Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
:D

17 hozzászólás

 • Dr.Gore 2008. május 16. 11:07

  1
  Sok szlovák geci. Lelőni mindet.
 • Béla 2008. május 16. 21:59

  2
  Azert ne legyunk nacik. Én ismerek eleg sok szlovakot.es mind egy szalig normalisak. Sot ilyen kijelentes utan talan normalisabbak is mint te.
 • Dr.Gore #2 2008. május 18. 16:33

  3
  Miért ne? Mindenki előtt fejet hajtunk és megalázkodunk. Itt lenne az ideje hogy végre hallasuk a hangunkat és kiálljunk saját magunkért.
 • Mimmike 2008. augusztus 22. 16:07

  4
  Én mint szlovákia magyar sem csipem a szlovákokat. de azért mert valaki más nyelven beszél vagy más a bőr szine még nem kellene lelőni mindet h eljek a szavaiddal. Engem még egy szlovák sem mondott le amiatt,hogy magyar vagyok. És tudot mit igazat adok Bélának, ilyen kijelentés után tényleg normálisabbak mint ti és inkább az ilyen ember érdemli meg,hogy agyon lőjék. Tisztelet persze a kivételnek!!!
 • Dr.Gore 2008. augusztus 23. 20:54

  5
  Nem csak a zászlóégetésről meg a magyarverésekről van szó, a miniszterelnökük egyenes adásban parazitázza a magyarokat. Egy olyan ország miniszterelnöke ami soha nem is volt. Ilyenkor hol vannak a dicső politikusaink akik hírdetik hogy mekkora magyarok és mégis most ülnek a seggükön és nem csinálnak semmit, meg a sok gyökér aki kimegy az utcára autókat gyújtogatni, meg kirakatokat rombolni az ilyenkor hol van? Nem beszélve az európai únióról. Ha más országgal csinálnának ilyet már rég nemzetközi botrány lenne belőle. Lehet hogy ti egyszerüen lerázzátok ezt magatokról és nem érdekel titeket, engem viszont kimondottan bosszant és tehetetlen dühöt érzek amikor ilyet látok vagy hallok. Náci vagyok vagy rasszista? Ki beszélt bőrszínről meg nyelvről. Ha végigvonulok az utcán egy magyar zászlóval már két sarok múlva kihívják rám a rendörséget mert biztos "náci" vagyok. Én becsületről beszélek, hűségről és hazaszeretetről. Olyan értékekről ami manapság már sajnos nem létezik. Ezért tartunk ott ahol most. Lehet hogy igazad van és nem mindegyik szlovák egy csúszómászó mocskos féreg de te kint élsz szlovákiában persze hogy véded őket. Én is voltam kint nem egyszer és éreztem a magyargyűlöletet. Amint meglátták a magyar rendszámot nem álltak szóba velünk amikor útbaigazítást kértünk. Minket is meg akartak verni csak azért mert magyarul beszéltünk. Egyszer meg egy szlovák kamion leszorította a kocsinkat az útról. Persze lehet hogy csak véletlen volt, és az is igaz hogy nem tegnap történt, az is lehet hogy csak én jártam rossz helyen, csak az a baj hogy több olyan ismerősöm van aki járt kint és soknak vannak hasonló emlékeik. Úgyhogy már csak azért is LELŐNI MINDET.
 • cary 2009. január 20. 10:00

  6
  DR Gore kijelentése tényleg egy kicsit erőre sikeredett!de Bélám! szerinted a nácik lelőttek mindenkit?mert ha így gondolod,akkor egy kicsit fejlesszél a történelem tudásodon és ne a Tv2,és az Rtl-ből kapott híreknek adjál hitelt.
  Milyen zászló égetés?? ilyen nem volt,mert a sok tudatlan barom akik a médiában szerepelnek azok azt mondták?a ZÁSZLÓNAK mint olyannak vannak paraméterei!!!tetszik érteni? amit te láttál elégni(nagyon helyesen)az nem zászló csak annak mondták az "okosok".nézz utána!
  Én voltam Dunaszerdahelyen a Dac meccsen és pont abban a szektorban ahol a balhé volt ezek után nehogy ne utálattal,és gyűlölettel nézzek a szlovák kutyákra! persze biztosa van köztük jó gyerek azzal ragadjon össze gyurcsotány,horn gabriella,eörsi(rákosi) matyi.(direkt kisbetűvel).
  Ha tanultál történelmet tudhatod,hogy még a szlovák címerben található motívumok sem az övek.sem a hármas halom,sem a kettős kereszt!!!! éppen ezért köszönjük meg a moslék slotának,hogy kettős kereszteket állít ezzel is a magyarokat magasztalja.
  Arról mi nem tehetünk,hogy nekik nincs történelmük!viperával nem lehet történelmet csinálni,de sebaj! mi nem felejtünk és ahogy Ludas Matyi mondta:"vissza kapjátok háromszor" erre mérget lehet venni!!! FUCK slovakia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • Dr.Gore 2009. január 22. 15:33

  7
  Ámen
 • 2009. január 23. 17:14

  8
  Nos én Szlovákiából vagyok és amit Dr Gore irt abba részbe van igazság persze nem kell túlzásokba esni. Idióták vannak Magyarországon is meg Szlovákiában is .Magyarlakta vidéken Szlovákiába azért biztos nemfognak megverni senkit mer magyarul beszél de ha az illető felmegy szlovák vidékre valamilyen provokáló trianoni vagy milyen ruhába és még hozzá magyarul beszél lehet hogy 1000 emberből 999 leszarja de találkozik egy idiótával aki nem szarja le és összeveri a gyereket és a hiradóba már az lessz hogy magyarverés és már meg is van a sztereotipia. Ők arról nem tehetnek hogy igy gondolkoznak a média meg a politika ezt nevelte beléjük teljesen elforditott hazug történelmet tanulnak de ez nem az emberek hibája hanem a vezetőség.Nem az emebreket kell lelőni hanem a vezetőséget mindkét oldalon . Ha már az erőszaknál tartunk nemtudom ki az aki MAgyarországon bemenne egy cigánytelepre és ugy kijönne hogy semmi baja nem lessz arról mér nem beszél senki? Mindenki félti a szaros életterületét és a rasszizmus mindenkibe benne van még ha divat is ezt tagadni. Dr Gore örülök hogy vannak még ilyen magyarok akik igy gondolkoznak de az erőszak nem visz előre és könnyű Budapest közepéből vagy mittudom honnan osztani az észt nemtudom éles helyzetbe mi mindenre lennél képes.
 • Dyman 2009. április 15. 13:09

  9
  a képek jók.
  A kommentekhez annyit fűznék hozzá, hogy szlovákia nem is létezne ha nem hozták volna létre erőszakkal trianonban. Erőszak erőszakot szűl, a magyarokban a gyűlölet feléjük mindig is létezni fog és ha eljön az ideje cselekedni fogunk. SZVSZ vesszen szlovákia!
 • prescher 2009. április 30. 16:21

  10
  nagypofáju magyarnak lenni pesten nem probléma a felvidékenn ez egy kicsit más de azt hiszem dr.Gore nem rendelkezik annyi ésszel hogy ezt megértse.mi felvidékiek a magyarságunkért még csak áldozatot hoztunk.Te egy elkényeztetett bunko vagy.ha ilyenek a magyarok mint te akkor én is Magyarország ellen fordulok.magamrol annyit szeretnék csak leírni,hogy csak két dologban vagyok biztos itt a Felvidékenn 1egyszer meg fogok halni, 2 még akkor is MAGYAR leszek
 • zokni-zokni 2010. március 22. 21:33

  11
  dr gore igazad van de a sok szlovák puncit ha nem haragszol, előtte megtömném :Dxd
 • Sweetshadow 2010. július 31. 20:54

  12
  Minden országban vannak normális, rendes emberek meg vannak idióta férgek is. Magyargyûlölet? mit szóljak akkor én? Egy erdélyi magyar lány, akit ha kilép Erdély határaiból akkor megszólnak meg lenéznek mert magyar. És apropo...magyarországi kedves testvéreim meg lerománoznak, pedig soha semmi közöm nem volt hozzájuk, csak ebbe az országba születtem...de igazi magyarnak, székelynek ha úgy tetszik...
 • namtih 2010. november 8. 01:43

  13
  Ez azétr jó lassan több itt a szlovákiai magyar mint a magyarországi. Itt legalább nincsenek határok :D
 • Gyorslassítású_Kamera_Man 2011. december 26. 22:07

  14
  Én annak örülnék legjobban, ha a sok szájtépő megtanulna írni. A probléma az, hogy dr.gore például egy hatodikos értelmi szintjén van. Dyman hasonlóképp, mert egy hatodikos is tudja, hogy a lányok szülnek és nem szűlnek, ráadásul nem ölünk meg minden szlovákot azért, mert van köztük elég sok hülye. Stb, stb. Remélem, hogy ilyen emberek nem fognak dönteni egyetlen egy embereket érintő kérdésben sem. Bár ez Schmitt Pálnál már megcáfolódott. Szomorú.
 • eragon 2012. január 7. 20:34

  15
  Pozsonyban élek, és az egészhez annyi hozzáfűznivalóm van, hogy amit a média mutat, az éppen az a 0,1%, amivel provokálni lehet azokat, akik hagyják magukat, Pozsonyban nőttem fel, sosem volt gondom amiatt, hogy magyar vagyok. Igaz, sosem lengettem magyar zászlót és Trianon-ellenes transzparenseket a Fő téren, de attól nem is érezném magyarabbnak magamat. Én attól vagyok magyar, hogy magyarul beszélek, magyar zenét hallgatok, magyar a menyasszonyom, magyarul imádkozom, magyarul nótázok és szeretem a pirospaprikát :D És főleg TUDOK HELYESEN, A MAGYAR HELYESÍRÁS SZABÁLYAI SZERINT ÍRNI... Képzeljétek, a szlovákok is vannak ugyanolyan jó fejek, mint bárki más, sőt... Érdekes élményem volt a Nova Rock fesztiválon, amit Ausztriában rendeznek évente. Előbb próbáltam beilleszkedni a magyarokhoz, mivel magyarnak tartom magam, de egyáltalán nem fogadtak be. Mindenki saját kis baráti társasággal jött, senki nem akart barátkozni egy "idegennel" (ennyit a nagy összetartásról). Átmentem hát a szlovákokhoz, és nem hogy befogadtak a közösségbe, de még a sátramat sem kellett szétraknom, mert egy kedves illető megosztotta velem a sajátját. És ha ez nem lenne elég, egy centet nem kellett italra költenem, ugyanis mindenüket megosztották velem. És mind tudta, hogy magyar vagyok. Az egyik srác megkérdezte, hogy miért van a pólómra írva, hogy "Kárpátia". Nem csak hogy nem köpött le, azóta hallgatja őket, pedig egy kukkot nem ért az egészből. Szóval nekem ne beszéljetek bunkó szlovákokról, főleg ne olyanok, akiknek fogalmatok sincs róla, hogy mi a helyzet itt nálunk, a Felvidéken. Én nem gyűlölöm azokat, akik megszólnak vagy lenéznek a magyarságomért, inkább őszintén sajnálom őket, hogy ilyen korlátozottak értelmi szinten, és ugyanez a véleményem mindazokról, akik fölöslegesen lázítják az embereket egymás ellen (pl. Dr.Gore). Ez egy "viccoldal", akárhogy is nézzük, ez a poszt pedig vicces. Nincs benne semmi támadás a magyarok ellen, senki nem provokált senkit, miért kell mindjárt ellenségeskedni?
  A 3. képhez megjegyzés: za vodou = a vízen túl :)
 • büszke-felvidéki 2012. május 14. 16:55

  16
  Nos,én is hozzászólnék,mint felvidéki.Én szlovákiából vagyok,Gömör vidékéről,aki nem tudja onnan ,ahol Mátyás kapáltatta az urakat a szőlőshegyről(akiket kérdeztem eddig sokan nem tudják hol van ,ami elég baj ,mert persze mi felvidékiek álltalában kapásból megtudjuk mondani mi hol van Magyarországon).De mindegy nem ez a lényeg.Hanem az,hogy látom vannak itt náci megnyilvánulású emberek is köztünk.Nem értem,hogy ez mire jó.Akik ilyenek azok ne csodálkozzanak.Vannak magyar gyűlölők a szlovákok közt ?Igen!Vannak szlovák gyűlölők a magyarországi magyarok közt?Igen!Akkor meg mi a baj .Egyformák vagyunk.Sőt.Annyira nem is olyan rossz a helyzet a magyarok és a szlovákok közt itt Szlovákiában,főleg a magyar lakta területeken.Csak a média fújja fel.Az már megint más helyzet ,hogy tik Magyarországon gyűlölködtök.És így persze könnyű.Mi lenne ,ha éles helyzet lenne?Megfutamodás?Biztos,vagy erőszak.
  A másik dolog jelenleg Pesten tanulok.Amit itt átéltem mint felvidéki,hát nem kívánom se melyik felvidéki társamnak.Az ,hogy érettségizz újra,ha egyetemre akarsz kerülni,főleg ha már otthon leraktam a emelt szintű angolt?Mi ez?Mi ez az abszurd politikai rendszer Magyaroszágon?Csodálkoztok aztán ,hogy a többi uniós tagállam lenéz,mert különcködés van minden téren?Na ,meg az is ,így meg úgy felvidékiek !Támogatunk titeket!Peace and love forever!Látni.Ha egy felvidéki megszólal Pesten vagy bárhol ,ahogy a felvidékiek beszélnek(legyen az palóc vagy Komárom környéki tájszólás),akkor kigúnyolnak,meg tutajosnak neveznek?Ezért is próbálok alkalmazkodni.
  A harmadik.Na jó voltak egy időbe problémák a felvidékiek és a szlovákok közt itt Szlovákiában,de ez már egy kicsit lecsillapodott.De az,hogy elmegyek Magyarországra és le szlovákoznak minden téren és hiába magyarázom,hogy hát én is magyar vagyok a fenébe.Mind hiába ,mintha csak valami földönkívüliek lennénk.Na meg az a temperamentum Pesten,beképzeltség (pl.hivatalokban),meg a hétköznapi emberek közt is.
  Ez a nagy büdös nagy helyzet,hogy mi felvidékiek magányos farkasok vagyunk.De jó is ez így nekünk.Nem akarunk kötöttségekkel élni.Itt születtünk,itt halunk meg.De legalább ,ha ne lenne állandóan igérgetés ,hogy így meg úgy támogatjuk a határon túliakat...
  Ezeken a nézeteken kellene változtatni.Én egy év alatt ezeket a dolgokat vettem észre...és ez az őszinte véleményem.Nekünk felvidékieknek se itt,sem Magyarországon nincs otthonunk...
 • Ugrifüles 2014. május 19. 13:48

  17
  Elnézést kérek minden felvidéki testvérünktől a sok tahó beirogató miatt.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!