Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Az egy kerekező mocist kiszúrta két lovasrendőr! :D

A rendőr figyelmeztette, hogy felelőtlenül vezet, és jobban tenné, ha a kamerás felvételt a barátainak megmutatná mint intő példát. Mert sok súlyos baleset lehet ebből. A megszeppent mocis, megfogadta a rendőr jó tanácsait. Büntetés helyett pedig pár jó szót kapott! :D grat

11 hozzászólás

 • Matula 2014. november 18. 19:39

  1
  Korrekt rendőrnek grat
 • Wundermax 2014. november 18. 20:24

  2
  ezért szeretem Angliát:) hihetetlen
 • kisokka 2014. november 18. 20:33

  3
  Most ez csak szerintem iszonyat nagy faszság? A hülyegyerek a kétmilliós motorjával két sarokkal arrébb meg elgázolja a babakocsis anyukát, mert majd megszakad a röhögéstől a rendőrön. A homokvirág lovasrendőr meg megy megbüntetni a nyugdíjasokat helytelen parkolásért.
  Persze, ha gumibotot kap a valagába, az már aztán rendőri brutalitás.
 • HUBERTUS #3 2014. november 18. 20:48

  4
  @kisokka: Az a helyzet, hogy ezek tenyleg nem buntetnek meg senkit. Durvan elozekenyek, ami mar felhaborito is tud lenni. Amugy a rendorok fegyvert sem tartanak maguknal, hogy ez a lovas rendorre vonatkozik, azt nem tudom, de a tobbinel nincs, mivel a "polgarorsegbol" alakultak ki.Ezzel biztositva a polgarokhoz valo kozvetlenseguket, hogy ok " haverok" . Nekem ketszer is volt mar dolgom veluk, egyszer en utottem el egy picsat a korforgalomban, aztan egyszer engem utottek el hatulrol, mivel a szembejovo leszoritott. Csodak csodajara senkit meg nem buntettek, meg egy fekete pontot sem adtak senkinek.
 • kisokka #4 2014. november 18. 20:54

  5
  @KUKI: Akkor nem értem mitől fosnak az emberek Angliában? Azt ne mondja nekem senki, hogy ott mindenki tisztességes, minden szabályt ismer és be is tart és semmiből semmiféle gond nincs soha.
  Komolyan, kimegyek oda garázdálkodni.
 • HUBERTUS #5 2014. november 18. 21:40

  6
  @kisokka: Ahh, feneket. Itt is ugyanugy megvannak a bajkeverok, szabalyszegok, seggfejek, tolvajok meg a tobbi czigany. Ugyanugy az utcara kopnek, ugyanugy hugyoznak, fosnak, talan meg sokszor durvabban is. A lenyeg, hogy van penz szarasig, van mindenre fedezet, munka van a szarbol is. Takaritas, rendcsinalas, minden megvan oldva, nem buzlik ott hetekig. A kozlekedesben is ugyanugy meg lehet talalni a seggfejeket, de tobbseguket azert higgatsag jellemzi. A rendoroknel viszont mindenkinek van ugymond egy esely, ( kiveve ha roman vagy es epp a lutoni jarattal erkeztel, mert azt egybol leutik mert mar tudjak, hogy lopni jon ), elsore sosem basznak meg ha csak nem vagy rendkivul veszelyes vagy idiota. Csak erdekesseg kepp, amikor igazoltat a rendor, odajon es legugol az autod melle, sosem nez rad felulrol mint oda haza, sosem itelkezik sosem fenyeget ! Ennek ellenere megis tisztelik oket.
 • SpeedFire #6 2014. november 18. 22:22

  7
  @KUKI: ja egyetertek , az atjaron se kotelezo atmenj barhol atmehetsz :D koszonek is :D leszarjak
 • Wundermax 2014. november 18. 23:07

  8
  érdekes amúgy a kontraszt a slepp és az ilyen figurák között. az egyik társaság, köpköd, két kézzel szórja a szemetet és gátlástalanul, káromkodva ordibál, a másik oldalon meg ott vannak a halvérű, elképesztő módon civilizált népek... sose értettem, h ez így, együtt, hogyan képes létezni:)
 • ulaci79 #6 2014. november 19. 19:06

  9
  @KUKI:

  A"lutoni"-val mentem és megúsztam. :)
  De nem is vagyok roman.......... :)
 • HUBERTUS #9 2014. november 19. 19:24

  10
  @ulaci79: Na akkor tudod mi van ott ejjel 1 ora korul :D
 • ulaci79 #10 2014. november 19. 19:38

  11
  @KUKI:

  Nem mert az érkezés és a visszaút is délután történt.
  Na de hogy a Ferihegyen mi volt éjjel 1-kor azt már jobban tudom. :)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!