Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Spanyol sofőr Teneriffén majdnem leejti az osztályt.:$

Kicsit hosszú a vidi (és régi is, de itt nem találtam), de így át lehet élni... Van aki rosszul tolerálja a "kis hibát".
Nem fröcsög a vér meg minden, de nem szeretnék ott lenni hasonló helyzetben.

24 hozzászólás

 • Rush 2013. szeptember 8. 19:14

  1
  én tuti pofán basztam volna a buszsofőrt
 • Aladeen #1 2013. szeptember 8. 19:28

  2
  @Rush: és kétszer is majdnem...
 • Robikaa 2013. szeptember 8. 19:34

  3
  Ez az igazi adrenalin kis hülye fiatal ribancok és nem a hétvégi pia+tabletta páros :)
 • techmester 2013. szeptember 8. 19:54

  4
  Én szeretem az extrém helyzeteket, kell néha izgalom. Azt azonban én sem tolerálnám, hogy egy béna sofőr veszélyeztesse az életemet. Lehetőleg szeretnék a saját hibámból meghalni (ha már meg kell) és nem másokéból :)
 • MJoe #1 2013. szeptember 8. 20:00

  5
  @Rush: Miért is? Elfért, nem? Az a pár idiota hülye picsa aki csinálta a feszültséget kapja be vagy csukja be a szemét és ne idegesitse a sofört ilyen szük fordulóban...
 • laci42 2013. szeptember 8. 20:09

  6
  szamárkordénak való út, nem buszoknak
 • Kacsa92 2013. szeptember 8. 20:16

  7
  Fernando no ables bus drives.
 • Aladeen #5 2013. szeptember 8. 20:24

  8
  @MJoe: kétszer fennakadt, alatta a feneketlen mélység... azért nem mindegy.
  sokat járok ausztriában hegyi utakon, minden szezonban van halálos baleset, van, hogy napokig keresik, nem is tudják hol zuhant le a mélységbe, volt hogy komplett teherautó, afrikai sofőrrel.
  egy húszéves kiscsávóra bízták az életük, akinek ki tudja mennyi gyakorlata van...
  én meg tudom érteni őket. fotelből könnyű fikázni.
 • cancer 2013. szeptember 8. 20:46

  9
  Aki ilyen busztúrára vállalkozik az készüljön fel ilyen helyzetekre. Nem a sofőr a hibás. Egyszerűen ezeket a kanyarokat nem lehet bevenni elsőre és tolatgatni kell oda vissza. Nyerges kamionok is közlekednek ezen az útvonalon, Nekik is félóra egy ilyen kanyar.
  Nem a sofőrt kell pofánvágni hanem azt a hülye picsát aki beleszól a vezetésbe.
 • MJoe #8 2013. szeptember 8. 21:04

  10
  @Aladeen: Szia! Kétszer nem fennakadt, hanem tolatott mert kiseb ivü a kanyar mint a busz forduló köre. A soför gyakorlati éveiröl valoban semmit sem tudok :)
  Talán annyit, hogy valaki mégis rá bizta ezt a fuvart...
  Talán a diákok vagy a tanárok csak tudták hogy hova indulnak kirandulni és milyen az oda vezetö ut.
  És igen, fotelböl fikázok mert itthon vagyok :)
  Teszem ezt közel 30 éves soför tapasztalattal motortol kamionig...
  A videóbol kiderül, h ezek olyan Amerikai diákok, akik még nem lattak az eletben 50 meternel keskenyebb utat, nemhogy ilyen szuk fordulot.
 • plmzaq 2013. szeptember 8. 21:25

  11
  Ilyet én is szoktam csinálni, persze nem busszal :D
 • Aladeen #10 2013. szeptember 8. 21:29

  12
  @MJoe: végignézted? nem a tolatással van baj, az szerpentinen természetes.
  1:25-nél fennakadt, aztán később néhány száz méter után ismét nekiment a kerékvetőnek. akkor szálltak le.
  csővezetékeket szállítottam Líbiában és Algériában, én is tudok egysmást a túlméretről.
  senki sem vonja kétségbe a Te tudásod sem.
  de sajnos a harmadik világban (és ez a mediterráneumra is érvényes [ITA/GRE/ESP/EGY/CYP/LYB/TUN/ALG/MAR]) sokan vezetnek olyanok, akikre biciklit sem bíznék. :D
 • jk88 2013. szeptember 8. 22:10

  13
  Szerintem meg nem történt semmi. Szerpentinen így járnak a nagyobb buszok, tolatgatni kell, meg átlógni a másik sávba, máshogy nem fér el. Ráadásul a sofőr már valszeg nem először járt arra, csak az angílus hülyepitsák nem bírják a szerpentint, mert egy nagy sz@ros alföld az egész cseszett szigetük.
  A videó tanulsága:
  "Kuka utas, vésd az észbe, hogy ne pofázz a vezetésbe."
 • oritomi 2013. szeptember 8. 22:22

  14
  Hülye picsa meg belóg a sofőr fejébe a szűk úton.Szerencséje,hogy nem vágta pofán az ember.Általában ezekről a hülye picsákról látunk videókat,hogy egy fiat 500-al nem tudnak beállni egy kamion méretű parkoló helyre.Csak visítani tudnak.
  Lehet,hogy nekiment az ember a kőnek,vagy fent akadt nem szép mindenesetre,de nem bukott le a hegyről.
  Én a hülye picsát beültettem volna a kormányhoz,hogy most visíts ba*meg....
 • alfe 2013. szeptember 8. 22:24

  15
  Ez hány libáért vette a jogsit ??
 • Pirattyca 2013. szeptember 9. 06:38

  16
  Nós, a második kanyarig hülyepicsa még hülyepicsa, mert ugye, ha a buszsofőr nincs annyira a helyzet magaslatán attól biztos men lessz jobb, ha a képébe óbégatsz. Na de mikór már sófőrkém másodszór csúsztatja meg a társaságot, attól a pontól szerintem már hülyepicsának van igaza. Most akkór legyek én a következő szenzáció a hírekben, csak mert Paco tudott tojásért jogsit venni ?
 • Kenny Von Tschőrike 2013. szeptember 9. 09:25

  17
  Ez azé van me nem vót bekapcsolva a wifi... különben mindenki fécbúkolt vóna... ;)
 • reve2 #5 2013. szeptember 9. 09:25

  18
  @MJoe: Amúgy ha nem vetted volna észre, amellett, hogy kétszer is odakoccolta a buszt a fordulóban, mindamellett kétszer le is fulladt. Ergó ebből látszik, hogy tapasztalatlan volt a sofőr. Mindamellett lehet, hogy hülye picsa aki hisztizik, de én már az első ilyen esetnél leszálltam volna a buszról. Nekem egy béna sofőr ne játsszon az életemmel. Ebben a helyzetben igen is a hülye picsának volt igaza.
 • reve2 #13 2013. szeptember 9. 09:29

  19
  @jk88: Szerintem, ha ott lettél volna, és látod azt a kurva nagy mélységet, ahová éppen igyekszik a sofőr, te sem pofáznál ilyen nagy vagányul. Aztán a kórházban mikor minden csontod össze van törve pofázhatod a nővérkének, hogy kuka utas....
 • Stiggs 2013. szeptember 9. 09:59

  20
  Ez a Masca völgy felső részén van, Santiago del Teide után. ezen a szakaszon, még a Titsa (helyi busztársaság) is csak 20 személyes buszokkal megy. Ilyen vassal nem is szabad behajtani. Mentem rajta kocsival, két személyautó is csak úgy fér el, hogy az egyik belemegy kicsit az árokba. Ha lentről jönne valaki, az tolathatna, vagy 10 kilométert. A hely gyönyörű, de amíg ez a "zergebaszta ösvény" meg nem épült szárazföldön tökéletesen megközelíthetetlen volt, ezért a kalózok kedvelt rejtekhelyekén szolgál évszázadokig, a lejjebb fekvő falucska.
 • .kEPi 2013. szeptember 9. 10:45

  21
  sok mindenkinek igaza van/ igaza lehet, de srácok, nem lehet, hogy itt valami gond volt a rükverccel? nem okoskodásnak szánom, nem vezettem még buszt, de látszik, hogy valami gáz lehet vele
 • Aztaaaa.. 2013. szeptember 9. 22:08

  22
  Itt nem a buszvezető a hibás, műszaki probléma okozza a bajt, illetve az az idióta nő. De nézzük sorba. Az első koccanásnál a sofőr jó ívet vesz, felkészülve arra, hogy tolatással oldja meg a szűk fordulót. Ehhez közel kell mennie a zárókövekhez, amelyeket persze nem olyan egyszerű kiütni a helyükből. Ennél a sebességnél simán megfognak egy buszt. Ez is történt. Mi történik ez után. Jól látszik, hogy a sofőr kínlódik a váltóval. Próbája hátramenetbe kapcsolni. Szerintem sokat átéltünk már egy rossz váltót, amikor hiába tetted hátramenetbe az autó mégis előre megy. A sofőr jobbra tekeri a kormányt ez is arra utal, hogy tolatna. Lejtőn van és közel a kövekhez, ezért gázt ad, hogy a busz biztosan induljon meg hátra. A gond az, hogy nem sikerült hátramenetbe kapcsolnia és a busz meglódul előre. A zárókövek megfogják. Végül sikerül elhagynia a kanyart. A továbbiakban a nőnek sikerül felidegesíteni a sofőrt, ráadásul másnak az életével is játszik, mert egy ilyen úton nem pofázok a sofőrnek, úgy, hogy fogalmam sincs a vezetéshez, illetve ahhoz, hogy mi történt. A második kanyart pedig már tolatás nélkül akarta megcsinálni a sofőr, lehet nem jó a rükverc. A busz műszaki állapota vezetett idáig és nem sofőr tapasztalata.
 • Aladeen #22 2013. szeptember 10. 13:47

  23
  @Aztaaaa..: és amit írtál abból nem az következik, hogy nem játszunk tovább senki életével és leszállítjuk az utasokat?
  igenis hibás a sofőr, mert ha műszaki hibás a busz ahogy állítod, akkor az a minimum, hogy leszállítom őket és utána próbálkozik tovább csak a saját életét kockáztatva...
 • Aztaaaa.. #23 2013. szeptember 11. 00:15

  24
  @Aladeen: Teljes mértékben igazad van. Amennyiben már induláskor is tudta, hogy szar a váltó, akkor elindulni sem lett volna szabad. Ha pedig elindult, akkor az a minimum amit te írsz.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!