Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

12 hozzászólás

 • LongJohnHolmes 2016. szeptember 14. 08:57

  1
  Valahol megérdemelte.
 • pushup 2016. szeptember 14. 10:15

  2
  mármint ki? mert aki zebrán előz, az - a videóban - nem kapta meg, amit érdemelne
 • krisztián77 2016. szeptember 14. 13:19

  3
  Miért is érdemelte meg? Mert át mer menni a zebrán?
 • [ törölt felhasználó ] #1 2016. szeptember 14. 13:49

  4
  @LongJohnHolmes: a te KRESZ szabályaid szerint biztos. :P
 • LongJohnHolmes #4 2016. szeptember 14. 15:49

  5
  @_voodoo_: Hát ez a tökfej bizony már veszélyeztetett. Itt még magát is. Nem várta meg míg megáll az autó. Így mentek át ti is az úton? Igaz, hogy amelyik elütötte ő volt a hibás. De most komolyan 3-an is előjöttök :) És képzeljétek hány ilyen közlekedik az úton, mint ti :) Győzöm figyelni a fajtátokat :)
 • kisja #5 2016. szeptember 14. 16:22

  6
  @LongJohnHolmes: Kezdem úgyérezni, te direkt szivatsz bennünket
 • [ törölt felhasználó ] #5 2016. szeptember 14. 19:33

  7
  @LongJohnHolmes: Mint én? Mert én hogy közlekedek? Azt is tudod?
  Szerintem neked nem kéne közlekedési vitákba bonyolódnod. A múltkor is kaptál hideget-meleget. :P
 • LongJohnHolmes #7 2016. szeptember 14. 21:31

  8
  @_voodoo_: Értsétek meg végre, itt nem a többség dönt elv van :) Akárhányan mondhatjátok a hülyeséget, attól az még nem lesz igaz :) Az az elsőbbségadásos dolog sem jön nektek össze :) Ha lenne rá lehetőségem, papír ceruza, akkor talán a fejetekbe tudnám berni a dolgot. :)
 • [ törölt felhasználó ] #8 2016. szeptember 14. 21:48

  9
  @LongJohnHolmes: szerintem te összekeversz valakivel
 • Aztaaaa.. #8 2016. szeptember 14. 23:30

  10
  @LongJohnHolmes: Csodálatos, ahogyan előadod a hülyeségeidet. Remélem csak olyanok olvassák a hozzászólásaidat, akik valóban tisztában vannak a közlekedés szabályaival, és nem ragad meg bennük ez a sok értelmetlenség amiket firkálsz. Nem szóltam semmit a "A higgadt rendőr küzdelme az értetlenkedő autóssal" című poszthoz fűzött megjegyzéseidhez, de most már muszáj. A fent említett posztnál azt írod, hogy az elsőbbségadásra kötelezett jármű akadályoztathat. Nos elárulom neked, hogy az akadályoztatás fogalma itt nem érvényes. Miért nem? Azért mert az akadályoztatásban az is benne van, hogy akár megállásra is kényszerítheted a másikat. Egyértelmű tehát, ha az elsőbbséggel rendelkező jármű megáll miattad, akkor már nem adtad meg az elsőbbséget! Ebből adódóan az elsőbbséggel rendelkező jármű vezetőjének továbbhaladási jogát nem sértheted meg. Nem bonyolult ez annyira, csak meg kellett volna tanulni. Menjünk tovább. Szintén a fenti poszthoz írtad, hogy ha megakarsz fordulni, akkor is akadályozhatod a forgalmat. Ezzel szemben a KRESZ ezt írja: 33. § Megfordulás, hátramenet
  (1) Járművel megfordulni, illetőleg hátramenetet végezni csak úgy szabad, hogy az a többi jármű és az úttesten haladó gyalogosok közlekedését ne akadályozza. Az úttest széléhez, illetőleg a várakozóhelyre történő beálláshoz szükséges hátramenet azonban elvégezhető abban az esetben is, ha az a járműforgalmat - anélkül, hogy a járműveket veszélyeztetné - rövid ideig akadályozza. A mostani posztban pedig a gyalogos egyáltalán nem hibás, tehát nem érdemelte meg, hogy elütötték. Ott a tábla, a képernyőn balra fent te is láthatod. Valószínű, hogy a kijelölt gyalogátkelő helyről ad tájékoztatást. Itt csak a személyautó vezetője veszélyeztetett és nem a gyalogos. Az csak hab a tortán, hogy mindenkit kioktatsz, holott nyilvánvaló mennyire analfabéta vagy ehhez.
 • Henti82 #10 2016. szeptember 15. 00:18

  11
 • pushup #8 2016. szeptember 15. 09:06

  12
  @LongJohnHolmes: jaja, tök igaz, a szabályok nem olyanok, hogy szavazunk és az lesz, amire többen szavaznak.
  a szabályok egyértelműek és mindig alkalmazni kell őket.
  az egyik ilyen szabály például, hogy aki zebrán előz, azt farba rakják egy szálkás gereblyenyéllel (vagy valami hasonló, de a lényege ez).

  igazából ezért is nem értem, hogy mi a pékfaszát pattogsz itt a hülyeségeiddel?
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!