Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

9 hozzászólás

 • kléni 2019. október 31. 20:44

  1
  A vége lemaradt, a brazil rendőrök eredeti YT csatornáján hosszabb volt a videó. Miután lenyomta csávókát és megbilincselte, várniuk kellett a többi rendőrre, hogy autóval elszállítsák. A gond csak az, hogy az ilyen gettókban nem szívleli a köznép a rendőröket, így kis tömeg alakult ki, és elkezdtek vitázni. Nem irigylem a brazil rendőröket.
 • [ törölt felhasználó ] #1 2019. október 31. 21:21

  2
  @kléni: Én senkit nem irigylek most Brazíliában, nagyon el vannak ott (is) kurvulva a dolgok. :(
 • kléni #2 2019. október 31. 21:59

  3
  @Cíke: Akkor hogyhogy nem irigyled őket? :P
 • [ törölt felhasználó ] #3 2019. november 1. 07:24

  4
  @kléni: Szeretek élni. XD
 • Pepejoe 2019. november 1. 12:55

  5
  Szoktam gondolkozni azon, hogy ezek a Közép és Dél-Amerikai népek miért élnek olyan czigányosan, miért ilyen igénytelenek a környezetükre úgy egyáltalán. Elég ránézni erre de jöhet Mexikó, Argentína vagy bármelyik. Ugye ezek az országok jellemzően európai országok hódításaiból léteznek mai formájukban, a nyelv, a társadalom tagozódása mind európai jegyeket hoz. És mindezek ellenére ilyen szaros dágványban röfögnek a XXI. században (is) Érthetetlen. A városok mellett Gellért-hegynyi szemét, közben európai jellegű fehér emberek ülnek a törvényhozásban öltönyben stb. Király helyen laknak, mindenük meglenne, hogy valami kultúrált formában nyomják a dolgokat de nem. Olyan, mint amikor az értelmiségi városi ember vesz egy messzi telket ahol hétvégente lealjasodik és éjszaka lusta kimenni a klozetra és a szoba sarkába hugyozik az ágy mellé. Jó, nem teljesen o.k. a példa mert a portugálok meg a spanyolok is igen laza népség, elég megnézni egy külvárosukat vagy a vidéket jópár helyen nade azért messze nem ennyire durva. Azért hozzák az európai dolgokat. Ez itt meg egy konkrét gettó.
  A másik, hogy valahogy agyban is mások. Mindig megdöbbenek, hogy mit tud ott művelni a szervezett bűnözés, ki az az emberformájú lény, akinek eszébe jut élőben levágni egy másik ember fejét egy életlen bajonettel vagy kézifűrésszel/motorossal? Aztán feldarabolni, oltárt építeni csontokból, szögesdrót-kötélre kötni meztelen embereket és végighúzni egy pickuppal meg egyebek. Ezen országok európai "őseinél" is van szervezett bűnözés de a spanyolok és portugálok mégsem csinálnak ilyesmit. Vagy nem hallani? Összességében: nekem az az érzésem, mintha az odaszakadt embereknek valami egész más felfogásuk és szellemiségük lenne, valamiféle hajlamuk ezekre az érthetetlen dolgokra és igénytelenségre.
 • [ törölt felhasználó ] #5 2019. november 2. 10:18

  6
  @Pepejoe: Azért oda sem a Európa krémje ment ki, hanem inkább a salakja, lásd júeszé. Aki itt semmirekellő volt ott is az maradt, azt meg jól el is szaporodtak. Pedig duskálnak a nyersanyagban meg természeti kincsek én, és éheznek meg bűnöznek. Hülye banda. XD
 • törölt felhasználó #1 2019. november 4. 08:28

  7
  @kléni: :love:kléni:love:
 • kléni #7 2019. november 4. 09:25

  8
  @törölt felhasználó: Na jovan mostmar meg kell kerdeznem, mikor zugtal te belem ennyire, es mi lett csirkevel?
 • törölt felhasználó #8 2019. november 4. 10:02

  9
  @kléni: Hogy mikor, azt nem tudom megmondani. Csirke már nem szeret, eldobott magától, neki már csak a ratyulás a fontos. Egy biztos, mindíg is a ratyik vonzottak, így hát.... XDXDXDXD
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!