Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
A sofőr kitörte a nyakát, meghalt - mindez egy kormány rángatásból!

10 hozzászólás

 • _V_ 2020. augusztus 3. 07:50

  1
  Na meg abból, hogy lakott területen kb. 90-100-al ment.
 • _V_ 2020. augusztus 3. 07:51

  2
  Najó, 100 nincs, de szerintem 70 felett.
 • Csipesz 2020. augusztus 3. 08:07

  3
  Ez fasza volt! Nyak kitörős , kifingós videó! Még több ilyet ha kérhetném. És jöhet még Viktorka is. Az is kellemes kikapcsolódást, szórakoztatást. nyújt.
 • _V_ #3 2020. augusztus 3. 08:21

  4
  @Csipesz: Ha meg írok 3-4+ napig egy komoly posztot, arra meg alig kíváncsi valaki... Na most akkor ? Sosem lehet mindenkinek jó.
 • ArkaChopa #3 2020. augusztus 3. 13:41

  5
  @Csipesz: azért ez egy tanulságos videó, egy egyszerű mozdulat válhat halálossá (a ruszki videókban az a jó, amire nem gondolsz, az náluk megtörténik - ez a russian road fact).
  Gyorsan ment, nem volt bekötve. Eleve ebből a kettőből ha csak az egyik nem igaz, már túl éli.
  Csak mindenki gondolkozzon el ezen....
 • Csipesz #5 2020. augusztus 3. 18:44

  6
  @ArkaChopa: Igen, igazatok van! Tanulságos videó! 20 éve vezetek szinte minden nap. Tudom, hogy mennyi balfsz van az utakon. És , hogy mennyin múlik az élet. Szoktam nézni Yt-n én is az orosz crash videókat. Manapság a lengyelt videókat. (Stop Cham). Tény, hogy a videóban az emberünk gyorsan hajtott. Zebra előtt ráadásul. Így nem csak magát sodorva veszélybe hanem mindenki mást is. Az esetből majd tanul. Ja nem mert kifingott. És pont ez volt az amin egy kicsit felpörögtem. Hogy az ingerküszöbünk ennyire lent van. Két korty kávé között végignézünk egy emberi halált. Hümmögünk egy picit és nyomunk az új posztra. Így megyünk el a haldokló az emberek mellett is az utcán. Csak csettintünk , hogy azannya. Ez most fog megmurdelni. Az ember rögtön a telefonjáért kap. De nem segítséget hív. Felveszi videóra. Mutogatja haveroknak. Felteszi az internetre. Ezt nézzétek mit láttam ma... Na ez a baj. Saját hibámon kívül kerülhetek én is necces forgalmi szituációba. Olyanba amivel nem tudok mit kezdeni. Mert nincs hely vagy idő a reagálásra. Engem is majd jól levideóznak. És két korty kávé között végignézhetik ahogy a nyakamat töröm.
 • ArkaChopa #6 2020. augusztus 3. 18:48

  7
  @Csipesz: részben igazad van. De ha már 2-3 ember egy ilyen videó után visszafog az úton való keménykedésnek, és elgondolkodik, milyen picin múlik az élet, és már másnap nem nyomja tövig a gázt, akkor már megérte. Pár ember élete megváltozott, esetleg pont ez a videó menit meg.
  Én a ruszkis videókból sokat tanultam, takarásos helyzetekben már lassítok és számítok egy idióta előbukkanására, biciklistákat messzire kerülöm, motorosokat elengedem, az agresszív vezetőknek bátran intek hogy bocsi menj az utadra. Én bátran állítom, hogy jó hatással volt a vezetési stílusomra ezek a videók.
 • MJoe 2020. augusztus 3. 19:32

  8
  A lényeg, hogy használta a biztonsági övet. Vagy nem.
 • Cody78 2020. augusztus 4. 09:00

  9
  Lezúzhatott volna egy szembejövőt is, letarolhatott volna egy buszmegállót is most vagy a jövőben. Nem tudom sajnálni.
 • szabgab #7 2020. augusztus 4. 10:14

  10
  ArkaChopával tudok maximálisan egyetérteni. Nem esik jól végignézni egy ember halálát, de valóban tanulni lehet belőle. Még úgy is, hogy 35 éve vezetek, és láttam már ezt azt az utakon, ennek ellenére van amit a dash cam videókból tanultam meg, és állítom, hogy ezek hatására az elmúlt években több súlyos balesetet előztem meg!
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!