltarkítva. Erre adjál magyarázatot, mert ha jól tudom a politika és az uszítás az nem főprofilja az oldalnak. Ha mindenképpen meg akarsz osztani aktuális vérengzéseket, akkor azt pártatlanul és leginkább kommentár nélkül tedd sztem...
 • Matula #5 2015. január 27. 08:41

  6
  @Wundermax: Nem vagyok orosz párti,de szerintem itt minden azok számlájára van irva. ezt csak úgy érted majd meg ha a románok székely lázadókra lőnek akik szabad területet akarnak erdélyben.mindenki román területként ismeri el erdélyt, csak mi nem.tehát az ottani magyarság terrorista aki fellázad fegyverekkel a szabad székelyföldért. kicsit te is gondolkozz másik szemszögből. egykutyaukrán vagy orosz,meg másik dolog az,hogy mit hallassz a hirekben.neked olyan bizonyiték elég amit bemutatnak az ukránok,mert elfogtak egy beszélgetést.de érdekes mód még a biztonságpolitikai szakértőnk sem ismeri el,hogy orosz szakadárok lőtték volna le a maláj gépet ukrajnában.persze te elhiszed mert a tvben volt,meg mutatta a bizonyitékot az ukrán nagy kutya. majd legközelebb nem kommentelek ha ilyen van.pártatlan leszek. a helyesirással ne foglalkozz. szar a billentyűm.
 • Wundermax #6 2015. január 27. 21:01

  7
  @Matula: rotfl a helyesírás és fogalmazás az nélkülözhetetlen, éppen ezért el kell, hogy utasítsam a hanyagságra való felhívásodat, sőt további figyelemfelkeltés céljából kikiáltanám a következőket is: Ha a nyelvről van szó, ne kíméljetek, én sem kímélek másokatrotfl A saját hibáim éppen annyira érdekelnek, mint a másokéi, persze kommentekről lévén szó azért ha szándékos beleszarás van, simán elmegy bármi, de ha nem, a jau isten kíméljen meg a nyelvtannácik haragjától!:)

  Az oroszokról: A székelyekkel vont párhuzam jogos, de nagyon nem mind1, h hogyan indulnak a dolgok. Persze az EU miatt nem lehet akármit megtenni és nem lehet mindenkitől elvárni, h Jézus Krisztushoz hasonló alázattal viseltessen a mostoha sorsa iránt, viszont egy bizonyos fokú higgadság, türelem és a demokratikus eszközökkel való jogvédelem az szerintem alapfeltétele Európának.
  Nem vagyok szakértő, de ahogy én éresültem, az oroszok azok nem igazán voltak higgadtak. Konkrétan érdekelne, h pontosan miért robbant ki fegyveres konfliktus, mert ez nagyon nem tiszta. Így "látatlanba" annyit mondhatok, hogy azért fegyvert fogni, mert éppen nem aktuális az elszakadás, az nem jogos, pláne, ha tisztában vannak azzal, h ennek az orosz fegyverek és támogatás miatt mi lesz a vége. Sztem ilyenkor kussban kell maradni és "passzívan", jogállami eszköszökkel állni ellent és civilizált módon formálni az a bizonyos ellenvéleményt. Erre való a kultúra...
 • Matula #7 2015. január 27. 21:46

  8
  @Wundermax: Szerintem részemről mindkét nemzet egyformán hibás.mindkét nemzet háborús bűnöket követett el.orosz,ukrán egyformán hibás.miért alakult ki ez? ukrajna népe az euba akart lépni.az akkori ukárn államfő oroszpárti volt és az ottani orosz kissebbséget forditotta az ukránok ellen,hogy ne lépjenek az euba.oroszországnak érdeke,hogy ukrajna ne legyen eu tag,sempedig nato tag,mert ezzel azt érik el,hogy oroszország határos lenne egy olyan országgal aki ott hadgyakorlatozna mellettük.kb ez olyan mint a kubai rakétaválság,amerika is verte a nyálát,hogy partjaitól párszáz kilóméterre orosz rakéták voltak.az ukrajnai oroszokat meg elvileg eddig is elnyomták leszarták,úgy mint a kárpátaljai Magyarokat is.az oroszok szabadságharcosoknak hivják a szakadárokat.ukrajna meg az eu terrorista szakadároknak.mindkét fél fejével kell gondolkozni úgy igazságos. kalap
 • Wundermax #8 2015. január 29. 21:21

  9
  @Matula: hát ez így már egészen korrektkalap mind2 oldal súlyos hibákat követett el...

  egyvalamit viszont nem értek: mi a véres fszm van akkor ha Ukrajna eutag meg nátótag lesz? Mi a ..... van akkor, mi??? Éppen folyik a 3. világháború, csak nem szóltak? Vagy háborúzni akarnak?
  Embereket gyilkolnak, mert ki-ki (kiki?:)) a maga gazdasági érdekeit nézni, ahelyett, hogy civilizált módon jutnának egyezségre, kb ez lehet mögötte, nem hiszem, h létezik egy nemzetköz egyezmény, h ha az EU határos lesz Oroszországgal, akkor az azonnali és visszavonhatatlan atomháború terhe mellett lehet csak. Ez az egész jaj, akkor most ott fognak hadgyakorlatozni, vagy rohadt nagy kamu, vagy az emberi sötétség netovábbja...
 • Matula #9 2015. január 29. 21:32

  10
  @Wundermax: ukrajnát nemszabad az euba belevenni,ukrajna ne legyen nato tag. mert ha ez megtörténik akkor minket is belerángatnak egy háborúba. amerika érdeke,hogy keverje a szart. a lényeg,hogy európát uszitsa az oroszok ellen. nemhiába amerika szankciókat követel az eutól,hogy minnél jobban feszitse a húrt.eddig mindenki vesztett az orosz és az eu köztigazdasági enbargón. amerika semmit nem veszitett csak nyert.érdekes mód elterelve a figyelmet,hogy az iszlám államot amerika fegyverezte fel és kuss van. azóta megy a cicaharc,hogy az oroszok sziriát megvédték egy amerikai támadástól. cserébe amerika felfegyverzett csomó ellenállót akik most iszlám harcosok,és még véletlenül sem sziria a célpuntjuk.de ez volt 2008 ban mikor grúzia harcolt az oroszokkal. grúziát egyből be akarták venni az euba,és nato tagként akarták látni. itt még a hülyének is leesik,hogy európát akarja amerika háborúra birni az oroszok ellen.
 • Wundermax #10 2015. január 29. 22:31

  11
  @Matula: de ennyire nem lehetnek hülyék/korruptak az Európa vezetői... az hétszentség, h az orosz, európai konfliktus egyik félnek sem kedvez, nekünk kell az energiahordozó, nekik meg a piac... Nem értem, h ennek mi köze van Ukrajnához, szabad ország, oda lép be ahova kedve tartja, ettől még nem kell 2 másik félnek ölre menni. Még akkor se, ha az amcsik kavarják a szart. Sztem a keleti blokk országai mind az euhoz kéne h tartozzanak, nem kell ide orosz befolyás, maradjanak oroszországban, van hely.
 • Wundermax #11 2015. január 29. 22:32

  12
  @Wundermax: kicsit google translate az első mondat lol
 • Wundermax #12 2015. január 29. 22:32

  13
  @Wundermax: plusz vesszők, plsz Oroszország nagybetűvel rotfl mielőtt még valaki betalál
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!