Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

19 hozzászólás

 • kléni május 23. 16:20

  1
  Imádom ezt a jelenséget a magyar vonatokon is. Ott a hely felül a csomagoknak, sokszor az ülések között is bőven van hely nagy bőröndöknek, a kis táskákat lehet a két ülés közé is rakni vagy ölbe vagy láb alá vagy felülre.
  Szóval hova rakják a csomagokat? 1) asztalra 2) másik ülésre (tudván, hogy még bőven fognak fellszálni mások, mert mindig dugig a vonat)
  rotfl
 • V8 #1 május 23. 16:23

  2
  @kléni: deezegyluisvityontáskaeztlátnikellmindenkinekhogyvanilyenrepénzem...
 • Gabor0827 #2 május 23. 20:41

  3
  @V8: Az emberek nagy részénél ez sokkal inkább arról szól hogy szeretnének 20 centi távolságot megőrizni a privát szférájukból, és nem úgy utazni 1-1,5 órát hogy a nyakába liheg, meg hozzá dörgölőzik egy vadidegen. Látszik is a videón hogy szinte egymás ölében ülnek. Én inkább álltam másfél órát az átjáróban, mint hogy "élvezzem" a másik testmelegét.

  A másik amiről meglehetősen kevés szó esik, sok "férfi" arra használja fel a zsúfolt tömegközlekedést hogy másként kivitelezhetetlen közelségbe jusson a neki tetsző hölgyekhez.
  Természetesen azok akarata ellenére.
  Volt fittnessmániás barátnőm aki kb ugyanígy körbebástyázta magát a villamoson, mert folyton fogdosták.

  Érdekes hogy nem egy 120 kilós pacákkal balhéztak mert másfél széket foglal el, hanem a cicababa mellé akart befészkelni, még balhézás árán is.
 • kléni #3 május 23. 21:24

  4
  @Gabor0827: Na azért ebbe nem kell mindent belelátni. Bőven elértek volna mindenféle kényelmetlenség nélkül akkor, ha nem átlósan ülne, és nem lenne ott a táskája. Elhiszem, hogy van, aki direkt furakodik illetlenül, de hát itt simán le lehet ülni mellé, nem kell mindenben a rosszat látni. Aki testileg szélesebb, azzal meg minek balhézni? Helló ember, menj már össze mert le akarok ülni?
 • Gabor0827 május 23. 21:37

  5
  Eleve felesleges volt itt is balhézni.
  Ha egy nő nem akarja hogy mellé üljenek, milyen "férfi" áll már neki kötekedni hogy " én akkor is melléd akarok ülni"?
  Ha látom hogy kelletlen, már csak azért is inkább állok hogy ne kelljen a közelében lennem.

  De rendőrt hív mert nem adja át a helyet egy nő??? :-D
  Kész elmebaj.
 • kléni #5 május 23. 22:03

  6
  @Gabor0827: A rendőr azért jelent meg jó eséllyel, mert NJ környékén van egy sűrű vonaton az eset, ott meg elég sok figyelés van a balhék elkerülése miatt.
  Én simán leülnék oda. Baszakodjon mással az ember. Nem körülötte forog a világ, és csak mert hangosan kiabál, nem fogok megijedni, és nem lesz igaza. Az ülés arra van, hogy leülnek oda az emberek, ezt pedig kurturáltan lehetséges kivitelezni. Ha erre nem képes, ne utazzon tömegközlekedéssel. Ha mégis megteszi, de nem tetszik, hogy odaülök, ő maga is felállhat bármikor. Hadd hisztizzen ha akar.
 • Luckye május 23. 22:18

  7
  Lehet, hogy 3 jegyet vett, egyet magának, egyet a táskájának, így a táskának is joga van egy helyet elfoglalni :)
 • Luckye #7 május 23. 22:19

  8
  @Luckye: Mármint 2-őt akartam írni...
 • yust május 23. 23:03

  9
  Azért az egy kicsit túlzás, hogy rendőrt hívnak rá...
  Meg amúgy körbenézhetett volna az a kamera, hogy lássuk, van-e még üres ülés...
  Egyszer velem is megesett, hogy egy új nyomtatót dobozában vittem haza, és leraktam magam mellé az ülésre, mert ott éreztem a legnagyobb biztonságban, körülöttem mindenhol üres ülések, de láttam a szemem sarkából, hogy páran szándékosan ácsorognak, és szúrós szemmel néznek, mert úgy érzik, miattam nem tudnak leülni, de szólni már nem mertek, és persze a többi üres ülés már nem volt olyan csábító nekik... Az emberi természetet ismerve simán el tudom képzelni, hogy itt is ez volt...
 • Georges #9 május 24. 09:15

  10
  @yust: Érdekes, mert mikor én számítógépet vittem villamoson, meg sem fordult a fejemben, hogy ülésre tegyem. Megálltam vele az ablaknál az üres helyen és a lábaimmal megtámasztottam.
 • kléni #9 május 24. 12:44

  11
  @yust: Hát a csaj itt nem nyomtatót visz. Nem tudom a te dobozod mennyire volt nehéz, de simán ölbe rakható. A csaj táskája meg még inkább. De nem, neki nyomjodnia kell a telóját, meg keresztbe ülni. Nehogy tekintettel legyen a másikra. Aki akarja, meg tudja ezt oldani rendesen.
 • szürke szamár május 24. 17:35

  12
  Persze ha körbeállnánk vagy 5 haverral és szétbukkakeznénk (ブッカケ) a táskáját, akkor meg menne a duzzogás. Beteg egy világban élünk... :(
 • Gabor0827 #12 május 25. 09:54

  13
  @szürke szamár: "szétbukkakeznénk "

  Persze. A táskás a beteg... :D :D :D
 • yust #10 május 29. 20:43

  14
  @Georges: hát a két órás útra inkább leültem. és más is leülhetett volna, ha akart volna, csak nem mellém. a doboz elhelyezésénél meg az alternatívák a busz alsó csomagtartója lett volna (kösz, nem!), a középső közlekedő (na, ha azt elbarikádozom, akkor okkal morognak), és a mellettem levő ülés. esetleg a lépcsőn ácsoroghattam volna még, de hülye lettem volna...
 • yust #11 május 29. 20:45

  15
  @kléni: könnyű volt a nyomtató, de a doboza igen terebélyes. nemigen fért volna el ölben a másik ülés támlájától, vagy ha mégis, igen kényelmetlen lett volna. és mivel volt hely, leraktam az ülésre. csak hát vannak, akiknek ilyenkor pont az a hely kell, és másikat meg sem látják...
 • yust #12 május 29. 20:48

  16
  @szürke szamár: de... miért a táskáját?
 • yust #12 május 29. 20:48

  17
  @szürke szamár: nyomtatóra is menne? :P
 • MJoe #3 május 30. 16:48

  18
  @Gabor0827:
  Ha kell az a 20 centi távolság, akkor a vonat/metro nem jó választás.
  Taxi, busz, séta, bringa, roller stb...
  Vagy ne reklamáljon.
 • szürke szamár #17 május 30. 18:15

  19
  @yust: Fúj de beteg. Bár... Végül is... Miért ne? rotfl
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!