Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Kellékek: Autó, Jég vagy havas kása, Nyári gumi, Nagy sebesség! kalap

7 hozzászólás

 • Harni 2013. december 4. 09:15

  1
  zebra öngyilkosoknak XD
 • alfe 2013. december 4. 10:08

  2
  Nem értem ezt téligumi hisztit én 10 évet lenyomtam a FŐTAXI-nál diagonál gumival és mégsem volt probléma.Az oktatással van a baj,hogy olyan bikáknak is adnak jogsit akiknek a vigyorgóban lenne a helyük.
 • Sh07GuN #2 2013. december 4. 10:31

  3
  @alfe: birkák, azt hiszem rájuk gondoltál :D
 • fubad 2013. december 4. 10:56

  4
  @alfe: Azért van különbség nagyvárosban vezetni 40-60km/h között, ahol egész évben is max 1-2 olyan "fél"nap van, amikor tényleg van hó az úton, mint kint a szabadban. De amúgy teljesen egyet értek veled. Sokkal szigorúbban kéne vizsgáztatni és bár engem tökre idegesítene, de lehet hogy nem lenne hülyeség az hogy 15 évente újra kellene vizsgázni.
 • alfe #4 2013. december 4. 11:25

  5
  @fubad: Tudod ez nem mostanában volt hanem a 70-es években és nem 40-60km/h val közlekedtünk. Akkor a taxisoknak még volt hitelük és a zsaruk redszeressen a segíségünket kérték az elfogásokhoz így elnézőbbek is voltak,igaz volt külön ellenőr csapat,akik minket molesztáltak.
 • uramisten 2013. december 4. 11:56

  6
  Ma más a kása Szása!
 • ArkaChopa #2 2013. december 4. 19:40

  7
  @alfe: Elmesélem a saját téli gumis hisztimet! Átmentem a faterhoz pár éve télen autóval, mert el akartam vinni valahová. Havas volt az út, de biztonságosan járható volt, mondjuk én mindig felteszem a téli gumit már csak a kölkök miatt is.
  Na most fater felvéve, és a hepehupás vidéki földúton elindulva, észreveszem hogy egy Volkswagen Touareg taxis jön velem szemben a főút irányából elég tempósan. Na mondom ennek fele se tréfa. Mivel a földút jól ki volt taposva, olyan volt mint egy nagy keréknyom, én elkezdtem felhúzódni a jobboldali emelkedett útpadkára. A Taxis meg jön, és nem lassít. Az utolsó 10 méteren elvette a gázt és fékezett, és látván nem fér el ő is elkezdett felhúzódni az útpadkára. Azonban hiába volt Taxis. hiába volt terepjárója vagy SUV-ja, az szépen lecsúszott és BAMM neki az én autómnak, és végighúzta az oldalát és a megállt mögöttem. Amikor kiszálltam nem értettem miért csúszott meg, amikor én simán felkapaszkodtam az út oldalán. Amikor írtuk a papírokat, akkor láttam a gumijának a mintázatát. Nyári volt, bazmeg! És így viszi az utasokat!
  Ja és hogy milyen a Taxis! A kocsit elvittem a szervizbe, hogy a karosszériát csinálják meg, ott hagytam. Azonban már másnap felhívtak, hogy a Taxis bár aláírta a papírt, nem ismeri el a hibáját. Szerinte nem ő hibázott. A biztosítós gyerek elmondta, hogy így is ki lesz fizetve, csak lehet 1-2 hónap után. Na mondom, tahókám elmegyek hozzád. Elmentem és kérdőre vontam, hogy ezt hogy képzeli? Vittem neki egy papírt , és leírattam vele, hogy ő volt a felelős a balesetért. Nem tudta elmagyarázni miért köcsögösködött, de valószínűleg a vérében volt. Kapja be a Taxis társadalom díszpintye, azóta meg van a véleményem róluk. kalap
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!