Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

13 hozzászólás

 • kisja 2017. április 26. 20:55

  1
  youtube cimke lemaradt
 • Jabberwoky 2017. április 26. 21:20

  2
  Nem a gyorshajtás a gond....a sok tökölő balfaszt kéne kiirtania a társadalomnak..... Igaz a 80% pusztulna
 • Malac 2017. április 26. 21:24

  3

  Na igen pont ezt mondtam legutóbb. Felteszi a majom, hogy nézzétek a másik mekkora majom.
  Kiragadtam a képet a legjobb jelenetből. Emberünk meglovagolja a belső sávot, ahogy az előtte lévő is. Majd mikor elkezd jobbról előzni, akkor egyébként anélkül hogy zavarná átsorol az előtte lévő. Majd ő vissza és tovább lovagolja a belső sávot (még a szélső tök üres) majd hogy a magafajtát kikerülje sorol ki újra.
  Kérdem én mi ezzel a baja? Ha Ő full kreténbe nyomja akkor a többi már ne tegye?
  Saját szemben kéne észrevenni a gerendát azután keresni máséban a szálkát. De tegyük fel egyből mert hát osszunk igazságot. Más értelme nincsen, főleg nem okító szándék. Állandóan látunk ilyeneket. A becslési hiba különösen jellemző. Na és akkor? Most felelősségteljesebb lett bárki is?
 • Mihatika 2017. április 26. 22:43

  4
  viszont mind tavalyi felvétel 2016 0101 vagy mindnek kinai kamerája van :)
 • kisja #3 2017. április 27. 08:18

  5
  @Malac: Pont a legapróbb kis botlást emelted ki! A többivel nincs baj? A nem belátható kanyarban előzők az nem baj? A kanyarodósávból az egyenesen indulók elé bevágó bmw-s az nem baj? Egy másik posztban is a motorost hibáztatod, mert egy dupla záróvonalon kanyarban előző retardált elütötte. Téged az bosszant, hogy ezek nyilvánosságra kerülnek. Feltételezem köztük lehetsz, ha ez ennyire zavar!
 • kisja #2 2017. április 27. 08:32

  6
  @Jabberwoky: Részben igazad van, sok esetben az ok nélkül túl lassan haladók miatt alakulhat ki balesetveszélyes helyzet. De az sem normális, ha autópálya sebességgel tolja neki főúton, vagy akik a leállósávban előznek!
 • Malac #5 2017. április 27. 10:07

  7
  @kisja: Ennél érhetőbben nem tudom magyarázni. Az elv zavar. Az hogy valaki így vezet mint a videós. Semmivel sem jobban, mert még a példamutató videójában is hibázik. Annyira nem ismeri a KRESZ-t, hogy feltölt egy videót amiben Ő maga hibázik, de a másikat okolja érte és próbálja lejáratni. Ezek alapján semmivel sem különb mint azok akiket felvett. Ki Ő hogy eldöntse mi az ami még belefér a szabálysértésbe és mi az amire ez a fajta "megtorlás" jár? Semmivel sem jobb, akkor mi alapján bírál el másokat? Tegye fel a saját hibáit is mind. Miért nem azok a videók terjednek, mikor az ilyen szabálytalankodik azzal a címmel: Ma is fasz voltam?
  Meg eleve utálom a spicliket. Az a baj hogy anno a fekete autó nem a bejelentőket vitte el.
  "Feltételezem köztük lehetsz, ha ez ennyire zavar!" Te nem tartozol közéjük? Soha nem mentél életedbe 50 helyett 60-al? Vagy az már nem számít nem? Az csak kis hiba ügye? Meg amúgy is ha Te csinálod az nem számít. Akkor van baj ha vagy drágább autó csinálja, vagy motoros. Akkor irigykedünk.
  De egyébként igazad van. BMW-s vagyok.
 • Jabberwoky 2017. április 27. 10:14

  8
  Igazad van, a szabályokat tartsuk be..... Nem előzget az ember leállósávban...stb. Elég egyszerűek a nézeteim! Főúton az 50 km/h val haladó embereknek joguk van annyival menni! Ezen jogukban én nem is akadályozom őket! Nekem viszont jogomban áll 90el haladni, amiben az 50 esek ne akadályozzanak engem! Vagyis ha valaki mögött több mint 2auto halad és jelzi valaki hogy haladni szeretne, legyenek szívesek lehuzodni és elengedni az életre valobb polgártársakat...
 • Jabberwoky 2017. április 27. 10:19

  9
  Egyenjogúság nem létezik! Mielőtt valaki be támad az életre való kijelentés miatt.... Gondoljunk csak bele aki nem tud közlekedni pedig ugyan azt az oktatást kapta mint aki tud, akkor az a mindennapi életben milyen lehet!?? Milyen munkát végez? Ugyan olyan balfaszok a munkában is mint minden másban. Tehát ha te kedves olvasó egy munkahelyen termelsz 10 egység hasznot mig a kollégák csak 3 egységet de a fizetés ugyan annyi. Azt te jogosnak tartod?! Mert én nem!
 • kisja #7 2017. április 27. 10:20

  10
  @Malac: Na jólvan, már bánom, hogy hozzádszóltam. Eltérsz a tárgytól, és nem érted, vagy nem akarod érteni, vagy csak nem ismered el. Talán a vezess.hu -n volt nemrég egy hozzád hasonló mindent tudó alak, őt elvitték egy próbaútra, mutasson példát. Nem sikerült neki! Erről ennyit. Még gondolkodjál, mi is a baj nálad!
 • Malac #10 2017. április 27. 10:47

  11
  @kisja: Ne haragudj, de Te visszamaradott vagy? Mert ha igen, akkor tényleg elnézést kérek és ne is olvasd tovább. Valamint ne add fel, fejlődni Te is tudsz.
  De ha nem akkor megkérdezem, hogy ennyi ésszel, hogy nem fulladsz bele egy tál levesbe?
  Felfogtad, hogy azt mondom mindenki hibázik? Pont azt írtam le, hogy nem kéne ilyeneket feltenni és okoskodni, hogy na a másik, milyen mikor a saját videómban is fasz vagyok. Erre Te pont olyan példát hozol fel ellenérvnek, ami az én nézőpontom támasztja alá?
  De ha ténylegesen fogyatékos vagy akkor ne vedd magadra, ez simán belefér. Egyéb esetben megszüntetném a kommunikációt veled, mert túl hülye vagy ahhoz , hogy bármit felfogja, mindegy hogy írom le neked. Eltérek a tárgytól? Nem, én hoztam fel a témát. Ez az én nézőpontom bármit írsz rá, ami más útra vezet az az eltérés. Hihetetlen, hogy ennyiből nem tudtad felfogni, hogy a videó készítés, besúgás dolog és az okoskodás az amit kifogásolom. További szép napot.
 • kisja #11 2017. április 27. 10:55

  12
  @Malac: Neked is további szép napot!:D
 • kisja #11 2017. április 27. 10:58

  13
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!