Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Hogy az anyád nem volt gyököt belőled! :|

8 hozzászólás

 • Tigrinc 2012. december 12. 14:17

  1
  Imádom, amikor ezek a gyalogok azt hiszik, hogy a zöld jelzéssel lézer pajzs is jár köréjük...
 • neohun18 2012. december 12. 14:31

  2
  Én meg imádom hogy amint felraknak egy olyan videót amin egy gyalogost elütnek ráadásul úgy hogy nem is ő a hibás akkor egyből elkezdik oltani szerencsétlent .....a zöld jelzéssel valóban nem kapnak lézer pajzsot, de attól még mindenki menne a dolgára zöld van megy az autósok talán nem így csinálják ? vagy mi a faszom van
 • kicsikovi 2012. december 12. 14:40

  3
  Tigrinc! Én meg imádom az ilyen sületlenek hozzászólását.
 • andalas #2 2012. december 12. 14:43

  4
  @Tigrinc: @neohun18: mindkettőtöknek igaza van!
  A piroson meg kell állnia annak a nyomoroncnak, viszont nem lépünk le addig a járdáról, míg az autók meg nem állnak, mert annak van egyedül elsőbbsége, akinek megadják!
  Erősködhetek én azzal a temetésemen, hogy elsőbbségem volt kérem, attól még a furgon átmegy rajtam és bakancsfeldobás.
 • Ronyszkusz 2012. december 12. 15:21

  5
  Arról már ne is feledkezzünk el, hogy csaphatom én a zöld jelzést a seggemre, ha a látószögem csak a jelzőlámpáig terjed ki, és annyira lusta vagyok, hogy szétnézzek mielőtt lelépek az úttestre. Anno belémverték, és nem egyszer köszönhetem ennek, hogy még ma is itt vagyok, a zöld jelzés tnyleg nem ad pajzsot, de a gyalogos sem felejtheti el halandó mivoltát!
 • Plocs 2012. december 12. 16:12

  6
  +18...
 • Magister 2012. december 12. 16:38

  7
  Teljes mértékben a gázoló a hibás, és mindezt autósként állítom! Attól a pillanattól, hogy a lámpa pirosra vált (és a kamerás autó megáll) a két gyalogos elütéséig 6 másodperc telik el, ami tekintetbe véve az emberi reakció időt irgalmatlanul sok! A gázoló egyáltalán nem figyelte a forgalmat
  - hiszen fel kellett volna tűnjön neki, hogy a mellette lévő sáv fékez és megáll. Ez igaz akkor is, ha a lámpát, ami tényleg elég rossz helyen van, egyáltalán nem vette észre.
  - nem vette észre a gyalogosokat akik az út szélén állnak. Ha gyalogost látok biztos ami biztos kicsit vissza veszek (én legalábbis)
  - csak akkor esett le neki hogy mi történt amikor elütötte őket. Nincs fékcsikorgás, nem látni hogy lassulna az autó. Elég rossz a felvétel, de én nem látom, hogy égne a féklámpája.

  A gyalogosok egyben "hibáztak": ha előre menekülnek akkor megússzák, így pont vissza léptek elé.
 • mikoris 2012. december 12. 17:48

  8
  szó szó én megszavaztatok az autósnak legalább egy hererákot
  aki egyetért velem pislogjon vagy verjen egyet a szíve
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!