Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

Ilyenek "nevelik" az embereket a forgalomban. . történet:

A következő videót rögzítettem. A passatos emberünk index nélkül atjön a belső sávba. Ezt én dudaszóval díjaztam, mivel én már rég előtte indexeltem. Többször megpróbál rámfékezni, többek között akkor is amikor sávot szeretnék váltani. Amikor visszaelőzöm annyira felhúzza magát az illető, hogy rámrántja a kormányt, lehúzza az ablakot, és kimutat egy rendörségi jelvényt amivel megállásra kényszerít. Tehat vagy egy visszaélést láthatunk, vagy a józsefvárosi piacrol beszerzett kamu jelvényt. .. szerintem mindkettő buntetendő lenne.

A felvetel megtortent, es nem kamu mint ahogy azt masok mondtak.

12 hozzászólás

 • ArkaChopa 2018. július 26. 15:08

  1
  Újpest Rulez :D
  Ez egy bunkó, külföldi rendszámmal meg nem közlekednek rendőrök, szóval tuti kamu.
  De egyáltalán mi a tökömet akart? Ha bemutatja az igazolványt szálljon ki és intézkedjen....
 • yust #1 2018. július 26. 18:18

  2
  @ArkaChopa: Ja, nekem is az tűnt fel leginkább, a körülményeket félretéve, az egész úgy tűnik, hogy a jelvénnyel semmi mást nem akart, mint bizonyítani, hogy neki mindent lehet. Hiszen ha mást akart volna, nem hajt el, hanem kiszáll, és intézkedik.
 • pecáros 2018. július 26. 20:27

  3
  Én bevinném ezt a felvételt a rendőrségre... :)
 • pushup #3 2018. július 26. 21:23

  4
  @pecáros: azt ugye nem hiszed, hogy a rendőrök majd örömmel veszik és hirtelen dolgozni kezdenek, hogy ezt felderítsék?!
 • pecáros #4 2018. július 27. 06:58

  5
  @pushup: Sose tudni. :D
 • nagy98bela #3 2018. július 27. 09:55

  6
  @pecáros: En nem viszem be, de nem bannam ha eljutna valamilyen uton modon a csillogo feju, elolbeszel hatul van mimikaja emberhez, hogy eszebe jusson, hogy fedelzeti kamera manapsag eleg sok autoban van, es nem erdemes vaganykodni.
 • ArkaChopa 2018. július 27. 10:43

  7
  Van amúgy erre megoldás. Pl. ha nem sajnálod az autód, akkor egy ilyen ráfékezésnél nekikoccolsz. Persze óvatosan. Majd rendőrt hívsz, mivel külföldi a fickó és nem érted a szavát. Amikor meg kijön a yard akkor elmondod, hogy hamis igazolvány van nála. Ha meg erre menekülőre fogja, akkor meg majd elkapják.
  Persze ez az elképzelés elég idealista, de jól esne. mondjuk egy 30 éves rozsdás Ladával megtenni.
  Az oroszok különben rendszerint csinálják ezt az ócska vasaikkal. Jön a Bömös dzsippes, izmoskodik, az meg nekimegy. Aztán néz ki a fejéből, hogy a LADA-n a rozsda miatt nem látni a sérülést, a BMW meg meglett zúzva. :D
 • nagy98bela #7 2018. július 27. 11:58

  8
  @ArkaChopa: Gondoltam ra amikor megrantotta felem a kormanyt, hogy lekoccantom a sarvedomet az ovevel, de inkabb befekeztem, ugy nem lettem volna hibas, mert miert jonne mar at index nelkul mikor ott vagyok mellette, ha hatulrol kapom akkor a "nemtartottal fektavot" nyer, meg akkor is ha indokolatlanul fekezett, hisz ez a videon kevesbe latszik hogy o "mit lathatott meg"
 • Malac 2018. július 27. 18:23

  9
  Szánalmas a feltöltő. Ez a tipikus önjelölt rendőr. Ahhoz nem volt fasza, hogy kiszálljon, csak otthon a gép mögül pofázik, meg töltögeti fel a videót. Jól megbüntetted.
  És igazad van vidd be a rendőröknek. Az a lényeg az egód nőhessen, hogy megbüntették 3 ezer forinttal. Nyilván ennél fontosabb ügy nincs MO-n.
  Vagy legközelebb rántsd rá a kormányt, add át a rendőröknek a felvételt és mond meg, hogy Te nem vagy hibás, amiért szándékosan nekimentél.
  Szükség van az ilyen kispolgárokra nagyon...
 • ArkaChopa #9 2018. július 27. 19:31

  10
  @Malac: M mint Matuka? Rohadt unalmas vagy az állandó romboló megnyilvánulásaiddal. Koccolj már szebb vidékre, ne itt rontsd a levegőt.
 • Bumburnyák #7 2018. július 28. 08:00

  11
  @ArkaChopa: Na velem pont történt ilyen, annyi sántítással, hogy én mentem elöl. A mögöttem jövő 140-nel az 50-es táblánál villog, persze dugó van, tehát semerre nem tudtam menni és piros is volt a tábla, a balfasz meg nem tudott megállni, és megkoccolt, mert akkora tempóról nem áll meg. Na mondom remek nyári mulatság, kiszállnék, de közben kikerül és az első kisutcába elhajt a buszsávon. A rend éber őreivel tele volt a környék, mert ez augusztus 19-én történt a reggeli dugóban az Árpád fejedelmen. Semmi nem történt. Feljelentés megvolt, én szoptam 3X a rendőrségre kellett mennem, hogy tuti-e a rendszám stb, majd kiderült, hogy lopott autó, lopott rendszám. De kérdeztem, hogy amikor azonnal hívtam a yardot, miért nem intézkedett az a kismillió rendőr, akik augusztus 20 miatt eleve a környéken hemzsegtek. Fakkfakkfakk...
 • Bumburnyák #11 2018. július 28. 08:00

  12
  @Bumburnyák: A lámpa volt piros, tuti jól írtam :)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!