Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
:|Isteni szerencse, hogy még időben kiszabadult a sofőr lába és nem zuhanás lett a parkolásnak indult művelet vége.

A 67 éves sofőr lába beszorult a fékpedál és a gázpedál közé, ahogy megpróbált egy parkolóhelyre betolatni az Oklahomai Tulsában lévő sokemeletes parkolóház hetedik emeletén. A fehér Mercedes C-osztály erre elég nagy sebességgel nekicsapódott a falnak, de szerencsére az autó még időben megállt, "csak" a kocsi fara lógott le sok emeletnyi mélységbe. Lent viszont több autó szélvédője is kitört, illetve behorpadt a karosszériájuk, mivel a sofőr produkciójától téglák és rétegelt lemez darabok kezdtek hullani az égből.
Az esetet látva a döbbenetből ocsúdott járókelők buzgón fotózni kezdték a félresikerült parkolást, még a rendőrök is lemerevedtek az első pillanatban.
Tulsa Rendőrkapitányság tizedese, David Crow elmondta: 1.50-kor érkezett a bejelentés, hogy egy autó kiütötte az egyik épület falát. "Nem tudtuk, hogy ez mit jelent, de semmiképpen sem ilyen látványra számítottunk" – nyilatkozta.
Az egyik neve elhallgatását kérő szemtanú elmondta, éppen a közeli étteremből jött ki, amikor egy nagy "bum"-ot hallott, majd látta, hogy egy kocsi tör át a falon a magasban. "Ez a legőrültebb igazi dolog, amit valaha láttam" - mondta a szemtanú.
Kiderült az is, a sofőr egy ENSZ-alkalmazott, akinek szerencsére nem történt semmi baja, és a Mercedesben sem keletkeztek nagy károk.

11 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!