Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Újév alkalmából jót röhögtem.Történt ugyanis, hogy a "kis" Kim Jong-Un repülőt akart vezetni.Gondolom az észak-koreaiak (internet hiányában) nem nagyon értenek a műfajhoz és rohannak szobrot készíteni :) Lehet keresni a hibát a gépezetben(plusz pont nem jár érte :D )

15 hozzászólás

 • Ghost15 2015. január 1. 16:01

  1
  Ez csak egy szimulátor :P 2:05-től látszik hogy túl erősen fékezett és a gép orra a "földbe" szállt.
 • Airmen #1 2015. január 1. 16:14

  2
  @Ghost15: Annak is örültek, hogy ki tudták fizetni az An-148-asokat, nem még hogy szimulátort is vegyenek :) Szegénykém annyira másolni akarja Putyint, hogy pilótának is áll, csak nem fért be a Mig-21-be xD
 • woody 2015. január 1. 16:21

  3
  Ott guggol mellette a tudás birtokosa. Nyertem?:D
 • koppany82 2015. január 1. 16:23

  4
  Na megyek megnézem az Interview-t! :yeah:
 • nyick #1 2015. január 1. 16:25

  5
  @Ghost15: Hát akkor ez egy igen jó 3D szimulátor, mert az ablaktörlő alakja változik ahogy a kamera forog.
 • Airmen #3 2015. január 1. 17:34

  6
  @woody: Most, hogy lebuktattad, ő kutyák elé lesz vetve.De amúgy nyertél xD
 • woody #6 2015. január 1. 18:21

  7
  @Airmen: Vagy én...:D De köszi:D
 • jk88 2015. január 1. 18:48

  8
  Ha egy csöpp gerince lett volna a pilótának, akkor függőleges zuhanással küldte volna a földnek a gépet.
 • Airmen #8 2015. január 1. 21:18

  9
  @jk88: Miért?Az ő családja teljes jólétben él és tudja, ha megöli, akkor a család egy másik(talán még "őrültebb" tagja) veszi át a helyét.Szóval felesleges lett volna.
 • jk88 #9 2015. január 1. 22:23

  10
  @Airmen: Akkor vezette volna bele a pártszékházba, vagy mittomén. :D
 • Airmen #10 2015. január 1. 23:43

  11
  @jk88: :D A lényeg, hogy sehogy se legyen :) Bár az azért érdekes, hogy ha jól tudom, akkor Svájcban tanult.És mégsem próbálták meg kinyírni, holott köztudott volt, ő lesz az apja utódja, ha az kifingik.

  Meg eleve érdekes, hogy mindenki leszarja, hogy ott mi van.És ha beszélnek is róluk, akkor az általában arról szól, hogy hogyan csináltak hülyét magukból, megint.Lehet hogy a világ nagyhatalmai is szeretnének jókat derülni :D
 • jk88 #11 2015. január 2. 12:58

  12
  @Airmen: Az a gáz, hogy amit a világ kifelé lát, mint észak koreai akciókat, az mind a felsővezetés baromsága. A koncentrációs táborokat és a totális, szinte a gondolat szintjére is kiterjedő diktatúrát már nem látni. Pedig ott is az egyszerű polgáron csattan az ostor, ha bármi van.
  Bár ha annyira hülye birkák, hogy nem tesznek ellene ők maguk semmit, akkor meg is érdemlik.
 • Airmen #12 2015. január 2. 13:22

  13
  @jk88: A gond az, hogy a két Korea egyesülése kizárt.Kína annyira nem akarja közel engedni a NATO-t, Dél-Korea meg belerokkanna ha összevonnák a két államot.Plusz ugye az említett gondolatok.Igen nehéz lenne 25 millió kommunistát hirtelen megváltoztatni és ebből megint csak egy háború lenne a két Korea között.Ott rend már nem lesz belátható időn belül.

  Egyszer talán pont itt mentem bele valakivel egy vitába arról, hogy a nép a legnagyobb hibás.De akárhogy is nézem, csak ők a felelősek.Hiába az agymosoda, tudják, hogy Dél-Korea jobb.Azt mondjuk valószínűleg nem tudják, hogy a jelentős amerikai pénzek és az ott állomásozás miatt, de ez majdhogynem mindegy.Mégis bemennek reggel dolgozni, délután hazamennek és ennyi.

  A legnagyobb gond az, hogy ezen a helyzeten a világ nem is akar változtatni.Annak idején felosztották az országot, mind a két nagyhatalom jól járt és kész.Itt véget is ért a történet.És ma is ott tart, ahol abbahagyták.Csak ma már atomja is van és ismerve a barom felfogásukat, egyszer még véletlenül elsül egy atomrakéta.És ha az ígéretükhöz híven az USA-ra lőnek vele, akkor az USA és a NATO lerohanja.Kína is beszállna a buliba és érthető okokból Putyin is.Egy annyira jelentéktelen ország, amiről sokan azt se tudják, hogy létezik jelentősebb lehet a jövőre nézve, mint azt bárki gondolná.

  Mondjuk az rohadtul érdekelne, hogy hogyan sikerült informatikailag olyan szintre lépniük, mint egyik-másik fejlett állam.
 • jk88 #13 2015. január 2. 16:58

  14
  @Airmen: Kína szerintem már annyira nem kommunista, hogy érdekelje korea. Putyin dettó, ha még lenne Szovjetunió, akkor talán, de valszeg ők is szarnak bele.
  Szerintem itt nem az érdekellentétek a lényegesek, hanem az, hogy kár azért katonákat odaküldeni meghalni, ha nincs ott ember, aki "fel szeretne szabadulni". Így nem hal meg egy szövetséges katona sem, a hülye komcsik meg élvezkedjenek, ha akarnak, előbb utóbb úgyis mind éhen döglik.
 • Airmen #14 2015. január 2. 19:07

  15
  @jk88: Nem is a kommunista oldala miatt, hanem stratégiai okokból védené meg Kína.Pufferzónának bőven jó még akkor is, ha egy életképtelen terület.De mondjuk az észak-koreai területek gazdaságilag is sokat érhetnek.Egy energiafüggő és mindenfüggő Kínának ugyan nem sokat, de azért érhet Észak-Korea területe.

  "a hülye komcsik meg élvezkedjenek, ha akarnak, előbb utóbb úgyis mind éhen döglik."

  És közben már-már sajnálni való módon hiszik, hogy az életük ért bármennyit is.Meg hogy egy olyan dolgot építettek fel, ami ért is valamit.Kommunizmus ide vagy oda, de azért mi, ex-szoci országok és lakói valamivel többet értünk el.Pedig az alapelv és eszme ugyanaz.Kína meg kakukktojás.Kommunistának látjuk, miközben a kommunizmussal erősen ellentétes gazdasági lépéseket tesz.Megvalósították mindenki álmát:Egy erős ország, ahol nem kell a politikával foglalkozni és lassan már európai béreket osztogatnak.Ki tudja mi lesz még a jövő...

  Basszus mennyit pofázok egy számomra és szerintem is jelentéktelen országról xD
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!