Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
:|

42 hozzászólás

 • mig 2010. május 27. 21:20

  18
  Szeretem a motorokat, de nem kellene közutakon 1000-rel száguldozni, főleg lakott területen nem! kiszalad egy gyerek, vagy bárki, akkor biztos halál vár rá a rohadt fasz motoros miatt. Száguldozni akar akkor takarodjon ki valami pályára, használaton kívüli reptérre, versenypályára, csak ne az utakra, ahol mások is közlekednek, talán normálisan.
  Ha mindenki betartaná azt a kurva KRESZ-t, legalábbis a főbb szabályait, nem lenne talán ennyi baleset.Kis buzi gazdag surmó gyereknek a segge alá tesz apuci egy ilyen motort, és kész a baj, villog vele, száguldozik és megdöglik, sok-sok ilyen volt már és lesz is. Csak a vétlen ne halna meg...
 • DonQuijote #18 2010. május 27. 21:57

  19
  @mig: ne bunkózz,azt se tudod miről hápogsz he!!
 • mig #19 2010. május 27. 22:06

  20
  @DonQuijote: mi bajod van bazmeg? nehéz elfogadni ami igaz ?"HE?" honnan tudod hogy mit tudok?mi az hogy "hápogsz"? állítsd le magad bazdki!
 • DonQuijote 2010. május 28. 08:07

  21
  csak simán bunkó vagy meg fos a szád! -rohadt fasz Kis buzi gazdag surmó: idéztelek!!! Honnan veszed a bátorságot hogy nekiállsz bunkózni??Anyád megtaníthatott volna a jómodorra!!28 évesen több eszed lehetne!!
  Fogadok még sosem ültél motoron,de osztod az észt ezerrel. Autózom és motorozom,az autóm 211 LE-s a motorom jóval kevesebb,nem okoztam balesetet.A társaságunk akikkel motorozunk 18 és 60 év közöttiek,senki alá nem tettek motort megdolgozott érte mindenki,teljesen normálisan közlekedünk,de az hogy van olyan motoros aki nem tartja be a szabályokat nem jogosít fel a sértegetésre. Nézz már körül egy hétvégén hány autós okoz balesetet,vagy a statisztikát olvasgasd.Mint motoros nagyon sokszor kell az életemet félteni,de mégsem kezdem anyázni az autósokat.
  Ha nem győztelek meg folytathatjuk!
 • cadmagician #21 2010. május 28. 08:11

  22
  @DonQuijote: olvasd el az én vélemenyemet is a motoros témában itt:
  www.keptelenseg.hu/kozlekedes/motoros-vs-oz-31973#komment…
  addig amig száguldozik igenis kocsog. ha gyorsan megy pláne nehezen lehet észrevenni...
 • DonQuijote 2010. május 28. 08:41

  23
  Ha gyorsan megy , akkor is hamarabb meg tud állni mint egy autó!120 -nál fele akkora út alatt meg lehet állni!! Az igaz hogy a speed motorosok marhára mennek,de ez nem jelenti azt hogy minden motoros köcsög.Szerinted azok az autósok akiknek 500 watt dübörög a kocsijában mennyire tudnak figyelni a forgalomra???Még a mentőt sem hallja meg! Mégsem mondom hogy minden autós köcsög,meg hogy dögöljön meg!!!Közlekedni csak megfelelő empátiával lehet,nálunk sajnos erőszakosan közlekednek az emberek,nap mint nap tapasztalom.És aki nem vezetett nagy motort az ne alkosson véleményt!!!A mi társaságunk minden évben kétszer háromszor szervez motorvezetési tréninget egy motoros oktatóval aki 20 éves tapasztalattal rendelkezik.
  Meglehet nézni itt: www.szombathelymoto.atw.hu/
 • DonQuijote #23 2010. május 28. 08:52

  24
  @DonQuijote: ja, és mutass nekem olyat hogy autósok ugyanezt megteszik!!!:D
 • cadmagician #23 2010. május 28. 08:58

  25
  @DonQuijote: nekem is van hangcucc a kocsiba, kereszteződésbe lehalkítom, amugyse szol hangosan, de mégis...
  kivétel erősiti a szabályt.... tehát akinek nem inge, ne vegye magára.. de aki az általam említett tetteket elköveti, az igenis köcsög. neked ezt akkor jobban kéne tudnod, hogy hogy kerül sokak alá a motor, egyből tudnak vezetni... ott van alatta a lóerő, és már rögtön mindent szabad? érted? :beer:
 • DonQuijote 2010. május 28. 10:35

  26
  Még egyszer a témához: Nem azt mondtam hogy nincs állat a motorosok között,de az a stílus amivel elintézik azt a társadalmat az kritikán aluli!A Stohl féle esetnél egy olyant nem olvastam hogy tessék ennyire bunkó köcsögök az autósok! Megmondom miért:mert ez pszichológia,az aki autózik,már hogyan mondana ilyet magára,de nyugodtan drogos faszozhat ha ő nem szívja! Tehát aki nem motorozik az veri a nyálát hogy mekkora köcsög bunkó,meg kis buzi surmó meg ilyenek! Megteheti mert neki nincs és kibaszott irigy hogy neki nem telik rá, ehelyett anyázza őket.Belinkelek ide valami,az egyik barátom csinálta annak okán hogy itt nálunk volt egy motoros baleset( az nap nagyon sok autós is) és ugyanilyen reakciók voltak.
  www.youtube.com/watch?v=sNv3Fseal7k
  www.youtube.com/watch?v=sNv3Fseal7k
  www.youtube.com/watch?v=g9DBWXt_2oA&;feature=related
  Kicsit vontatott ,de ha megtisztelsz azzal hogy végignézed talán meg fogsz érteni .
  Ha az autósok (jó magam is,bár én sűrűn teszem) jobban figyelnének és hajlandóak lennének nagy néha lemondani az elsőbbségükről,sokkal de sokkal kevesebb baleset lenne. Mi pontosan ezért inkább ausztriai túrákat szervezünk,ott annyira toleránsak a vezetők hogy néha szégyellem magam.
  Tőled meg csak egyet kérdeznék: Kereszteződés előtt lehalkítod,akkor városban nem is hallgatod ugye??:P
 • DonQuijote #26 2010. május 28. 10:39

  27
  @DonQuijote: Még a fenti videót akartam elmondani: A motoros nagyon ügyesen elrúgta magától a motort, nem pedig frontálisan belevágódott abba a "buzi" vezetni nem tudó autósba. Lehet szőke vezette???:-)
 • cadmagician #27 2010. május 28. 11:02

  28
  @DonQuijote: lehet amugy azért buzi, és nem tud vezetni, mert ha olyan gyorsan megy, és nincs pl rikito öltözetbe a motoros, észre se veszed. autopályán pl szempillantás alatt otterem, nyilván nem 130cal megy, mert akkor látnád, bekerül a holttérbe, ott a baj
  nyilván ha egyenes uton megyek leskelödök a tükörbe, többet látok, lehet hangosabb a zene, mint kereszteződésbe, ahol nem látsz be, ott hallasz :)
  autopályán láttam olyant előttem, egy szintén köcsög motoros (majd meglátod miért) ment mint az állat. beért egy kocsit előttünk. hát mentünk 130-140nel, ennyi még belefér. én a középső sávban voltam, a kocsi előzött engem, őt érte be a motoros. a kocsis nem vette észre a motorost, mert az ment volna tovább, gondolom jóval túllépve a sebességhatárt, bár szarom le hogyha 170nél leszakad a feje..., szoval nem vette észre, illetve az látszott hogy nem vette észre, hogy miért teljesen mindegy. a köcsög motoros bejött elém, felvette a másik kocsi sebességét, közel ment hozzá, és rábaszott a jobb visszapillantó tükrére, mindez 130nál. majd elhuzott.
  arra adjál %ot, hogy a motoros balesetekben mennyi a pozolo sportmotoros sebességtullépéssel történt baleset. mit toloeráljak az ilyenen? stohlon se tolerálok semmit, de mikor tényleg nyikhalyok mennek a több100 kilos motoron, meg se tudja tartani, akkor csaknagoybb az esélye hogy ő száll el azzal, mint én akocsival...
 • DonQuijote 2010. május 28. 11:16

  29
  A fenti példa nagyon kirívó,bár tényleg bunkó az ilyen.Próbálj tartósan 130 -cal haladni az autópályán kamionokat előzve,és nézd meg kik azok akik letolnak és villogtatnak rád! Csak nem a motorosok???Csak nem a nyikhaj autósok??
  Egyébként én sem sajnálnám a fenti motorost,de a haverom járt úgy pályán hogy menta belső sávba húzta neki 150-160 nal mikor a külső sávból egy merci oldalról beközelített még a haver térdét is érte az autó. Na a srác nagy nehezen lelassított utána a mercinek és a bábolnai pihenőnél érte utol.Akkor látta hogy egy 80 körüli faszi mászik ki az autóból.Persze lecsillapodott a haver pedig biztos leanyázta volna. Mit gondolsz az öregnek mi volt az első reakciója??Most megsérült az ajtóm!!!! Beszarás nem ???
  Egyébként ha bármelyilkőtöket vihetném egy órát ,kettő nagyon megváltozna a véleményetek.
 • Incubus 2010. május 28. 11:23

  30
  caddal és a többiekkel értek egyet.
  én is motorozom, a baráti társaságomból senki nem okozott komolyabb balesetet eddig.
  a lényeget leírtátok, a speedesek jobbára állatok, előbb-utóbb megtalálja őket a kaszás figyeld csak meg...
  DE, a statisztika amire a motorosok előszeretettel hivatkoznak, hogy mennyi autó okz balesetet persze sokkal több, de legalább 500x annyi autó közlekedik! télem meg 2000x több.
  csak egy példa a "szegény vétlen" motorosra:
  mindenki emléxik a pécsi balesetre, ahol a "szegény vétlen" megalt.
  érdekes, hogy az senkinek sem jutott eszébe megkérdezni, hogy mi a jóbüdös francot keresett a BELSŐ sáv, BELSŐ ívén a "vétlen"? ha kint megy a külsőben ahogy szabályos lakotton kívül, még ma is él...
 • DonQuijote #29 2010. május 28. 11:26

  31
  @DonQuijote: a százalékra nem válaszoltam: valószínű hogy a motoros a hunyó nagyobb százalékban ez nem vitás.De pontosan amiért azt írod hogy a kocsiban biztonságban vagy,miért nem lehet vigyázni a motorosokra jobban ?? A hétvégi baleseti statisztikát ha elolvasod egy-egy motoros szerepel benne, de száz vagy annál több az autós:ott nincs sebesség túllépés???Dehogynem ,csak azt autós csinálta az nem gond,mint fentebb már írtam.A véleményem meg az hogy a nagy motor jogosítvány kiadása az üzletről szól,senkit nem érdekel hogy hogyan tanulja megülni a motorját valaki.Én kötelezővé tenném a vezetési tréninget,bár idióta ha száz évig nem születik akkor is lesz.
 • DonQuijote #30 2010. május 28. 11:31

  32
  @Incubus: persze hogy több az autós,de már hozzá is szoktunk hogy csattannak úton-útfélen.Azok között nincs gyorshajtó,ittas bealvó,telefonáló,rágyújtó, táskáért hátranyúló????Miért kell egy motoros balesetnél elkezdeni mocskolódni én ezt nem értem!!
  A pécsi faszi ,meg úgy hülye ahogy van,már amelyik túlélte,az nem kérdés.Egyébként meg a másik,ha ő is eldobja a vasat akkor túléli!!
 • mig #21 2010. május 28. 11:49

  33
  @DonQuijote: na idefigyelj te nagyokos! elhiszem hogy te vagy a legjobb motoros a világon, te vagy a legfaszább ember ezen a bolygón, de azt nem hogy a KÖZÚT arra való hogy 200-250nel száguldozzanak. Mi a faszért veszed magadra , ha te superman vagy ?! Nekem te ne dumáljál jómodorról bazdki, nem ismersz, úgyhogy egyszerűen csak kapd be, ha ilyen öntelt pöcs vagy...
  Végeztem veled barom! bazmeg
 • DonQuijote 2010. május 28. 12:01

  34
  Figyelj kisfiam!Azt hiszem mondhatom mert majdnem kétszer annyi idős vagyok mint te. Te kezdtél mocskolódni olyanon, amihez fingod sincs.Ezt hagyd meg a tapasztaltabbaknak.
  Azt meg leszűrhetted hogy nem pártolom az őrült száguldást!
 • mig #34 2010. május 28. 12:20

  35
  @DonQuijote:
  én az őrült száguldásról beszéltem végig, ha nem vetted volna észre!
  honnan veszed hogy nincs és nem is volt motorom? nem mocskolódás volt, hanem igazság. sokszor a vétlen hal meg más felelőtlensége miatt, tudhatnád az 56 éveddel, meg azt is hogy a sebesség öl. Akikre én gondoltam- gazdag kis surmó- ne vegye sértésnek ha azt mondják rá hogy megérdemli. De én sértésnek vehetem ha TE anyázol, és velem szemben TE bunkózol! Miért tartod sértésnek,nem rólad van szó, te is gazdag surmó vagy?Szerintem nem!
  Akkor meg mit rágódsz ezen?
 • DonQuijote 2010. május 28. 12:35

  36
  Mert nap mint nap halnak meg az utakon, más idióta hibájából vétlenek akkor senki nem mond ilyeneket mint Te!Miért csak a motoros a hibás,itt fenn is valamelyik okos kikövetkeztette hogy a motoros volt a fasz!
 • DonQuijote 2010. május 28. 12:39

  37
  De neked is ajánlom a linkeket ,amit betettem mi történik ha szabályosan megy a motoros!
 • HunderBörd #37 2010. május 28. 13:29

  38
  @DonQuijote: ha már igy belinkelted Sinko videóit, akkor azért azt is belinkelhetted volna, hogy minek az apropóján csinálta :)
  www.nyugat.hu/tartalom/cikk/motorbaleset_balogunyom_suzuki_skoda…
  különben osztom a véleményed, hogy nem kell általánosítani, de azért nagyon sok olyan motoros van aki tényleg nem tart be semmiféle sebességhatárt és úgy vélem hogy ők még arra sem méltóak, hogy a motorostársadalom a védelmébe vegye, bár ez a Ti dolgotok.
  További balesetmentes közlekedést :)
 • V8 2010. május 28. 13:38

  39
  Az a lényeg hogy az autósok és a motorosok között is elég sok vadbarom van, és szerintem a figyelmetlenség a legfőbb oka az ilyen baleseteknek!
  Én ha motorral megyek rengetegszer fordult elő, hogy valamilyen barom kikanyarodik elém vagy megelőz kocsival (100ból 98x) amikor jön szemben vmi, és ilyenkor ki húzza rövidebbet? naná hogy én, és nem szoktam száguldozni mivel egy Mz-m van :D az meg nem arról híres. Rengeteg a figyelmetlen autós az biztos.
  Ha motorral közlekedek sokkal jobban figyelek mind mikor kocsival, mert nem tudni hogy ma melyik kretén akar kifordulni elém vagy ....stb.
  Amikor meg kocsival közlekedek akkor meg leginkább a motorosokra figyelek mindenhol:
  -nem előzöm meg őket, ha jön szemben vmi (persze ha megtudom:D)
  -lejjebb húzódok ha meg akarnak előzni...stb
  De az biztos hogy sem kocsival sem motorral nem kell száguldozni (főleg nem lakot területen belül )!!
 • cadmagician #33 2010. május 28. 15:18

  40
  @mig: @DonQuijote: minek veszekedni, mikor verekedni is lehet... ;) kérjetek egymástól szépen bocsánatot, és küldjetek egy sört egymásnak. ígye:
  :beer:
 • nyuszi31 2010. június 3. 20:09

  41
  hat ez tenleg nagy szerencse
 • Cosmo 2011. szeptember 21. 16:35

  42
  ilyenkor legszívesebben kidobnék eléjük valamit lol
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!