Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
:s

4 hozzászólás

 • HUBERTUS 2014. július 20. 12:33

  1
  Szerintem a jobb oldali nem engedte be a masik balfaszt. Ha figyelitek az utkozes elott meg felgyorsul a bal oldali auto, ennyire hulye nem lehet ... gondolom ki akart vagni a kameras ele, de nem jott ossze. Naponta figyelem meg az ilyen barmokat, hogy totyognak az uton, nem birod kielozni, jon a ket savos szakas, ott aztan lepadlozza, hogy veletlenul se tudd kielozni. Ha megis megprobalnad, tovig nyomja a gazt es nem hagyja h elkeruld.
 • F4RR3LL #1 2014. július 21. 19:31

  2
  @KUKI: lehet így van, de a baleset okozója se gondolhatta biztosra, hogy meglesz a sávváltás és befér elé.. Lassítson picit, húzódjon be a másik autó mögé. Odaér, két perc késéssel. Most meg rommá tört 4 autót. Vagy ötöt. Ha bele nem halt valaki. És lehet ez nagyobb gyökérség, mint az, hogy nem engedem be.
  Isten látja lelkem, de én is megteszem azt, hogy nem hagyok előzni valakit. Lakott területen belül a seggemben van a szar kis vajas dobozával, majd mikor kiérünk, vissza 3, elkezd "gyorsulni". Na ekkor lépek oda, és takarodj vissza mögém. Minek próbálja meg, ha nem tud annyival gyorsabb lenni, hogy biztonságos legyen??
 • HUBERTUS #2 2014. július 21. 20:51

  3
  @F4RR3LL: Ismeros a vajas dobozos tema, en olyankor fekezni szoktam, hogy tartson kovetesi tavolsagot :D Az elozes kerdesenel viszont, betartom a szabalyt, kigyorsitani nem illik amikor melleted van... szoval mikor melleted, nem pedig a hatadnal :D erted nem ? :P Amikor tukorbe nezek es latom, hogy baszakszik, akkor felveszem a tempot, de sosem nyomom tovabb, ha veletlenul vki mellem er :D
 • F4RR3LL #3 2014. július 21. 21:02

  4
  @KUKI: persze, a fékezés nálam is megvan. A gyorsítást meg ne úgy képzel el, hogy mellettem van, és akkor nem engedek, hanem hogy jön mögöttem, megyünk nagyjából 50-nel, kiteszi az indexet, kihúzódik, felgyorsul 52-re, majd 10 mp múlva már kemény 55-nél tart. (tehát nincs akkora egyenes szakasz, amin meg tudna előzni) Na én ezt unom meg, és otthagyom a kivert fa..ba! :D
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!