Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Motorok, autók sávváltós balesete....:|

17 hozzászólás

 • F4RR3LL 2014. szeptember 12. 07:44

  1
  Az utolsónál megijedtem... cry
 • gabbantyú 2014. szeptember 12. 08:48

  2
  szerintem sok a fasz motoros sasszéznak az autók között a nagy motorokkal azt csodálkoznak ha elbassza őket valaki forgalmi szempontból a nagy motor amire rendszám kell ugyan olyan mint egy személyautó szóval ha dugó van szépen állnia kelle ott ahol az autósok is állnak,én se megyek el két kamion közt a dugóba a kis autómmal..szóval felőlem az összes szabálytalan fasz motorost elkúrhatják
 • linkaska 2014. szeptember 12. 09:11

  3
  Gabbantyú
  És ki tart vissza hogy ne menj át a 2 kamion között?
  Nem a motoros a fasz hogy motorra ül, hiszen azért ül arra mert gyorsabb mint az autós.Most nem sebességkülönbségre gondolok, hanem forgalmi szempontokra hogy motoron nincsen dugó.
  Gondolj bele, ha te motorral lennél akkor kivárnád a sorodat, amikor simán elmehetsz az autósorok között ÚGY hogy a KRESZ is engedélyezi?
  Ha le van zárva a járda és te gyalogosan mész, megvárod amíg befejezik az épitkezést vagy lemész az úttestre vagy a fűre és kikerülöd?
  Na ugye hogy elmennél :)

  Arról nem beszélve hogy, örülj neki hogy az az ember éppen azon a napon motorra ült, nem autóra, mert akkor még nagyobb dugók lennének a többlet autók miatt.

  És még csak nem is mondhatod hogy ezek gyorsan mentek, mert mindegyik a figyelmetlen autósok miatt volt :)
 • syn7h37ic #2 2014. szeptember 12. 09:19

  4
  @gabbantyú: Hogy te milyen geci buta vagy...
 • gabbantyú #4 2014. szeptember 12. 09:57

  5
  @linkaska: párhuzamos közlekedésre alkalmas olyan úttesten, amelyen a forgalmi sávok útburkolati jelekkel vannak megjelölve, a belső forgalmi sávban (sávokban) 3500 kg megengedett legnagyobb össztömeget meg nem haladó gépkocsival és motorkerékpárral folyamatosan is szabad haladni feltéve, hogy ezzel a jármű a mögötte gyorsabban haladó járművek közlekedését nem akadályozza. Az ilyen módon haladó jármű mellett fokozott figyelemmel jobbról el szabad haladni, a forgalmi sávokat azonban - a gyorsabb előrehaladás érdekében - kis távolságon belül ismételten változtatni, és ezzel a közlekedés résztvevőit zavarni tilos.Tehát a felezőn folyamatosan haladni,kis távolságon sűrűn sávot válltani és ezzel a forgalmat veszélyeztetni tilos!!!!
  @syn7h37ic: te meg menjél vissza szépen KRESZ-t tanulmányozni [email protected]
 • linkaska 2014. szeptember 12. 10:23

  6
  @gabbantyú
  Úgy látom Mr. 'én minden KRESZ szabályt betartok'-kal van dolgunk :)
 • KillHates #4 2014. szeptember 12. 11:05

  7
  @syn7h37ic: És pont az ilyen [email protected]álytudok váltanak sávot tükörbe nézés nélkül, vagy kezdenek el tolatni, minden megfontolás nélkül. Mert persze nem jöhet motoros a dugóban állás közben....
 • Gabor0827 2014. szeptember 12. 12:50

  8
  Előre haladni az autók között, az új szabályok szerint is csak akkor lehet ha áll a sor. Ez esetben is számítani kell a sávot váltókra.

  Persze nem muszáj betartani a Kreszt, de akkor kussoljon ha balesetet okoz, és ne neki álljon feljebb.

  (És mielőtt nagyon "autóst" kiabálnátok, mind a négy közlekedési formát egyaránt használom, emellett évekig voltam motoros kiszálló.)
  Nekem pl. vékony motorom van, cikázhatnék az autók közt, de tudva azt hogy a lámpa úgyis megfog, vagy ha az nem akkor egy kamera, és amúgy is vár otthon egy csöppség.

  Nem mindenki a sebesség miatt választja a motort, sokan a gazdaságosság, vagy az élvezet miatt. Meg páran a kapuzárás okán.
 • Gabor0827 2014. szeptember 12. 12:52

  9
  Mondjuk az utolsót én sem igazán értettem...
 • gabbantyú #6 2014. szeptember 12. 14:59

  10
  @linkaska: persze vannak dolgok amit én is áthágok pl átépítés után kinn hagyott 30as táblákat.. de engem úgy tanítottak vezetni hogy a KRESZ egy olyan komplex rendszer amit ha minden ember betart akkor működik jól.Azért hogy 5-10 perccel előbb érjek oda,vagy vagizzak a kislányok elött,vagy csak mert ideges vagyok és pont vezetnem kell,még nem fogom kockáztatni sem a saját,sem a forgalomban résztvevő emberek testi vagy anyagi épségét.10éve vezetek sosem volt még balesetem,és tudod ez azért van mert én nagyon igyekszem betartani minden KRESZ szabályt....és szerintem aki megszegni igyekszik ezeket a szabályokat annak nincsen helye a forgalomban,semmiféle járművön....ezen gondolkodj el..nehogy te legyél a következő motoros aki olyan "szabályosan halad a felezőn"
 • Harni #9 2014. szeptember 12. 17:52

  11
  @Gabor0827: A piros toyota-ba belemennek szemből, így üti a motorost! Sajnos az ilyen védhetetlen.
 • Wundermax #2 2014. szeptember 12. 20:52

  12
  @gabbantyú: A kresz (meg a legtöbb szabály) a hülyéknek van kitalálva. Az olyanoknak akiknek eleve nem szabadna jogositványt adni, mert annyi agyuk sincsem amennyi az életbenmaradáshoz kell. De hát szabadságjogok meg minden, vezessenek a hülyék is, majd a szabályok meg abs megvéd minket, haha. Ha mindenki gondolkodna mielőtt cselekszik, akkor nem kéne ennyi szöveget bebifláznod:) meg álló kocsisorban nem tolatnának padlógázzal, meg nem váltanána 2 sávot egyszerre, meg belenéznének a tükörbe is néhanapján.
 • Wundermax #11 2014. szeptember 12. 20:53

  13
  @Harni: tényleg! furcsa is volt, bazz ennyire azért még a hülyék sem hülyék, legalábbis ritkán:D
 • adriai6 #10 2014. szeptember 12. 20:57

  14
  @gabbantyú: szerintem, hagyjad. rotfl
 • gabbantyú #14 2014. szeptember 12. 22:16

  15
  @adriai6: az lesz..belefáradtam a hülyékbe XD
 • syn7h37ic #5 2014. szeptember 12. 23:26

  16
  @gabbantyú: Jól van kiscsikó majd megnyugszol a karámban. Ha nem, akkor majd jön a doki bácsi a szikével... A tükör meg sminkelésre való nem? Vagy esetleg a tanyán, ahol élsz életedben nem láttál még háromnál több járművet, és az is traktor volt. Dugót is legfeljebb a borosüvegen láttál. Ha valaki beleül abba a nyomorult kocsiba, akkor próbálja már meg a tartozékait is használni. Vagy esetleg a bömbölő diundisung szart lehalkítani, hogy meghallja a motorok össze nem téveszthető hangját. Vannak tahó autósok is (pl. te), akik direkt akadályozzák a motorost, mert kurvára böki a csőrét, hogy könnyedén előre mehet a dugóban. Neeem nem a parafadugóban, tudod a dugó egy összefüggő autókból álló sor.
 • ASAMOAH #16 2014. szeptember 13. 11:56

  17
  @syn7h37ic: hat mar boccs ha szól a zene.. és nem a motorok hangjara figyel az ember. aki motorra ül az vállalja a kockázatot ami nagy hiszen nincs kaszni ami véd , akk mennyen is úgy mint a kisangyal ne jampizzon ne tiltassa a szarjat a dugóba h én jövök mer előbb utobb vagy korház vagy másfél méterre lessz a főld alatt. amugy nincs bajom a motorokkal.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!