Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

6 hozzászólás

 • radirr 2017. január 14. 20:35

  1
  alcímben van az igazság.
 • sonaj51 2017. január 15. 08:41

  2
  Olyankor mi van mikor a fiatalok okoznak balesetet, ezen az úton Veled is megtörténhetett volna. Remélem Te is leszel "vén" időős s majd szeretnél még vezetni.
 • kisja #2 2017. január 15. 09:15

  3
  @sonaj51: A "szeretnél még vezetni" elhanyagolható, ha hasonló eseteket hozunk össze belőle. A közút az egy üzem. A járművek a gépek az üzemben. És aki a gépet nem tudja megfelelően kezelni, az maradjon távol tőle. És igen, a két véglet a fiatalok akik még nem tudnak, meg az öregek, akiknek már elhasználódott az idegrendszere, agysejtjei ...
 • Gero 187 #2 2017. január 15. 13:35

  4
  @sonaj51: Fordítsuk meg a gondolatmenetedet ....mi van akkor? ,ha a te szerettedet üti el egy ilyen vén marha?(ne adja a jó isten ,nem kívánnék ilyet senkinek)Akkor nem ez volna a vélemény!!!
  ez bárkivel megtörténhet???...igen hát persze!!!,csak öreg korban még nagyobb az esély rá!
 • Pepejoe #2 2017. január 15. 18:41

  5
  @sonaj51:
  ha nem vinnénk tovább a logikádat, ez igaz is lehetne. De továbbgondolva: a fiatalok megcsinálják a jobbkézmegnemadást, a narancssárgán még átcsusszanunk dolgot, a száguldozást + stb., az öregek meg (tisztelet a kivételnek) megcsinálják az összes fent felsoroltat ÉS mellé a videóban látható történeteket.
  Röviden, nem a hétköznapi hibák helyett, hanem azok mellett csinálják ezeket a nonszensz balhékat mint a videóban.
  Az hogy ő mit szeretne vagy én öregkoromban, nem számít mert az 1 ember. Akiket veszélyeztetek, az meg 1+n, tehát az ő érdekük erősebb, vezetni nem alanyi jog.
 • ra tata 2018. június 21. 21:21

  6
  Nos az az orvos is felelős aki jópofibol megadja az eü alkalmasságot 3 perc alatt. Apósom 84 éves és baleset mentesen vezet a Don-kanyar óta de vannak napok amikor megkér, hogy vigyem orvoshoz, gyógyszertárba, stb. Mert Ő érzi hogy ma nem megy. Sajnos sok idős ember nem látja be ezt, még arra az időkre emlékszik mikor gavallér starttal széditette a szomszédokat.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!